Şimdi Ara

Dani Osvaldo : Artık rahat rahat tüttürebiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa bir süre önce, 30 yaşında futbolu bıraktığını duyuran Pablo Daniel Osvaldo, futbolu bırakma gerekçesini ifade ederken pişmanlık duymadığını da vurguladı.

Kariyerinde Fiorentina, Roma, Southampton, Juventus, Inter, Boca Juniors gibi takımlarda forma giydikten sonra 30 yaşında kariyerine nokta koyan Pablo Osvaldo, açıklamalarda bulundu.

Football Italia'nın haberine göre, futbolu bıraktığı için mutlu olduğunu ifade eden Pablo Osvaldo, ''Bir parçamı kurtarmış gibi hissediyorum. Son zamanlarda mutsuzdum ve bu nedenle futbolu bırakmak istedim. Şimdi sakinleşiyorum ve kendimi sevdiğim bir şeye adadım: müzik.'' şeklinde konuştu.

Futbolun kendisine çok şey kattığını belirten Osvaldo, ''Futbolcu olmasaydım, şu an burada konuşabiliyor olmazdım. Futbol bana çok şey kattı. Bundan gururla söz edebilirim ancak bırakmam gerekiyordu.'' dedi.

Futbolu bıraktıktan sonra rahatladığını ima eden Osvaldo, ''Artık rahatlıkla sigaramı tüttürebiliyorum.'' dedi.

KAYNAK

Bu adam bence kronik sakattı ve abartılan bir futbolcuydu. iyi olmuş.Daha önce oldu bu olay konu yok diye açtım.

Çok yakışıklıdan iyi futbolcu olmaz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 23 Kasım 2016; 11:18:31 >

• Çok yakışıklıdan iyi futbolcu olmaz mı? ARDA REİS'e haggarettir bu.

Dani Osvaldo : Artık rahat rahat tüttürebiliyorum

YALARUN
  • Çok çirkin be Arda
  • Demek ki adam Futbolu sadece iş olarak görmüş ve hayatta farklı tutkuları varmış, hayatını kurtaracak parayı zaten çoktan kazanmıştır şimdi keyfini sürmek istiyordur...

Saygı duymak lazım
  • Sonuçta 21 yılını adadı futbol hayatına, para peşinde olsaydı 5 yıl çin katar yapardı banka hesabındaki 50 milyon eurosunu 80 milyon euroda yapardı ancak 5 yıl kendine zaman ayırmak bi insan için kendine yapılmış en büyük değer ve iyilik.
    Çoğu futbolcu milyon eurolarına rağmen aç, 40 yaşına kadar oynamaya çalışıyor.

Tebrikler Osvaldo, paran var kararın doğru, müthiş bir yaşam seni bekliyor.
  • Güzel hatırlayacağımız tek yanı Roma'daki gol sevinçleri ve Man City'e attığı efsane gol. Bu iki şey dışında sürekli saha içinde takım arkadaşlarıyla kavgaları, saha dışındaki anormal olayları ile anıldı.

Güzel, yerinde bir karar almış. Yapmak istediği, hayalini kurduğu şeyleri yapacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.