Şimdi Ara

^^DaNgErOuS Mod + Lcd Mod 2x16 + Alıcı Moddd + YENİLENDİİİİİİ^^ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
1
Favori
26.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alifidan

Sen plexiyi al bide kesiceen şekli bana wer sana yardımcı olurum
    quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

hocam ben su plexy i bi alim bana yardımcı olursun dimi
    quote:

Yazı ve şekilleri önce Photoshop ile resim halinde yaptım daha sonra bunu Corel Draw programı ile cizgi haline getirdim ondan sonra tabelacıların kullandıı Cas Mate programı wardı bende corel dan yaptıım çizimi Cas mate in içine atıp cas mate belgesi olarak kayd edip flash bellek aracılıı ile götürdüm tabelacıya odabigüzell kesti folyoyu bende getirdim yapıştırdım programlar için yardımcı olabilrim

quote:

Orjinalden alıntı: aXy - uGr

çok süper olmuş kardeş. o ön fana ise hasta oldum... ellerine sağlık. bide sana bi sorum olacak o dangerous yazısını alevlerle falan yan panele nasıl yaptın sticker şeklinde o konuda bilgi verirsen sevinirim.

eyvallah hocam

• Tasarımını bekliyorum
    quote:

quote:

Sen plexiyi al bide kesiceen şekli bana wer sana yardımcı olurum
    quote:

hocam ben su plexy i bi alim bana yardımcı olursun dimi
    quote:

Yazı ve şekilleri önce Photoshop ile resim halinde yaptım daha sonra bunu Corel Draw programı ile cizgi haline getirdim ondan sonra tabelacıların kullandıı Cas Mate programı wardı bende corel dan yaptıım çizimi Cas mate in içine atıp cas mate belgesi olarak kayd edip flash bellek aracılıı ile götürdüm tabelacıya odabigüzell kesti folyoyu bende getirdim yapıştırdım programlar için yardımcı olabilrim

quote:

Orjinalden alıntı: aXy - uGr

çok süper olmuş kardeş. o ön fana ise hasta oldum... ellerine sağlık. bide sana bi sorum olacak o dangerous yazısını alevlerle falan yan panele nasıl yaptın sticker şeklinde o konuda bilgi verirsen sevinirim.

eyvallah hocam

• Ya arkadaşlar su lcd ye bişey önerin o deldiim yere ufak plexi takcam die ısıttım yamuldu gitti kapak baska bi biseyler dusunuom ama sizde bi fikir verin
  • her duydugunu yapmaya calısırsan öle olur matkap kullan matkap
  • abi yaptım herşey çok güzel gidiodu hafiften ısıtıodum sonra
    otuturuyodum baktım biraz boşluk kalmış plexi ile kapak arasında dedim bikere daha
    sallıyım fırına yumuşasın orayı kapatiim ben attım fırına msn daldım bi çıkarttım kapaa:D:D:D
    resimleri birasdan uplaoad edicem bana bi tavsiye

•  ^^DaNgErOuS Mod + Lcd Mod 2x16 + Alıcı Moddd +  YENİLENDİİİİİİ^^

^^DaNgErOuS Mod + Lcd Mod 2x16 + Alıcı Moddd +  YENİLENDİİİİİİ^^
  • ohh geçiş olsun fena yamulmuş
    şuan için bi bilgisayarcıdan yada eski bi kasadan 5 25 kapak söküp boyamak tek şansın

bu arada beyaz şeritleri nasıl yaptın okudum ama göremedim yada gözümden kaçtı
  • harbi gecmis olsun sanırım sıfırdan yapacan
  • abi az pişmiş sen onu tekrar fırına at
  • herhangibi bir reklamcıdan beyaz şerit yapışkan folya alman sorunu çözer heralde
    quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

ohh geçiş olsun fena yamulmuş
    şuan için bi bilgisayarcıdan yada eski bi kasadan 5 25 kapak söküp boyamak tek şansın

bu arada beyaz şeritleri nasıl yaptın okudum ama göremedim yada gözümden kaçtı
  • işte arkdaşlar fırında pişirdiimis kapaan yerni alıcak kapak daha yarım saat önce kestik apartmanın bodrum kapısında butun apartman inledi bu kapak hakkında süper fikirlerim war ama süprissss

• hocam kapak ii güzel olmusta boyamayı ne zaman yapacan?
  • abi fikirlerini istemiyorum ama bu kapağı hangi malzemeden yaptığını ögrenebilirmiyim
  • gercekten cok güzel gidiyor.. kapağı takta resimleri koy söle güzel güzel yorumları yapalım
  • kafamda süper bi proje war bu kapak için hazır bizim forum prjeler die adı da deişti artık bizde ayak uyduralım yarın bilemdin öbürgün hazır
    quote:

hocam kapak ii güzel olmusta boyamayı ne zaman yapacan?
  • abi bu kapaa ben başka kasaadan arakladım amacamlar sanırım pilastikten yapmış ama kesimi soryosan dekopaj makinesını hayata döndürdüm bodrumdaki
    quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

abi fikirlerini istemiyorum ama bu kapağı hangi malzemeden yaptığını ögrenebilirmiyim
  • yorumlar için saol çarşamba hazır olcak allahın izni ile
    quote:

Orjinalden alıntı: sentanoo

gercekten cok güzel gidiyor.. kapağı takta resimleri koy söle güzel güzel yorumları yapalım
  • abi naptın sen çarşambaya kadar ben olmuyabilirim
  • öncelikle tebrikler.İşin içinde çok emek var ve ortaya güzel birşey çıkmış.Benimde birkaç sorum olacak.Öncelikle plexy'yi kasaya ne ile tutturdun?Bir diğer sorum da plexydeki yuvarlak biçimdeki deliği ne ile açtın?Ben hayva ile eritip yaptım.

Aynı kasadan bendede var çünkü benim yaptığım plexy,vide ve somun yardımı ile tutturmuştum.İlk mod denememde şu ortaya çıkmıştı ; resim aşağıda mevcut.

Yardımcı olabilirsen sevinirim.
  • yorumların için teşekkürler

plexiyi babamdan fikir alarak gittim buzdolapcıdan
    bedavaya buzdolabı contası mıknatısı alıp kapaan kenarlarını cevirdim komple japonla yapıştırdım
    kaliteli bi zapon kullanmanı tavsiye ederim yanlız mıknatıslar hafif kaydırabilio ağarlık olunca bide air duct ağaarlık yaptıı için kapaan kaymasını engelliyen ufak iki plexi parçası yapıştırıdım kasanın altına
    onlarıda boyadım kamufile oldular

o yuvarlak delii ise punch yardımı ile çatım çok kolay ve çok düzgün oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.