Şimdi Ara

Dar Yollarda Sağdan Giden Arabaların Çoğu ......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dandik Eski Hurda Yaşlı Cahil Kro Dengesiz Tiplemeli Araç Sahiplerininden Oluşuyor.

Yol 2 şeritli ! sağ yol kenarına arabalar park etmiş ! tipitip olan adamlar ilerdeki ışıktan sola döneceği halde sağ şeritten millleti hiçe sayarak ilerleyip sollayıp riske atıp hiçbirşey yokmuş gibi yoluna devam ediyorlar.

kaza oluyor kazaya karışanlar kro keko yaşlı cahil eğitimsizse zaten paso faso fiso laf kalabalığı tutanağı bile sakin kafayla dolduramıyorsun üstüne seni suçluyorlar !

Trafik polislerinin görevi nedir birisi bana bunu açıklasın lütfen bizim hiç bir ..... yaramayan bu polislerin kaza anında anlaşamama durumunda gelip tutanakları doldurtması gerekmiyor mu ? nedemek biz gelmeyiz aranızda halledin ?

Az kaldı arabayı sadece hafta sonları gezmek için kullanacağım + uzun yol için

Türkiye de araba kullanmak çılgınlık başka birşey değil !

Yolların yamalı ve bol bozuk logar ve gider kanallı olduğunuda unutmadan yazayım !

• Hımm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında haklı ama anlatış tarzı ağır arkadaşın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nededimben kullanıcısına yanıt
    vazgeçtim sana cevap yok ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 25 Kasım 2017; 16:16:19 >
  • 50 60 yasina geldiginde sana da yaşli keko cahil kel biyikli gobekli kro diye saydiracaklarini biliyormuydun

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Hatam var olupta bana bu şekilde saydırsınlar eyvallah derim ses çıkarmam alınmam karşımdaki haklı derim ama ben kendim 60 yaşında serçeye de biniyor olsam sinyalsiz emniyet kemersiz park sensörsüz! arabam eski çarparsam birşey olmaz mantığıyla arabaya binmem
  • polis görevini yapıyor işte, pusu kurup ceza yazıyor.seyyar vergi dairesi veznesi herbiri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayakların baş,başların da ayak olduğu bizim gibi dördüncü sınıf ülkelerde olan normal durumlar...

Yalnız daha kötüsünü söyleyeyim...Bir süre sonra bu günleri mumla arayacağız...
  • Başlık yanlış döneceği yerde şeridine girmeyip gereksiz şekilde sıkıştıran tipler olmalıydı.

https://youtu.be/ySUxWNRkhuQ

Mesela bu benim mart gibi ışıklarda yakaladığım bir video. Gerçekten zeka işi değil mi ?
  • Özellikle İstanbul gibi trafiğin aşırı sıkışık olduğu yerlerde bazen dönüş yapacağın şeride giremeyebiliyorsun dönüş yapacağın şeride girmeye çalışırken bir zırto gelip sıkıştırabiliyor bu video için konuşmuyorum ama olabiliyor böyle şeyler ayrıca videoda ki adam hiç değilse sinyal vermiş bunların bir de direkt sıkıştırarak sola geçenleri var

• İş için kullanılmıyorsa zaten sadece haftasonu veya gece gezmesinde kullanmak lazım arabayı.

O trağfik canavarı maydanoz beyinli insan evlatlarına da yol falan vermiyorum.Gayet huzurluyum.

• İş için kullanılmıyorsa zaten sadece haftasonu veya gece gezmesinde kullanmak lazım arabayı.

O trağfik canavarı maydanoz beyinli insan evlatlarına da yol falan vermiyorum.Gayet huzurluyum.

• yol iki şeritli. 1 şeridi park olarak dolmuş. yani zaten sağ şerit dolu nasıl hala sağdan gidiyor bu eleman ? yol zaten 1.5 şerit.
  • absorb3 kullanıcısına yanıt
    Oseritten giden arabalar hurda eski minibus ticariler zaten kendi malini ve baskasinin malini onemsemeyen sahis oluyor onlar fark ettinizmi bilmiyorum ama oyle yollarda arabasi modelli olan insanlar usulca sol seritten ilerliyor dengesizler ise sagdan sola solluyor yada o seritten soldakini taciz edip onunu kesip dip gaz gidiyorlar.

Ozelllikle isikli kavsaklarda 2 seritli yolda sagli sollu yol olan yerlerde sinyal vermedigim halde duz gidecegim belliyken sagdan yada soldan benim onumu kesip orta agaclik alana dogru sıkıştırdığını fark etmeyen salatalarda bi okdar cok.

• Her zaman söylemişimdir, ülkemizdeki trafik araba çokluğundan değil halkımızın cahilliğinden kaynaklanmaktadır diye.

O bahsettiğin yaşı kro cahiller bugünün sis farı açıp gezen veletleri. Sis farı açınca şekil yaptığını zannederek gezenleri gördükçe ülkem için üzülüyorum.

Ülkemizde kimse kimseye yol vermek istemiyor ama herkes herkesten yol istiyor, malesef durum bu olunca kitlenip kalıyor, herkes kendini akıllı zannettiğinden dolayı bu durum böyle malesef.
  • Hocam nasıl bir türkçeniz var anlaşılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

Oseritten giden arabalar hurda eski minibus ticariler zaten kendi malini ve baskasinin malini onemsemeyen sahis oluyor onlar fark ettinizmi bilmiyorum ama oyle yollarda arabasi modelli olan insanlar usulca sol seritten ilerliyor dengesizler ise sagdan sola solluyor yada o seritten soldakini taciz edip onunu kesip dip gaz gidiyorlar.

Ozelllikle isikli kavsaklarda 2 seritli yolda sagli sollu yol olan yerlerde sinyal vermedigim halde duz gidecegim belliyken sagdan yada soldan benim onumu kesip orta agaclik alana dogru sıkıştırdığını fark etmeyen salatalarda bi okdar cok.

trafikte tek dengesiz onlar mı ? yolu ortalayıp kucağında telefonu kurcalayan. bir elinde telefon elini sallaya sallaya bir sağ bir sol yapan. tam sollarken hayvan gibi seni sıkıştıran. türlü türlü kötü aile çoçuğu var. hadi senin anlattığın tipin arabası kötü. bunların arabası pahalı telefonu da aypon !

ayrıca

kardeşim kusura bakma ama türkçen çok kötü. ne anlatmak istediğini tam anlayamadım. anlatmak istediğin durum 2 şeritli yolda yol park yüzünden daralmış iki aracın yanyana geçemeyeceği hale gelmiş ise ve şahıs da inatla soldan gidip yolu tıkıyor durumu ise. haklısın. bende kıl oluyorum adam sağa dayamış geçsen geçemezsin dursan tır tır tır uyuz olursun. ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absorb3 -- 27 Kasım 2017; 13:54:7 >

• kajmeran89 kullanıcısına yanıt
    O dediklerinin zaten kulaklarını çınlatmalı. Haklısın ne diyeyim
  • Trafik polislerinin görevi, devlet büyüklerinin konvoy güzergahlarında yol güvenliğini sağlamaktır.

Ankara'da uzun zamandır farklı bir görev yaptıklarını görmedim ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.