Şimdi Ara

DANONE Türk Malı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
17.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sabancı onların ortağı değildir türkiye distrübütörüdür.

bende italyan olarak biliyordum yanılmışım fransızmış
  • Arkadaşlar danone fransız ve bir müddet öncede TİKVEŞLİ ve Ankarada BİRTAT Yoğurt (bir ara İstanbulda satılmıyordu)yoğurtta dannone bünyesine geçti Yani BİRTAT TİKVEŞLİ VE DANONE hepsi FRANSIZ Danone markasıdır ve ben bunların hiç birisini kesinlikle evime almam Neden almam ya bir sürü TÜRK markası ve yoğurdu varken neden alayım ki kaldıki kesinlinlikle TÜRK olanlarda çok çok lezzetli ve kaliteli o zaman neden alayım sorarım size
  • Hem pahalı hemde güzel değil.Sabancı veya koçun ortağı veya sahibi olduğu hiçbir şeyi almamaya çalışıyorum.Carrefour,migros,tansaş falan hiçbirinden birşey almıyorum.İzmir'de marketlerde foça yoğurdu satılıyor ondan alıyorum çok daha güzel.Hem benim bu yoğurdu köy kooperatifi üretiyor satılan yoğurtların parası köylünün cebine giriyor.
  • fransız ama türkiyede sabancı altyapısı altında türkiyede üretiliyor
  • Arkadaşlar sabacı ile ortak idiiiiiiii diyorum çünki artık ortak değil......... danone sabancı ile ortaklıktan ayrıldı artık kendi adına türkiyede üretim yapıyor sabancı ile ortaklığı KALMADI .Ayrıca ortak olsa ne fark ederki nihayetinde Fransız markası yani koca Türkiyede başka marka yoğurt yokmu ki o markayı alalım
  • http://www.danone.com/

o motordaki dayı kesin türktür
  • Yahudi mali
  • Halis muhlis Fransız malı.
    bedava dağıtsalar almayacağım bir markadaır ciddiyim.
  • Arkadaşaar bakın TİKVEŞLİ VE BİRTAT yılların Türk markası idi Her ikiside küçük aile işletmesi ile uzun yıllar çalışarak kendi çaplarında marka olmuşlardır ülkemizde... danone pazar payını artırmak için bu iki markayıda bastı parayı ve satın aldı .Ben yıllarca evime Birtat yoğurdu aldım çok güzel bir lezzeti vardı kendine göre .Birtat Ankarada üretim yapıyordu Danone satın aldıktan sonra Ankaradaki üretim tesisini kapattı ve direk Ankaradaki tesisi depoya çevirdi ve Birtat yoğurtu başka yerde üretmeye başladı ve tabiki o kendien has lezzete yok oldu .... Ben birtatı danone satın aldıktan sonra bir kere daha aldım ve bir dahada almadım danone nin malı diye Yani olaya sadece danone diye bakmayın BİRTAT VE TİKVEŞİLİDE aynı gruBUN yani DANONENEİN MALILIDIR
  • Öncelikle şöyle bir açıklama getireyim

Bir yabancı firma Türkiye'de fabrika açacaksa mutlaka bir Türk ortağı olmalı.
    Daha sonra bu türk ortak ayrılabilir.
    Yazaki Fabrikası da Türkiye'de ilk açılırken yine Sabancı ile ortak olarak açılmıştı (%75 Japon, %25 Türk olarak)
    3 seneyi devirince Sabancı ortaklıktan çekildi, Şu an tamamen Japon Fabrikası oldu.
    Dolayısıyla Danone de bu şekilde.
    Fransız olmasına karşın TR de fabrika açmak için bir ortak gerek.
  • Fransız mallarını kullanmamak için özen gösteriyorum, çünkü ülkemizi neredeyse düşman gibi gören bir ülkeye para kazandırmak, yapacağım en son şey !

Halkımda Carfourları doldurup taşırsın...Yazık, çok yazık...
  • NESTLE KAKAO NUN ARKAINDA DA 869 İLE BAŞLAYAN BARKOT VAR.ODA MI TÜRK MALI?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.