Şimdi Ara

Darbe Girişiminde Birlik Olduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Darbe girişiminde bütün halk her hangi bir seçmenler hepimiz birlik olduk Chp'si MHP'Si Akp'si Hatta ve hatta D.bakır mardin urfada kürtler bile Vatan ile birlik oldu. Benim Anlamadığım nokta ise Gerçekten böyle birlik olabiliyorsak Neden PKK İŞİDE karşı birlik olamıyoruz ? PKK ya karşı böyle bir ayaklanma çıkarsa bu halk birlik olup şahsen çok ama çok işe yarayacağını düşünüyorum ben yanlışım varsa düzeltin. Ama gel gör ki PKK Veya işide karşı birlik olamıyoruz ben gerçekten çok merak ediyorum bu sorunun cevabını neden

• Yanlışın yok.Görüldüğü gibi birlik olduğumuzda çok büyük işler yapabiliyoruz.Birbirimizle çeliştiğimiz konuları bırakıp birlik olmalıyız.Parti ve taraf kavgalarını bırakıp aynı fikirde olduğumuz konulara odaklanmalıyız.
    PKK'ya karşı birlik olmalıyız.
    Ülkemizin ekonomisinin iyileşmesi için birlik olmalıyız.
    Ülkede bilinçlenmenin artması için birlik olmalıyız.
    Bunlar halkın her kesiminin yararına.Hem AKP'liler de CHP'liler de MHP'liler de bunlara karşı gelmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darbeye karşı olmak için hüloğ olmaya gerek yok. Aklı olan can güvenliğini sokağa çıkardı zaten özgürlüğü için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Darbeye karşı olmak için hüloğ olmaya gerek yok. Aklı olan can güvenliğini sokağa çıkardı zaten özgürlüğü için.

pkk'nın yaptığı ne zaten Darbeden tek bir farkı var Türkiye cumhuriyetini yıkmak bu daha kötü değilmi Darbe sadece siyasi adamları tehdit eder PKK ise Cumhuriyeti siyasi adamları ve Milleti tehdit eder
  • biz birlik olmayı başardık ama meydanlarda rtenin seçim müziği çalındı keşke öyle yapmasalardı
  • Hayir, degil.

Sokaklara inenler AKP tabani, AKP tabanina karismis ISID - El Kaide mensubu Muslumanlar ve dinci tarikatlardi. Bunlarin arasinda 3,5 tane de kapali tesetturlu kadin vardi.

Ne CHP'liler indi sokaga, ne de MHP'liler. Hatta AKP'lilerin bile bir cogu olaylari uzaktan izlemeyi tercih etti.

Keske soylediginiz gibi olsaydi, keske en azindan bu konuda bir butun olabilseydik ama insanlar RTE'ye guvenmiyorlar ve ulkenin hatri sayilabilir bir kesimi bu olayi tamammen bir duzmece olarak goruyor (Bence ilgisi yok)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Hayir, degil.

Sokaklara inenler AKP tabani, AKP tabanina karismis ISID - El Kaide mensubu Muslumanlar ve dinci tarikatlardi. Bunlarin arasinda 3,5 tane de kapali tesetturlu kadin vardi.

Ne CHP'liler indi sokaga, ne de MHP'liler. Hatta AKP'lilerin bile bir cogu olaylari uzaktan izlemeyi tercih etti.

Keske soylediginiz gibi olsaydi, keske en azindan bu konuda bir butun olabilseydik ama insanlar RTE'ye guvenmiyorlar ve ulkenin hatri sayilabilir bir kesimi bu olayi tamammen bir duzmece olarak goruyor (Bence ilgisi yok)

vardı hocam sokaklarda chp mhp'sinden tut ama akp çok fazlaydı bu doğru bir şey partilerin genel başkanları bile birlik olun dedi herkese aralarında tabiki işidçi tiplerde vardı onlarda prim için oradaydı şahsen düşüncem bu ama gerçekten birlik olan insanlarda vardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3722845E6 -- 18 Temmuz 2016; 1:40:52 >
  • Akpli biriyle birlik olacağıma ölmeyi yeğlerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.