Salsa bachata kursunda asistan bi kız var. İşte asıl hoca erkek bu da onun partneri beraber yapıyolar biz de izleyip öğrenip yapmaya çalışıyoruz. İşte 6 ay evvel falan baçatada bi hareketi yaparken erkek kadının üzerine eğiliyor dans bitince. 2 dkda bir eş değiştiriyorduk, bu kız geldi işte hareket bitti üstüne eğildim. Fazla eğiliyorsun dedi ki fazla eğilmiyordum lan ben herkesin içinde sevgilimle bile fazla oynaşmıyordum tanımadığım karıya niye fazla eğileyim yakın bi dansta. Tipsizliğimi yakından görünce rahatsız oldu tabi. Aşağıdan yukarıya bakınca daha tipsizim tabi karı da haklı. Karı dediğime bakmayın benden 1 2 yaş büyük. Neyse, geçen hafta bi arkadaşımla oturuyorduk. olm kız düşürmek istiyon da 99 takipçin var, instadan o halde zaten düşmez, düşecek kızı da itersin asosyal der uzak durur demişti. İşte ben de tanıdık tanımadık aynı ortamda bulunduğum herkesi ekledim. Dansta takıldığım bi tayfa var, onlar bu kızla takipleşiyor, hiçbiri de kızla benden fazla konuşmamıştır yani muhabbetleri yok. Kız kabul etmedi. Tipsizim diye yaptı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dans kursundaki asistan kız tipsizim diye beni hor gördü

-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
instagram takipçi boostlaman lazım
-
Ayıp etmiş.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam tipsiz değilsin. Böyle yaparak bizim gibi gerçek tipsizlere hakaret ediyorsun.
Çavuşu harekete geçir 1 haftaya kalmaz kutsal toprakları fetheder.
😆
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Binstagram takipçi boostlaman lazım
120ye kadar çıkabildim hahahahah
fazlası olmaz
tanımadığım erkekleri eklemem zaten, tanımadığım ama aynı ünide lisede olduğum kızları ekledim paso
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7
Ayıp etmiş.Tipsiz olmasam daha fazla eğil derdi
allah bu karıların bin belasını versin
Amacın insta'dan düşürmekse kıy paraya git takipçi falan al. Elinde makinesi olan birine ver parayı 3-5 fotonu çeksin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: İTÜinşAmacın insta'dan düşürmekse kıy paraya git takipçi falan al. Elinde makinesi olan birine ver parayı 3-5 fotonu çeksin.
Ben manken miyim niye prof çekim yaptırayım awk
takipçi satın almak saçma, anlaşılır yani, o kadar da düşmedik
Tipsizsen hor görebilir,yapacak birşey yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tipsizsen, şişkoysan ve kötü giyiniyorsan her ortamda dışlanırsın. Maalesef şu dönemde her şey dış görünüş olmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-56235ED8CTipsizsen, şişkoysan ve kötü giyiniyorsan her ortamda dışlanırsın. Maalesef şu dönemde her şey dış görünüş olmuş.
İnsanlık ölmüş
Bence de bu konuda yapacak bişi yok gibi. Neden salsa yapmak istedin ki kadınlarla yakınlaşmak için mi?
quote:
Orijinalden alıntı: William0
Bence de bu konuda yapacak bişi yok gibi. Neden salsa yapmak istedin ki kadınlarla yakınlaşmak için mi?Sevgilimden ayrılmıştım kafamı dağıtmak için
oradan kimseye yürümedim
@hamza5806 allah belasını versin bu kız denen yaratıkların
Tipsizsiz
Umarım seni sevecek birini bulursun hocam bu fikirlerin değişir böylece.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7
Umarım seni sevecek birini bulursun hocam bu fikirlerin değişir böylece.Geçen seneki kız sevebilirdi benim eşekliğim
bu asistan olacak kıvrak karıdan daha güzeldi düşün ne kaçırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam tipsiz değilsin. Böyle yaparak bizim gibi gerçek tipsizlere hakaret ediyorsun.
|
Benzer içerikler
- sigorta acentesi açmak
- flagyl 500 mg kullanıcı yorumları
- göz bebeğini büyüten damla zararlımı
- kızla ilk tanışma cümleleri
- remax çalışma şartları
- ets2 türkiye haritası
- telegram indirim
- google çizim yap
- penis nakli
- huawei boykot mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X