Şimdi Ara

danganronpa the animation

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanirim bu animemizin forumda konusu yok,bende bu begendigim animeyi paylaşayım dedim.Sanirim bu yil 2 tane daha seri çıkardılar birisi onceyi digeride kaldığı yerden devam ediyor.İkinci olan the animation yani bu seriyle baslayın derim
    İzleme sırası;
    Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen - Zetsubou-hen
    Danganronpa:The animation
    Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen - Mirai-hen

Tür: Aksiyon, Gizem, Psikoloji

Yayınlanma Tarihi: 05.07.2013

Bölüm Sayısı: 13

Konusu:
    Her dalda en yetenekli öğrencilerin kabul edildiği Kibogamine Akademisi (Hope’s Peak Academy) yeni dönemine oluşturduğu özel sınıfıyla 15 yetenekli öğrenciyi bir araya getirir. Makoto Naegi bu akademiye kabul edilmiş sıradan bir öğrencidir. Hala aklında neden bu okula kabul edildiğinin soruları varken okula adım attığı anda her yer kararır. Makoto, gözünü boş bir sınıfta açar. Açılış törenine katılması gerektiğine dair bir not bulması üzerine törenin yapılacağı alana gider ve kendisi gibi gözünü okulda açan 15 sınıf arkadaşıyla karşılaşır. Kendini Monobear olarak tanıtan oyuncak ayı okulun müdür olduğunu ve bu okulun hiçte düşündükleri gibi bir yer olmadığını anlatır. Kibogamine Akademisinden mezun olmanın tek şartı cinayet işlemektir. Bu 15 kişilik grup ya kendi aralarından birini öldürecek ya da ömür boyu okulda kilitli kalacaktır. Lakin cinayet işleyen bunu gizli kapaklı yapmalıdır eğer diğer arkadaşları katilin kim olduğunu bulurlarsa bu sefer paçayı kurtardığını sanan katil idam edilecektir. Bunun br şaka olduğunu düşünen öğrenciler çıkış yolu aramaları ve yardım beklemeleri gibi umutlarının da yok olmasıyla gruba şüphe duygusu yayılır. Okuldan mezun olmadan çıkamayacaklarını anlayan grup için artık hayatta kalma mücadelesi başlamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 3 Eylül 2016; 18:27:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Danganronpa: The Animation: Gerilim ve Umut Arasında Bir Yolculuk

"Danganronpa: The Animation", Spike Chunsoft tarafından geliştirilen popüler video oyunu serisinin bir anime uyarlamasıdır. Gizem ve gerilim dolu bu seri, birbirinden farklı 15 öğrencinin kendilerini bir lisede mahsur bulmasını ve birbirlerini öldürmeye zorlanmasını konu almaktadır.

"Danganronpa: The Animation", oyunların ana hikayesini takip eder. Oyunda, öğrenciler "Hope's Peak Academy" adlı seçkin bir liseye kabul edilirler. Ancak okula vardıklarında, kendilerini Monokuma adında, kötü niyetli ve manipülatif bir oyuncak ayı tarafından ağırlandıklarını görürler. Monokuma, öğrencilere okuldan çıkmanın tek yolunun diğer öğrencileri öldürmek olduğunu söyler.

Hikaye ilerledikçe, öğrenciler birbirlerinin sırlarını ve geçmişlerini ortaya çıkarmak zorunda kalırlar. Birbirlerine güvenmeye ve ittifaklar kurmaya çalışırlar, ancak aralarındaki gerilimi ve şüpheyi de aşmak zorundadırlar. Gizemler katmerleştikçe, öğrenciler kimin güvenilir olduğunu ve kimin düşman olduğunu anlamaya çalışırlar.

Danganronpa İzleme Sırası:

• Danganronpa: The Animation (13 bölüm)
    • Danganronpa 2: Goodbye Despair (13 bölüm)
    • Danganronpa 3: The End of Hope's Peak High School - Future Arc (12 bölüm)
    • Danganronpa 3: The End of Hope's Peak High School - Despair Arc (11 bölüm)

"Danganronpa: The Animation", gerilim, gizem ve sürprizlerle dolu sürükleyici bir anime deneyimidir. Oyunların hayranları için mutlaka izlenmesi gereken bir uyarlama, anime meraklıları için ise eşsiz ve büyüleyici bir hikaye sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Naegi üstün lise seviyesi şans değil miydi yahu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sizotipall

Naegi üstün lise seviyesi şans değil miydi yahu...

Hatırlamıyorum da hocam 1.seriye basladim şimdi ordaki nagito şans toplam 3 serisi var bu paylaştığım ikinci oluyor ucle biri ayni anda çıkartmışlar bu yıl izleme sırası şöyle

Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen - Zetsubou-hen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler

bu sırada izledim malesef şimdi kalan 2 bölüm var

kibou hen
    zetsubou hen

hangisini izlemeye devam edeyim mirai hen'den sonra? iyice karıştı bu anime, yapmamışlar k 1 2 3 4 diye anasını satayım

sonuç: kibou hen izledim ve animeyi bitirdim zetsubou heni izleyip bir daha sıfırdan ölüm oyunu kaldıramayacağım yetti bana bu anime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 2 Ocak 2017; 6:20:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deliver Us The Moon - İnceleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.