Şimdi Ara

Daniel Alves Sabri'yi kesebilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ulan boş adama bak gelmiş barcelonanın sabrisiymiş taraftarları dalga geçiyomuş

konuşmak bedava nasıl olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barcaleno da koltuğu sağlamken Alves:

[simage]
     Daniel Alves Sabri'yi kesebilir mi?
    [/simage]

Sezon sonu takımdan gönderilirken Alves:

[simage]
     Daniel Alves Sabri'yi kesebilir mi?
    [/simage]

Dünya yıldızı da olsan ağzından çıkanı bilecen Türkler hakkında ileri geri konuşurken!

Bu adamı istemiyoruz nokta net.

• Dani Alves gelirse sağ acik oynatiriz. Bizim lige fazla gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Barcelona'nın Sabri'si . Gelmiş zaten 32 yaşına. Aman uzak dursun.

Yok artık

Galatasaray taraftarının Sabri ile geçtiği geyiği Barça taraftarı yıllardır Alves ile geçiyor. Tam anlamıyla Barcelona'nın Sabri'sidir Alves.

Ha gelmesin dememin sebebi bu değil tabii ki. Fiziği ile oynayan bir oyuncuyu 32 Yaşında transfer etmek yanlış. Sonuçta geldiğinde 3-4 yıllık garanti kontrat yapacak ve en az Sneijder'den çok para alacak. Onun verdiği katkının yarısını bile vermeyecek. Zaten kolpa haberdir ama doğruysa bile gelmesin.

Yoo dalga falan geçilmiyor . Sallamasyon konuşmayalım . Ayrıca Daniel Alves la liganın en iyi beki oldu bu yıl , dünyanın en iyi 3 beki arasına girer .Avrupa futbolunu takip etmediğin belli oluyor

• Umarım gelmez.
  • Uğur boral mal etmedi mi bunu sevilladayken uğur boralı alalım hem daha ucuza gelir ligide tanıyor

• Çok iyi oyuncu ama ben bir türlü sevemedim, antipatik geldi hep bana.

Şahsi hissiyatım bir yana, gelirse ciddi katkı verir. Ancak anlaşma 2 yıllık olmalı, maksimum 3. Yıllık da 3,5m avrodan fazla verilmemeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üründül mode on
    Sabri' nin frikiklerini beğeniyorum...
    Üründül mode off

• yarı maaşa pereira gelsin taş gibi sağ bek
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

ulan boş adama bak gelmiş barcelonanın sabrisiymiş taraftarları dalga geçiyomuş

konuşmak bedava nasıl olsa

Valla kaç tane Barcelona taraftarı tanıyorsun bilmiyorum. Ben adamlarla her gün konuşuyorum ve beraber maç izliyorum. Evet aynen Sabri ile dalga geçtiğimiz gibi Alves ile dalga geçiyorlar. Geyikler bire bir aynı. Bunu Alves'i eleştirmek için söylemedim zaten. Faydasız olduğunu söylemiyorum (kaldı ki Sabri de Galatasaray'a faydalıdır) Ama iki sene önce tiki taka futbolu oynarken Alves takımda sırıtan tek isimdi. İniesta-Xavi-messi'nin olduğu takımda Alves gibi sınırlı bir tekniğe sahip oyuncunun takımın Sabri'si olması zaten çok doğal.

Eleştirdiğim nokta bu adamın 32-36 yaşları Arasında dünya Yıldızı olarak getirmek. Fenerbahçe'nin Roberto carlos transferi bile bundan kat kat iyidir. En azından futbol tarihinin en iyi sol bekini taraftara izlettiler. Alves'ten o da olmaz. Sneijder'in 2 katı Maaş verirsin. Yarısı katkıyı alamazsın.

• Dani PSG ile anlaşacak büyük ihtimal
  • danyy nounekau yu bile kesemez.

• Tarık çamdal'ı da kesemez çöp.

• Arkadaşlar sakayı bırakalım adam ilk 11 i bile keser.Evet 32 yaşında ama halen daha taş gibi.Sabrı,tarık felan bu adamı canlı görseler havale geçirirler.

Ama gelmesi baya zor psg yüksek parayla alır.Onlarda ekol oyuncu alma hastalıgı çok zaten.
  • adamlar alvesi begenmiyorlar, fenere gelse kendimi atarim camdan asagi sevincten :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.