Şimdi Ara

Darbe'den Gerekli Kazancı Sağlamalıyız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz ki fenerbaçeye şike operasyonu hem fenerbahçe kalesini ele geçirmek hemde kadıköydeki stadı alıp yıkıp dünyanın en büyük marina ve rant projesinden parayı götürmek son olarakta rakip takımlardaki cemaatci yöneticilerin istekleri yüzünden yaptı.

Bu uğurda fenerbahçenin adına ve maddi manevi bir sürü zarar , avrupadan uzak kalma , yöneticilere kişisel suç ve itiraftan bir çok yol denendi.

Bunların çok büyük bir tazminat yükü var.

Bu örgüt bu noktaya gelmişken gelişmeleri kendimize göre ayarlayıp gerekli yerlere tazminat davalarını sıralamalıyız.

Belki bu ffp den biraz bizi uzak tutar.

• Halla tazminat alacagini dusunen bir fenerli daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da kendini Behzat Ç sanan tıfıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Size bu sene şampiyonluk verelim
  • Ülke farklı bir durumdayken bu durumu çıkar için kullanmak hangi zihniyetin ürünüdür belli değil.

Başımıza ne gelecek belli değil, siz hala sizin bile olmayacak, sizi dikkate bile olmayacak adamlar ve paraların peşindesiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ülke farklı bir durumdayken bu durumu çıkar için kullanmak hangi zihniyetin ürünüdür belli değil.

Başımıza ne gelecek belli değil, siz hala sizin bile olmayacak, sizi dikkate bile olmayacak adamlar ve paraların peşindesiniz.

Bazıları, yaşanan olayları dizi de oluyor ve oturup TV' nin başına seyrediyoruz sanıyorlar.
    Yazık....
  • Pier hocam, senden alıntı yapınca, sana yazmışım gibi oldu.

Yanlış anlama sana katıldığımı belirtmek için yazdım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ufo ihalesini unutmuşsun
  • cdemir kullanıcısına yanıt
    Ben anlamam savcılığa suç duyurusunda bulundum bile.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Sen de, bu işlerden dava yoluyla para kazanmayı seçtin demek..
  • Valla bizim sülalemiz rahat ama forumda paralelcilere çanak tutan, evet fenerbahçe şike yapmıştır diye konu açan sözde fenerbahçeli arkadaşlar vardı aramızda

• Bizim bise yapmamıza gerek yok zamanı gelince hepsi ortaya çıkacak lütfü aribogan ilhan hepsi kaçacak yer ariyacak yakındır

• Bak kışkırttığımı sanar üzerime gelirler kırılırlar diye olabildiğince gs dışı futbol forumlarına yazmam. Ama bu kez kendini tutamıyorum ; yav he he "Şike 'operasyonu' " he he tamam.

Ortalık da fenerbahçenin şikesiyle ilgili zibilyoblarca kanıt dönüyor. Tayyibin tapelerini görünce "vay hırsız" diyen tayyip karşıtı adam iş kendi kulübünün dinlemelerine gelince utanmadan arlanmadan yüzü kızarmadan gelip "yasa dışı dinleme" diyor.

İnsan biraz utanır be. Hadi diyelim ki adamın biri tayyip dinlemelerine de aynısını diyor olsa amennah ama aksi halde bu ikiyüzlülüktür. Ki yanlış anlaşılmasın hayatta tayyipten benden daha çok nefret edebilen bir iki vardır bence.

Şike operasyonuymuş. Açın net denen youtube denen bişey var. Bir başkan çıkıp şike yaptıysam fener için yaptım diyor bunlar hala "şike 'operasyonu' "

Hayatta en çok anlayamadığım şey insanların kendilerini kandırabilmesidir. Ayrıca kıskandığım ve özendiğim bir şeydir. Belki de bu söylediğim kendimi kandırmaktır ama ben niye kendi kendimi kandıramıyorum anlamıyorum. İşime geleni işime geldiği gibi niye göremiyorum anlamıyorum.

Hakka mı giriyorum ? Aslında fenerbahçe suçsuz mu ? Hiç sanmıyorum.

• geçmişle yaşanmaz. geçti bitti gitti.

geriye bakar durursan trabzon gibi kepaze olursun.
  • Bu kadar personel açığa alındı ne çok fetocu varmış diyenler neden Fenerbahçe nin. Üzerine oyun oynandığına inanmiyor

• bazı arkadaşlar gerçekten, şikeden beraat ettik federasyondan on bin milyon baloncuk alacaz diye inanıyorlar. Gandırmayın fenerlileri... veya gandırın eylenmesi güzel oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.