Şimdi Ara

Darien

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi nerelerde bu adamlar nerde o eski M5 ne olduda dağıldılar ya dağılacak ne vardı takımın bir ruhu havası vardı. Fnatic'de öyle dağıldı onlarında takım havası vardı onlarda dağıldı artık eski zevki alamıyorum şu lolden
    edit: paylaşmadan olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup52 -- 4 Şubat 2015; 16:48:19 >

• Sezon 2 olsa ah ah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah be Darien reyis

Edward salağı 1 sezonluk abd ye taşınınca sıçtılar. o sezon dünya şampiyonasında supportları yüzünden elendiler. sonra edward geri döndü ama alex'in çocuğu olmuştu vakit ayıramıyorum takım eskisi gibi değil diyip takımdan çıktı. darien metaya ayak uyduramadı çıkanların yerine yabancı eleman alınca genjada ingilizce bilmediği için takımdan ayrıldı tahminen

bir zamanlar metayı bu elemanlar belirlerdi ya şimdi ne oldular

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

ah be Darien reyis

Edward salağı 1 sezonluk abd ye taşınınca sıçtılar. o sezon dünya şampiyonasında supportları yüzünden elendiler. sonra edward geri döndü ama alex'in çocuğu olmuştu vakit ayıramıyorum takım eskisi gibi değil diyip takımdan çıktı. darien metaya ayak uyduramadı çıkanların yerine yabancı eleman alınca genjada ingilizce bilmediği için takımdan ayrıldı tahminen

Şuan bile belirliyorlar abi bkz:Genja Timelord

• quote:

Orijinalden alıntı: eyup52

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

ah be Darien reyis

Şuan bile belirliyorlar abi bkz:Genja Timelord

ah be ulan edward salağı sezon 2 sonunda niye abd ye gidersinki... tarih yazıcaktınız tarih...

• sen gidip lcs de renektona morello - zhonya , shyvanaya rabadon , aatroxa manamune kasarsan böyle açıkta kalırsın . Kendisini bende çok severim ama işte ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Riot K9 Nasus fiyat
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu bi ara aatroxa tanrıça kasmışdı onu niye yapdı o zamandan beri gizemini gizliyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dk. Version

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.