Şimdi Ara

Daredevil: Born Again (2025) | Disney+ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
7
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sezon fena başlamadı. Son sahne bir tık heyecanlandırmadı desem yalan olur. İlk bölüm olduğu için pek acımasız davranmak istemem. Şikayetim sadece dizinin teknik tarafında şu anlık. Işıklandırmanın ve lens flare kullanımının berbat olduğu başka yapım görmedim galiba. İnsanın gözünü acıtacak seviyede. Özellikle pencere dışından gelen ışıklar beni far görmüş tavşana çevirdi. Kimin işi bilmiyorum ama kovulmalı bence. Daha loş ışıkların kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Gönül isterdi ki Netflix yapımında olduğu gibi Noir havası veren, kontrastın düşük, gölgelerin daha baskın olduğu bir yapım olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StativeDread -- 25 Mart 2026; 12:20:17 >

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    şu her sezon fisk olayı bıktırdı biraz.Sürekli sokakta sivil vatandaş dövüp duruyor daredevil tamam bütçeden dolayı böyle oluyor da yani en azından düzgün 2-3 villian atın yav.Kingpin de böyle ucuz işci çalıştıran adam değil çünkü yani Sinister Six'i falan sahaya sürer yada o tarz en azından sokak seviyesi villianları salar piyasaya ama burada sadece paralı asker gönderip duruyor.Zaten spider-man fragmanından da spoiler yedik olacağı gerçi belliydi de büyük ihtimalle fiskin yerini tombstone alacak 3.sezonda tahminime göre o yüzden 3.sezon artık daha yenilikçi ve sağlam karakterlere karşı Daredevil'i izleyebileceğimiz bir sezon olur herhalde.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.