Şimdi Ara

Dark and Light

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt522 -- 10 Temmuz 2019; 17:17:0 >

• oyun hakkında daha genıs bılgı verebılırmısın ?

Pvp varmı PvM agırlıklımı ?
    dunya class var sıteden ınceledım ama oynuosan eger oyunda gordugun ılgınc ıyı kotu yanlarını anlatırsan daha iyi olur tabe zahmet olmazsa :)
  • daha indiriyorum 30 dk kaldı girince yorumlarımı yazıcam ama bi karakter filan olayına bakıyım
  • arakdaşın planör dediği uçak değil sırtımızda duran bişey ama çanta gibi uçurumdan atlıyınca filan açılıyo uçuyosunuz hatta videolarda var
  • ben dnl downloader diye program indirdim onla yüklüyo böylemi olcak?
  • Oyun bildiğim kadarıyla Free olmuştu.. Oyunda ki harita inanılmaz büyük... Kale savaşlarıda çok çok zevkli (demolarını izlediydim) kapatultlarla mancınıklarla gidiliyor.. Geçen sene 3 arkadaş baya bir uğraştık ama patch'lerinde sorun vardı yapamamıştık ^^ Cd'yi bulabilirsem tekrar uğraşırım belki.. Bu aralar mmorpg arıyorum :S
  • oyun aradim gbi bisiye bnzio indirme oranim fazla tekrar yineliorm kotasiz netin gözünü öpiim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun_gs

ben dnl downloader diye program indirdim onla yüklüyo böylemi olcak?

ftp download die bişi var onu indir flash get'le daha çabuk iner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt522 -- 10 Temmuz 2019; 17:24:30 >
  • Oyun free mi? sitesinde free olduna dair bişey goremedim ama oyun super gorunuo?
  • mrt522 ben dbl downloanderdan indiriyorum doğrumu bi cvp ver bide oyuna ilk başlayınca uçabiliyonmu yoksa ilerki lvllerdemi uçuyon
  • bende pek bilmiyorum kardeş lag dan pek fazla oynıyamadım bi 15 dk oldu başlayalı ama uçamıyon çok denedim space e basınca zıplıyo
    he bide dbl downloaderden de indirsen flash gettende indirsen aynı hesap çalışır sen dert etme
  • SS pls :)
  • uçan hayvanlar çok güsel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizMellin -- 22 Nisan 2007; 18:38:47 >
  • var ftp downloadu aşağıya bakın orda gösteriyor
  • hayvanları uçurmak için S + action dio action tuşunu " olarak gösteriyo ama her şekilde denedim ejderha uçmuyo
  • çüşş bu ne ya okçu dedim okcuda 4 e ayrılıyor ;archer ranger darn thief a başı gelsin ındırcem ama neden cok az talep oldu acaba cok şaşırdım nerde 2.ci sayfalara düşücek
  • Az talep var cunku kimse tam free olduguna inanmıyor.Benim gibi ben cok onceden duydum fakat baktıgımda discovery mode filan yazıyordu.Forumlarında free filan yazıyor ama oradada ilgi yoqtu.Oyun zaten pek tutmadıgından free oldu.Millet guvenipte indirmiyor 1.3 gb ama ben @mrt522 oynuyorum dedigi icn indirdim ve normal hic bir sınırlama olmadan oynanıyor etrafta 5-6 kisi var ilk baslama yerinde quest yapıyor millet iste.Millet park etmis gibi bırakmıs ejdarha benzeri seyleri ortaya filan lvl 40 bende yaklasmaya korkuodum yaratıktır die bi gittim attack filan vermiyorSu anda dolanıyorum ole bende senin gibi Okcu ya baktım simdi ole icnde ayrılıyor.Zaten char acarken ustumu hunter kıyafeti secmisim skillide ona verdim sonra rogue ye donebilirim.Grafikler okadar ahım sahım degil ama kasıyor bende 5200 varda:(

Neyse indiricek olanlar 1.3 gb den sonra birde 388mb ya yakın bir patch indiricekler nedense son haliyle koymamıslar.BEn kafeden indirdim geldim eve 11 le filan indiriyordu sonra dondum kafeye oraya yukleyip patch orada yaptım 1.5 saatte filan oradada 80-90 arası indirdi nedense sonra getirdim eve benim kinin icne attım ama cakısma yapabiliyor,kurulu yerin aynı olması lazım.Benden bukadar skilleri ogrenmekle ugrasıyorum zaten sitesinde hepsini acıklamıs.Oyuna baslamak isteyenler yolunu secsin ole baslasın yanlıslık affedilmeyebilir

• ya ben de denemek isterdim ama makinam kaldırır mı bilmiom.
    p4 3ghz - 5300 ekran kart 128 mb lik - 1 gb ram nasıl sizce kaldırır mı?
  • Hocam benimde kasıyordu ekran kartım radeon 9250 ben herşeyi low yaptım bide o sayılar varya 1 den ona kadar ismini hatırlamıyorum onu 1 yap ozaman hiç kasmıyor online olmayan kısımda sanırım gm gibi oynuyorsun kodlar ne bilmiyorum bide ejderhayı uçuramadım uçurabilen varsa bana söylesin lütfen

Edit: Ne kadar saçma yorumlar yapmışım zamanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt522 -- 10 Temmuz 2019; 17:24:1 >
  • Intel(R)
    Celeron(r) CPU 1,80 Ghz
    768 mb ram
    128 ekran kartı indiremmi indirmeyemmi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.