Şimdi Ara

Dan Machi (Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?) anime tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orj.adı: Danjon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Dara ka?
    Yazar: Fujino Ōmori

Mangasından farklı olarak işlenen bu eğlenceli animede; kahramanımız 14 yaşında Bell Craneldir.
    Tanrılar tarafından yönetilen küçük gruplar (Familia'lar) Orario isimli labirentlerle dolu bir şehirde; Dungeon isimli fantastik dünyada çeşitli canavarlara ve tuzaklara karşı mücadeler vermektedir. Her üyenin başarısı oranıyla seviyesi vardır.
    Bell, tanınmayan tatlı bir tanrıçanın (Hestia) tek hizmetkarı olarak kendinden çok üst seviyede bir kıza (Wallenstein) kafayı takmıştır...

Şu an ilk sezon (13 bölüm) sona ermiştir. 2.sezon eğer karar verilirse 2016 yazı yayınlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 16 Temmuz 2015; 20:32:09 >

• 2.bölüm, İng. altyazılı yayınlandı
  • 6.bölüm (08.05) yayınlanmıştır: "Reason (Liliruca Arde)" "Riyū (ririruka· āde)" (理由(リリルカ・アーデ))

Dan Machi (Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?) anime tanıtım Dan Machi (Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?) anime tanıtım

• her hafta merakla bekliyorum. başrol karakteri op. sao, log horizon, .hack gibi serileri seven varsa kaçırmadan izlesin.

yalnız ismi düşünen neyin kafasını yaşıyormuş merak ettim. zindana kız atabilirmiyim me arkadaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

her hafta merakla bekliyorum. başrol karakteri op. sao, log horizon, .hack gibi serileri seven varsa kaçırmadan izlesin.

yalnız ismi düşünen neyin kafasını yaşıyormuş merak ettim. zindana kız atabilirmiyim me arkadaş?

Tanrılar tarafından yönetilen küçük gruplar (Familia'lar) Orario isimli labirentlerle dolu bir şehirde; Dungeon isimli fantastik dünyada çeşitli canavarlara ve tuzaklara karşı mücadeler vermektedir.

Tam çeviriniz yanlış doğrusu; Dungeon da kızlara yavşamanın nesi yanlış? yada yavşamak yanlış mı gibi çevirebilir. Bahsedilen Dungeon zindan değilde, bir mekan özel isim gibi düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wasurenai

quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

her hafta merakla bekliyorum. başrol karakteri op. sao, log horizon, .hack gibi serileri seven varsa kaçırmadan izlesin.

Tanrılar tarafından yönetilen küçük gruplar (Familia'lar) Orario isimli labirentlerle dolu bir şehirde; Dungeon isimli fantastik dünyada çeşitli canavarlara ve tuzaklara karşı mücadeler vermektedir.

Tam çeviriniz yanlış doğrusu; Dungeon da kızlara yavşamanın nesi yanlış? yada yavşamak yanlış mı gibi çevirebilir. Bahsedilen Dungeon zindan değilde, bir mekan özel isim gibi düşünün.

bahsettiğin her şeyi biliyorum. türkçenin çok yönlü oluşunu kullandım yoksa zindan yerine dungeon kullanılması gerek. özel isim olduğu için.

• puzzle'dan mı izliyorsunuz akai sora'dan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kummbara

puzzle'dan mı izliyorsunuz akai sora'dan mı?

En temizi: http://horriblesubs.info/
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

6.bölüm (08.05) yayınlanmıştır: "Reason (Liliruca Arde)" "Riyū (ririruka· āde)" (理由(リリルカ・アーデ))

Dan Machi (Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?) anime tanıtım Dan Machi (Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?) anime tanıtım

hoyda hem Hestia hem Saku ayaka hayranıyım (resimdeki cosplayer) naptın be gece gece

anime çok güzel hiç beğenmeseniz bile hestia nın tipleri için yine izleyin

• dungeon bunların canavar avlamaya gittikleri yer değil mi?

seriyi ben de izliyorum ama ilgim yavaş yavaş kayboluyor.
  • mow_ kullanıcısına yanıt
    Şehrin ortasındaki esrarengiz devasa uzun kule işte Dungeon...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Şehrin ortasındaki esrarengiz devasa uzun kule işte Dungeon...

üstteki arkadaş animenin geçtiği dünyanın adı "dungeon" dır demiş
  • son bölüm çok efsaneydi.
  • Yeni bölüm çok hoştu özellikle o unvan tahminlerine ve chi-chikara ga afilette kuru sahnesine koptum ayrıca welf in olayını hep merak ediyordum welfi de soktular seriye sonunda
  • ilk 2 bölümü izledim çok hoşuma gitti. takip edicem
  • Slp kullanıcısına yanıt
    Yeni çıkan animelerden en düzgünü bu...Kekkai Sensen de iyi sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 19 Temmuz 2015; 10:00:05 >
  • 10.bölüm yayınlanmıştır (dün 05.06)

"Procession of Monsters (Pass Parade)" "Kaibutsu shintei (pasu· parēdo)" (怪物進呈(パス・パレード))

http://horriblesubs.info/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 16 Temmuz 2015; 20:28:07 >

• Başlamak için sezonun bitmesini bekliyordum, spoiler yemeden şöyle bir kaç yorum okudum nette izleyenler final harici memnundu keyifli vakit geçiririm umarım.

Edit: İlk bölümü izledim çok iyi başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 16 Temmuz 2015; 2:28:27 >
  • gerçekten çok beğenerek çıktığı gün ingilizce altyazılı olarak izliyordum. sonra baktım bölüm gelmemeye başladı meğersem sezon finali yapmış ne bi final havası vardı ne bişey 13 bölüm de çok az geldi. ama güzel anime 2. sezon daha uzun olucakmış umarım çıktığı zaman haberim olur da izlerim çok keyifle izledim 13 bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Başlamak için sezonun bitmesini bekliyordum, spoiler yemeden şöyle bir kaç yorum okudum nette izleyenler final harici memnundu keyifli vakit geçiririm umarım.

Edit: İlk bölümü izledim çok iyi başladı

2.sezon muhtemelen çıkmayacak diyorlar.Umarım yanılırlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.