Şimdi Ara

Daredevil: Born Again (2025) | Disney+ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
7
Favori
4.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6. Bölüm çok iyidi iyi olmasına da, sanki o bölüm 3. bölüm olacakmışta uzatmışlar gibi.

3 bölüm kaldı sezon finaline imdbye göre, buna göre bence vasat bir sezon oluyor.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    O villain'in ölmeyeceği çok belliydi, sezon finaline kadar ölmez herhalde. Bullseye ile çatışsalar daha iyi olurmuş. Punisher ne zaman dönecek o da ayrı bi soru. Sadece bi diyalog geçti gerisi yok.
  • Şu ana kadar gösterdikleri kim varsa ucundan kıyısından gösterdiler ve evet üstte dendiği gibi sezon bitti bunlarla bağlantı kurarak ilerlemiyor pek. Ağzımıza bal çalıp kaçıyorlar sanki. 7.5 diyordum ama biraz daha indireceğim puanımı bu gidişle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Muse karakteri ilgi çekiciydi biraz erken harcanmış hissine kapıldım. Onun dışında dizi netflix şovundakinden bile ağır ilerliyor ama kalan bölümler iyi olacaktır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirtayfun -- 4 Nisan 2025; 17:0:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En azından kavga sahneleri filan düzeldi.İlk bölümdeki neydi öyle.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • Spoiler,

Fisk'in hayatını da kurtardı,haftaya bunlar kanki de olur!!!!!!

Vanessa'nın eski kırığını delik deşik etmesi güzeldi ama foggynin katili olması da bir o kadar şaşırtıcıydı.

• Klasik marvel(disney) yapımına dönmüş. Hiçbir derinliği olmayan yan karakterler, ne anlatmak istediği tam belli değil, olay örgüsü saçma, tempo yavaş, saçma sapan bir şeye döndürmüşler güzelim diziyi. Netflixte beğenmediğimiz jessica jones, luke cage dizilerinin bile daha iyi bir olay örgüsü, karakter anlatımını vardı düşünün artık siz durumu... Sözde bu dizi birde netflix sezonlarından ayrı bağımsız bir dizi olacaktı... dua etsinler netflix kingpin'e, bullseye'a bir karakter arc'ı; bir temel oluşturdu da onlar hatırına izleniyor bu dizi; yoksa bu dizi eski karaktere değil yeni bir şeyler katmak eski dizinin kaymağını yiyor

• Birde dizide hep aynı sokak ve caddeleri gösterip New York batıyor bu şehir yozlaşmış havası vermeye çalışıyorlar ama seyirciye geçmiyor ( en azından bana ) , bu olayı sanki batman dark nighttan alınma gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çakma-çıkma punisher'larla gerçeği karşılaşırsa ne olacağını gördük..Daredevil: Born Again (2025) | Disney+ 

Punisher/Muse/Poindexter Karakterleri içinde aynı şeyi düşünüyorum, Komple bir nerf yemişler

Spoiler,

Punisher'in Elinde silah varken sen onu plastik mermiler ile durduramazsın. Kafesten kaçma sahnesi de çok basit, Sözde Gardiyan Punsiherin hayranı, Adamdan çok etkileniyor, idolü tarafından iki övgü alıyor, gel elini sıkayım diyor oda aptal gibi elini uzatıyor ha? Hayır o gardiyan çocukta değil Kelli felli bir adamPoindexter Fisk e ateş ettiği sahnede değil bir atış, Onlarca atışı gerçekleştirebileceği fırsatı varken Öyle bir atış yapıp kaçacak adam değildi, Madem yazıyorsunuz mantıklı olsun. Adam orada 10 defa öldürürdü Fisk i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcNeuS -- 16 Nisan 2025; 19:3:18 >

• Son bölümü beğenmedim mcu saçmalıklarına girmeye başladık hafiften tembel senaryoyla birlikte.Hatta 2. sezon toparlamazsa pek vasat bir dizi denilenebilir , güzel bir başlangıçtı ilk bölümlerle fakat bitirmek de önemli.Ben sonlara doğru aşırı vasat bir dizi izledim

Spoiler,

Şimdi bir kere şuan netflix değil mcu dizisi bu yani 616'da geçiyor , geçtiği yer New York eğer bu şehirde sıkıntı varsa bir kere Spider-Man ortaya çıkmak zorunda yani bu kadar ciddi bir olay yaratıp işte şehir kapanması falan , maskeli kanunsuzları avlıyoruz dersen o zaman Spider-Man çıkmalı yani öyle 1-2 bölüm gözükmeyle de kapanmaz direkt ana hikayeye dahil olmalı yoksa büyük saçmalık bu iş.Punisher'ın yakalanması falan da büyük saçmalıktı yani Punisher insan fakat ciddi featleri olan biri çrlerde , sokak seviyesi karakterlerin en sağlamlarından yani öyle plastik mermiyle falan büyük saçmalıktı o iş yani ona pek akıl sır erdiremedim , zaten son sahne de tembel senaryo madem böyle saçma şekilde kaçacak niye yakalattın falan çok ilginç.He dediğim gibi en önemlisi spider man gelip - ki ben hiç ilgilenmiyordum gelip gelmesiyle , güncel mcu spidermanı de sevmiyorum hiç- bu hikayede ana karakterlerden olmalı yoksa zaten mantıksız bir dizi.

• İyi başlamıştı.. sonra saçmaladı.

Bu sezonun tek iyi yanı usta james gandolfinin oğlu michael gandolfiniyi izlemek oldu.Antony sopranosdan fırlamış gelmiş tam babasının kopyası.

Daredevil: Born Again (2025) | Disney+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 17 Nisan 2025; 15:40:16 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef, Netflix'in ağırlığını tamamen kaybetmiş. Çok da kötü de değil, geldikçe izlenir ama Netflix döneminde ki gibi asla keyif veremedi bana izlerken böyle kendimden geçerdim bunda tık olmadı.

Dövüşler bana aşırı hızlı sanki CGI gibi geldi. Eskiden daha gerçekci dövüşler ve Murdock'un yorulduğunu hissediyordun. Çekimler çok daha kaliteli ve özenliydi.

Çizgi roman ile alakası var mı hiç bir fikrim yok ama

Spoiler,

Foggy'i daha baştan öldürdüler. Yıllardır Karen'ı görememiştik onu da dizinin sonlarında anca görebildik araya bir hatun sokmuşlar. Karen varken ne alaka? Punisher'ı da koymuşlar çok alakasız geldi izlenmeler artsın diye gelmiş gibiydi. O kadar zaman atlaması vs oldu. Kingpin'in belediye başkanlığını izledik resmen.

İlk 3 sezonu izleyip bunu da üstüne izleyince aşırı tatsız tutsuz geldi. Disney her şeyi eline yüzüne bulaştırdı. Punisher nasıl olucak göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 19 Nisan 2025; 11:29:1 >

• Diziyi birden fazla yeniden çektiler üstüne eski yapımcıları getirip toparlayın dediler bu yüzden dizi biraz yalpalamış. Bu arada ikinci sezonda foggy dönecek söylentisi var.

O kan kaybından nasıl dönecek merak ettim. Bir şey enjekte falan mı edecekler? O zaman işin ciddiyetini bozar. En ağır başlı diziyi vıcık vıcık etmezler umarım. İlk iki sezonun üstüne çıkması lazımdı. Üçüncü sezondan bile kötü bence. Sırf çok özlediğimden baktım. Bu üçleme olmasaydı muhtemelen izlemezdim.

Punisher'ı nasıl çekecekler bakalım. Ağır bir karakteri oradan oraya koşturup çocuk oyuncağı yapmazlar. Jon Bernthal'ı izlemek aşırı keyif veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.