Şimdi Ara

dante

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Well I didn´t wanna post this but seeing as my char was haked on tuesday and should have been bloked couple of days ago and he was just online, and I just found out hacker is asking ppl for items and free stuff using my char, I have too. My msn was also hacked yesterday so if you have me on your list delete me. Pm me if you want me to give you my new msn
    şimdi say bye dante

• what dedin gulum?
  • ne diyon kardes
  • af buyur !!
  • Kardeş Yalnış Adrese Baktın
  • bıyırrrrrrrrwhat is this?it ize pensıl.gereksiz topiccşaka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batman Arkham Knight TAKASLIK
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frostmourne

Well I didn´t wanna post this but seeing as my char was haked on tuesday and should have been bloked couple of days ago and he was just online, and I just found out hacker is asking ppl for items and free stuff using my char, I have too. My msn was also hacked yesterday so if you have me on your list delete me. Pm me if you want me to give you my new msn
    şimdi say bye dante

Hergün Dante_ 0000 topici açılacak ya arkadaş geleneği bozmamış

Well I didn´t wanna post this but seeing as my char was haked on tuesday and should have been bloked couple of days ago and he was just online, and I just found out hacker is asking ppl for items and free stuff using my char, I have too. My msn was also hacked yesterday so if you have me on your list delete me. Pm me if you want me to give you my new msn
    şimdi say bye dante
    Türkçe Meali : : : Bu mesajı atıom çünkü çarım hacklendi hackeri buldum .msn i de hacklediler . eğer msnde varsam silin beni dior.pm atın yeni msn yi verim dior.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 6 Mayıs 2006; 22:10:15 >

• dante hacklenmiş işte onu yazmış
    eğer doğruysa tabi. ordaki yazı dantenin yazısı. hacklendim diyor eleman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 6 Mayıs 2006; 21:58:08 >
  • Yanlıs numara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

quote:

Orjinalden alıntı: Frostmourne

şimdi say bye dante

Gerçek Ad Murat Sertkaya Sen kimi kandırıon kardeş? Hergün Dante_ 0000 topici açılacak ya arkadaş geleneği bozmamış

Ben danteyı tanıyom mu ne dıyo danteyle konusmus msn vermıs msn ve charı hacklenmıs adamın ne diyo ya buu

• Olm bizene adamdan.Hergün dantel_ 9999999 f9angel gibi kişiler hakkında topic açılıor ona Ha bide anna bea adam ing yazmış bize Dante_ die yutturcak Sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 6 Mayıs 2006; 22:05:44 >
  • la nedio bu??
  • anlamadığınız bi konuda ne diye yorum yapıosunuz. adam o yazıyı ben yazdım mı demiş. ben danteyim diye sizi kandırmaya mı çalışmış. nedense ben konuyu açar açmaz o yazının danteden alıntı olduğunu anladım. başlıkta dante yazıyo ondan mıdır acaba!
    dante demişki :

bunu buraya yazmak istemzdim ama salı günü hacklendim cart curt vs. beni hackleyen adam oyuna girdi benim charımı kullanarak milletten item falan istiyor. ayrıca msn im de hacklendi. eğer listenizdeysem beni silin. yeni msnimi istiosanız pm atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 6 Mayıs 2006; 22:10:50 >
  • adam dıor dante benım charı salı gunu hackledı dıor walal bende pro cevırıden baktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: explore

adam dıor dante benım charı salı gunu hackledı dıor walal bende pro cevırıden baktım

hıım bilmiodum doğrumuki?
  • aaa yazık oda insan derdini anlatmaya çalışıyo nabalım hayat bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: knucklesın gücü

aaa yazık oda insan derdini anlatmaya çalışıyo nabalım hayat bu

evet
  • HİÇMİ DOĞRU BİŞEY YAZAN YOK :D ADAM SOUNNA YAZMIŞ "ŞİMDİ SAY BYE DANTE" YANİ ŞİMDİ DANTEYE GÜLE GÜLE DEYİN ARTIK DANTE YOK ONUDA NALLADILAR HESAAAABI:D
  • ne diyosun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.