Şimdi Ara

'Darius Bundle' mı yoksa 'Brolaf' mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2103 RP'im var. En çok oynadığım karakter Olaf. Darius'u da çok merak ediyodum ama. Sizce 1820 RP karşılığı Brolaf mı almalıyım yoksa Darius ve Lord Darius'u 1462 küsür RP karşılığında almak daha mı mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srandy -- 25 Mayıs 2012; 21:46:09 >

• Brolaf'ın güzel replikleri var fakat görünüşü bence güzel değil (olafın en güzel hali klasik hali zaten) Darius'uda boşver rp'n cebinde kalsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemeden alma diye bir şey vardır dariusu alıp pişman olma ihtimalin var
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Brolaf'ın güzel replikleri var fakat görünüşü bence güzel değil (olafın en güzel hali klasik hali zaten) Darius'uda boşver rp'n cebinde kalsın

O da farklı bi bakış açısı tabii
  • Bundle aldım ben. Aklın kalacağına al, diğerini de sonra alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darius op mop diyorlarda ne bi kaçış skili ne bi ms var adamda kütük gibi
  • Brolaf...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Brolaf = I'm OP? Your mom is OP! bir tek bu replik için alınır başkada bir özelliği yok bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • brolaf oyun içi görüntüsü açısından pek hoş değil bence darius konusuna gelirsek millet yok op yok nerf kesin diyor fakat ben oynadığım kadarıyla pek bir artı yanını görmedim kaçma mekanizması hiç yok sırf bu yüzden flash alıyorum spell olarak. Ayrıca ultisi ancak doğru focusta işe yarıyor. Eğer ki tank kendini gösterirde ona dalarsınızda arkadan carryler sizi haşat ederse ultinin hiçbir değeri kalmıyor 3-4 kere atıcam diye insan bekliyor rakibin canının son damlasına kadar sonuç ace yiyoruz. Şahsen olafı tercih ederim.
  • Bu hafta final haftam. Sonra da Darius bedava olacak zaten. Lord Darius gözüme o kadar güzel ve dikkat çekici gelmedi açıkçası, oyun içinde de farklılık yarattığını sanmıyorum görüntü olarak. Brolaf daha dikkat çekici. Final haftası yüzünden günde en fazla 2-3 oyun oynuyorum zaten. 1 Hafta bu, 1 hafta da bedava Darius'la oynayıp 2 hafta sonra Darius'u biriken IP ile almak sanırım daha mantıklı olacak.
  • Brolaf al.
  • BROLAF I am OP Your Mom OP!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanasmaN

Bu hafta final haftam. Sonra da Darius bedava olacak zaten. Lord Darius gözüme o kadar güzel ve dikkat çekici gelmedi açıkçası, oyun içinde de farklılık yarattığını sanmıyorum görüntü olarak. Brolaf daha dikkat çekici. Final haftası yüzünden günde en fazla 2-3 oyun oynuyorum zaten. 1 Hafta bu, 1 hafta da bedava Darius'la oynayıp 2 hafta sonra Darius'u biriken IP ile almak sanırım daha mantıklı olacak.

olaf'ın da attıgı baltada graggy ice yazıyor bence replikleri için değer diyorsan al. onu geçtim lord darius oyun içi şekil duruyor bence.
  • Brolaf
  • brolaf bence dariusun normalı daha iyi BROOOOOOOOOOOOOOO
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanasmaN

Arkadaşlar 2103 RP'im var. En çok oynadığım karakter Olaf. Darius'u da çok merak ediyodum ama. Sizce 1820 RP karşılığı Brolaf mı almalıyım yoksa Darius ve Lord Darius'u 1462 küsür RP karşılığında almak daha mı mantıklı?

tam benim durumumdasın, ben de benzer bir ikileme düştüm ama darius'u aldım. pişman olmayacağını düşünüyorum, almalısın
  • Brolaf büyüktür oyundakı tum skinler
  • Brolaf tabiki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngaWen -- 25 Mayıs 2012; 23:18:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence brolaf baya olduğundan yeni skinler arasında sönük kalıyor.
    Yani skin ilk çıktığında alsan buna değerdi.
    Ama şuanda başka karekterin çok daha güzel skinleri varken brolaf almayı düşünmezdim ben.

Darius bundle gelince
    Eğer çok eksik champ yoksa ve ıp ile alabilme imkanın varsa ıp ile al derim
    Eğer darius un skinini çok beğendiysende max 3 ay sonra indirime girer diye düşünüyorum.
    487 rp verirsin hemde.
    1462 rp verceğine 487 verirsin ordan artan 1 k rp sana kalır.

Bunlara söylememe rağmen sana kalmış bişey
    İstediğini al rp senin
  • Darius feedlenen her champion kadar op bence, sadece ultisinde bir değişiklik yapılabilir gerçekten sinir bozucu. Pbe serverda Darius'u deneyip öyle karar verirsen üzülmezsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.