Şimdi Ara

Danayer'ın ortayı gördünüz mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam ülkedeki bütün sağ beklere resmen ders verdi. ulan adam gibi ceza sahasına bakıp orta açmayan onlarca adam trilyonları kapıyor arkadaş yok böyle birsey. City bu adamları nereden nasıl buluyor hayret ediyorum. bu adamı forvete koy sırıtmaz. atletico maçında zaten inanılmaz birde kafa vuruşu vardı hatırlarsanız.. ah ah opsiyonu hele bi bizde olaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke bize satsalar ve sağbekimiz olsa

• City böyle oyuncuları buluyor ve her sene başka takımlara kiralıyor. Bu sene 40 oyuncusu başka liglere kiralamış City. Bu oyunculara yatırım yapabilecek paraları var.
    Adamlar şampiyonlar liginde hiç ilerleyememelerinin sebeplerini anladılar ve altyapıya önem vermeye başladılar. Sonuç her sene oyuncu bulup 1-2 sene tutup, onları kiralayıp gelişimlerini izlemek. Denayer gibi 3 oyuncu çıksa 40 topçu içinden adamlar için kar.
    Sen böyle birşey yapamazsın. Hem paran yok, hem bunu akıl edebilecek ve böyle adamları bulabilecek yöneticilerin yok.
  • Orta denmez ona ! Adam kafasını kaldırdı ve boştaki adama pas attı ! Aslanım benim, umarım 1 sene daha kiralama opsiyonunu kullanabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

Keşke bize satsalar ve sağbekimiz olsa

hocam onu bize satsalar varya her yerde oynatırız namerdim. bu adam kesinlikle her pozisyonda rahat oynar. ama sırf stoper ve sağ bek mevkisi 10 yıl garanti olurdu.

• Carole - Hakan - Chedjou - Denayer

Yılın Savunma dörtlüsü olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördük.. Ama malesef sizin değil :(

Markovic örneğini verme, kaldırmaz yüreğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İngiliz ortası derler ülkede zaten tek caner öyle açıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulshizza

Gördük.. Ama malesef sizin değil :(

Sene sonuna kadar bizim, vurcaz kırbacı vurcaz kırbacı.

Seneye de herhalde adam gibi bi bek alırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Carole - Hakan - Chedjou - Denayer

Yılın Savunma dörtlüsü olur.

Benfica macinda solda olcani yaz,deplasmanda yenmezsek bisey bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

City böyle oyuncuları buluyor ve her sene başka takımlara kiralıyor. Bu sene 40 oyuncusu başka liglere kiralamış City. Bu oyunculara yatırım yapabilecek paraları var.
    Adamlar şampiyonlar liginde hiç ilerleyememelerinin sebeplerini anladılar ve altyapıya önem vermeye başladılar. Sonuç her sene oyuncu bulup 1-2 sene tutup, onları kiralayıp gelişimlerini izlemek. Denayer gibi 3 oyuncu çıksa 40 topçu içinden adamlar için kar.
    Sen böyle birşey yapamazsın. Hem paran yok, hem bunu akıl edebilecek ve böyle adamları bulabilecek yöneticilerin yok.

kardeş olay sistemde bitiyor. parayla felan alakası yok yani. adamlar danayer'i 300 bin euro'ya almış.

• quote:

Markovic koskocaman bir balon.
    Hız var, kuvvet yok.
    Teknik var, onu kullanacak beyin yok.
    Oyuna katkı 0. Ne asist var ne gol var.
    Her maç sakat.
    Neden Liverpool'da tutunamamış anlayabiliyorsun. Tabi bunları geliştirebilir ama geliştiremezse Premier ligin orta sıra takımlarında takılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

quote:

City böyle oyuncuları buluyor ve her sene başka takımlara kiralıyor. Bu sene 40 oyuncusu başka liglere kiralamış City. Bu oyunculara yatırım yapabilecek paraları var.

kardeş olay sistemde bitiyor. parayla felan alakası yok yani. adamlar danayer'i 300 bin euro'ya almış.

Benim yazdığımın içinde bu da var işte. Denayer'i kaç yaşında 300bin euro'ya almışlar işte orası problem. Sen Oğulcan Çağlayan'ı bile 100 bin lira olan yetiştirme bedeli ödemediğin için elinden kaçırıyorsun. Bunun için yöneticilerinin futbolu bilmesi lazım. 15 yaşında 16 yaşında oyuncuya 300 bin euro verebilecek durumda olman lazım. Biz 10 yaş-18 yaş arası bütün kategorilere 300 bin euro para harcamıyorduruz. Sonuç Benfica'dan 11 tane yiyorsun. Alt yapıdan Semih gibi yetersizler çıkıyor.

• Rotasyon niyetine kalede filanda deneyin bari adamı

Yanlız sizde cidden her mevkide oynayabilecek kapasitede olan 2 adam var. İmrenerek izliyorum.. Chedjou ve Denayer..
  • sen denayer'ı tut, 300 bin euro'ya al, 2020'ye kadar sözlesme imzalat, 30 milyon pound'da serbest kalma bedeli yazdır..
    gâvur abi.. işlerini biliyorlar. 300 bin ya delircem

• Ufo gören masum köylü gibi olduk Sabri efendi sayesinde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

quote:

Benim yazdığımın içinde bu da var işte. Denayer'i kaç yaşında 300bin euro'ya almışlar işte orası problem. Sen Oğulcan Çağlayan'ı bile 100 bin lira olan yetiştirme bedeli ödemediğin için elinden kaçırıyorsun. Bunun için yöneticilerinin futbolu bilmesi lazım. 15 yaşında 16 yaşında oyuncuya 300 bin euro verebilecek durumda olman lazım. Biz 10 yaş-18 yaş arası bütün kategorilere 300 bin euro para harcamıyorduruz. Sonuç Benfica'dan 11 tane yiyorsun. Alt yapıdan Semih gibi yetersizler çıkıyor.

hocam biz bir oyuncuya 300 bin veremiyorsak zaten kapatalım dükkanı, indirelim kepenkleri ?
    olay para felan degil diyorum ya, olay bizim kulübü geçtim ülkede böyle bir sistemin alt yapısının bulunmaması. hesaplayın bakalım bizim 2 oyuncuya yıllık verdiğimiz para 10 milyon Euro'yu geçiyor bonuslarla birlikte. öyle ordan 3 kısıp, burdan 2 kisip şurdan 5 kısıp öyle kulüp yürümez. Riva'daki bir Dönüm arazimiz milyonlar ediyor. Galatasaray bu; ütopik gelir kaynağı var. ve yine tekrar ediyorum uykumda geldi zaten, Galatasaray bir oyuncuya 300 bin euro veremiyorsa yönetim Florya'ya kilit vursun daha iyi, Tarık'a 5 milyon, Alper'e 10 milyon bayilabiliyorsa bu ülkedeki Takım'lar, Başarısızlık gelir kaynaklarından degil, sistemin ta kendisinden kaynaklanıyordur. iyi geceler..

• Mayıs'da City gel koçum artık derse. Yüreğimize taşş gibi oturacak gidişi.

• Biri videosunu atabilirmi
  • quote:

Siz Nani ile Markovic i çok büyüttünüz. Geldiği günden beri ikisinede diyorum yıldız değiller sıradan futbolcular. Markovic i geçen sene bayağı maçta izledim her maçta aynı şeyi söyledim bu adamın Liverpool da ne işi var diye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.