Şimdi Ara

Dar Bulaşık Makinesi Tavsiyesi ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mutfağın çok küçük olması nedeniyle normal bulaşık makinesi kullanamıyoruz.

Annem rahatsız ve acilen onun kullanabileceği bir max. 60 - 65 cm eninde dar bulaşık makinesi almamız gerekiyor.

Öneriniz ne olur? Hangi marka model iyidir.

Teşekkürler.

• Standart bulaşık makineleri zaten 60cm enindedir. Siz 45cm'i mi kastettiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yanlış yazdım, uyardığın için teşekkürler.
    En : 45 cm
  • 45cm eninde makine bulmanız artık çok zor. Normalde Avrupa'da seri olarak üretim ve satışı var ama artık firmalar Türkiye'de satışa sunmuyorlar. Normalde Bosch, Arçelik, Electrolux, Hotpoint vb hepsinde mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arçelik 6150 mesela hala üretimde sanırım. arçelik bayisiyle görüşün ve getirtin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarhosumgel -- 28 Ağustos 2014; 12:36:25 >
  • İnternette bir kaç model buldum, stokları varsa özelliğine bakmadan karar vermem gerekiyor öyle anlaşılıyor.
    Teşekkürler.
  • Bosch'unkini bulabildiyseniz önceliği ona verin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal boyutlu ürünlerde de Bosch mu tavsiye ediyorsunuz.
  • Bosch'u aslında önermemdeki temel sebep sepet tellerinin oldukça kalın, kaliteli ve raf tasarımının çok kullanışlı olması. Genellikle fiyat/performans olarak mantıklıdır.

Bulaşık makinesi üreticilerinde favorilerim üst segmentte (1400-2000TL arası bütçede) Miele, Siemens, Bosch, AEG ve Electrolux. Alt segmentte (1200TL altında) ise sadece Profilo.
  • istanbuldaysan dogubankta beyaz esyacilari bir sorustur, belki cikabilir. biz orda bulmustuk, ozel getirtmislerdi ellerinde kalani bize vermislerdi oradanda memlekete gonderdik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otuz3 kullanıcısına yanıt
    Bakıcam teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.