Şimdi Ara

DAN BROWN 'KAYIP SEMBOL' ÇIKTI!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
60.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helpmeplease

Bende dayanamıyorum mutlaka almam lazım, D&R web sitesinde iki farklı versiyonu var kitabın, US edition dandik basım heralde, diğeri acaba hardcover mı, hardcover lar genelde iyi basım olurlar, onumu alsam?
    http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000285861
    http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000285864

valla ingilizcen iyiyse al keşke bende bilsem aah ah

• Bu kitap diğer 2 kitabın devamı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Merakla(
    />
    ) ve 4 gözle() bekliyorum.
    Melekler ve Şeytanlar gibi enfes kurguyu yaratabilen bi adamın bu kitabı da eminin şahane olacaktır. Robert Longdon geri dönüyor.

aynen katılıyorum :) tek solukta bitsin istediğim kitapdı angels and deamons ve rüyama girmişti katedrallerin o sahneleri :p bir daha yatmadan önce okumayacagım

• ingilizcesini okuyan arkadaşlar varmı varsa yorumları nelerdir??
  • Ben geçen gün bitirdim. DaVinci ve Angels&Demons kadar sürükleyici .
    Ama onlardan çok çok farklı bir kitap değil. Benzer özellikler taşıyor. Önceki kitaplarına göre daha bi dumur olduğum yerler oldu.

Eğer önceki kitaplarını sevdiyseniz bunu da kesinlikle seveceksinizdir. Yine de bi başyapıt beklemeyin..
  • Süleymanın anahtarı çıkcak çıkcak bi çıkmadı diye gıcık olmaya başlamıştım ismini neden değiştirdilerse neyse işin içinde Langdon varsa kesin yine süper bir kitap olur
  • Romanında ceset attığı Boğaz’da şimdi yemek yiyecek

Dan Brown’ın son romanı Kayıp Sembol’ün Türkçesi 10 Aralık’ta çıkıyor. Ünlü yazar hem kitabının yayını hem de yayıncısı Altın Kitaplar’ın 50’nci yılı nedeniyle vereceği yemeğe katılmak için Türkiye’ye geliyor

Yemek Four Sesasons Bosphorus Oteli’nde. Garip bir rastlantı, Kayıp Sembol’de Kartal Soğanlık F Tipi’nde işlenen cinayette öldürülen gencin cesedi de Boğaz’a atılıyor. Ünlü yazar şimdi ceset attırdığı Boğaz kenarında yemek yiyecek.

Haberi bütün kültür sanatçıları atlatarak Ertuğrul Özkök verdi. Da Vinci Şifresi’nin yazarı, şu an dünyanın en çok satan romancısı Dan Brown Türkiye’ye geliyor. Bu haberiyle kendisine neden Genel Yayın Muhabiri dediğini de bir kez daha göstermiş oldu.

Bana da haber takibi yapmak kaldı bu durumda. İşte Dan Brown’ın Türkiye seyahatinin ayrıntıları.

Dan Brown kitaplarının yayıncısı Altın Kitaplar bu yıl 50’nci yaşını kutluyor. Da Vinci Şifresi’nin bütün dünya ile Türkiye’de de best seller olmasından beri ünlü yazarı davet ediyorlardı Türkiye’ye.
    Brown’ın bu daveti şimdi kabul etmesinin hikâyesi ise şöyle.

İLK BASKI 150 BİN

Kitabın İtalyanca editörü bu yıl Kayıp Sembol’ün yayınlanmasından sonra emekliye ayrılıyormuş. İtalyan yayıncı bu nedenle bir veda yemeği düzenlemiş ve Dan Brown’ı bu yemeğe davet etmiş. Milano’daki yemeğe katılmayı kabul eden Dan Brown, İtalya’ya kadar gelmişken Altın Kitaplar’ın davetine de evet demiş.
    Gelelim Altın Kitaplar’ın 50’nci yıl yemeğine.
    Dan Brown’ın onur konuğu olarak ağırlanacağı bu yemek 9 Aralık tarihinde Four Seasons Bosphorus Oteli’nde yenecek.

Ve Dan Brown yeni kitabı Kayıp Sembol’ün Türkçe baskısını ilk kez burada eline alacak.
    Yemeğe yaklaşık 250 kişi davet edilecekmiş. Davetlilerin çoğunluğunu Altın Kitaplar’ın bugüne gelişinde katkısı olmuş yazarlar, çevirmenler ve diğer çalışanlar oluşturuyor. Tabii işin protokol kısmı da var. Daha netleşmemekle beraber Kültür Bakanı Ertuğrul Günay da yemeğe davet edilecekmiş. Bir de basın dünyasının önde gelen isimleri.
    Ertesi gün, yani ayın 10’unda da bir basın toplantısıyla Türk medyasının karşısına çıkacak olan ünlü yazar aynı gece bir televizyon kanalının canlı yayınına katılacakmış.

TÜRKİYE’Yİ KOMŞUSUNDAN ÖĞRENMİŞ

Bu arada Amerikan Konsolosluğu da Dan Brown’ın gelişi şerefine bir kokteyl düzenleyecekmiş.
    Kayıp Sembol ise ayın 10’unda Türk okuruyla buluşmuş olacak. Kitabın ilk baskısı 150 bin adet yapılıyor.
    Bu ziyaret Dan Brown’ın Türkiye’ye ilk gelişi. Peki daha önce hiç Türkiye’de bulunmamış olan bir yazar nasıl oluyor da Kayıp Sembol’ün önemli düğümlerinden birini Kartal Soğanlık F tipi Cezaevi’nde atıyor?
    Hunharca bir cinayet işleniyor cezaevinde ve ceset Boğaz’ın sularına atılıyor.
    Hadi Boğaz’ı coğrafya dersinde ve gezi kitaplarından okumuş olsun da Kartal F Tipi’ni nereden bilecek?
    Türkiye ile ilgili bu ayrıntıları Amerika’daki kapı komşusundan almış Dan Brown. Daha önce Türkiye’de de bulunmuş olan bir hariciyeciyle komşuymuş çünkü.
    Hayat ne kadar garip değil mi?

Kayıp Sembol’de Masonluğun en üst seviyesinde, kendine Mal’akh diyen romanın kötü kahramanı bütün Masonların lideri Üstad-ı Azam Solomon’un parasının peşine düşüyor.
    Fakat parayı elde edebilmesi için Solomon’un oğlunun ortadan kalkması gerekli.
    İşte Mal’akh’ın yolu burada Türkiye’ye düşüyor.
    Çünkü Solomon’un oğlu Türkiye’ye girişinde kokainle yakalanıp Kartal Soğanlık F Tipi Cezaevi’ne konmuştur. Ve Mal’akh’ın eli buraya kadar uzanır ve orada öldürülür. Bir süre sonra cezaevinin müdürü de gizemli bir şekilde ortadan yok olur. Anlaşılır ki ölümle ilgili bağlantılar anlaşılmasın diye de o da Boğaz’ın dibini boylamıştır.
    Dan Brown’ın kitabı yazarken aklının ucundan geçmiş midir acaba, cinayet işlettirip cesedi attırdığı Boğaz’ın mavi sularının kenarında bir akşam yemeği yiyeceği...

kaynak:hürriyet

• 1 sembol kayıp 150 bini rafta

'Da Vinci Şifresi', 'Melekler ve Şeytanlar'la satış rekoru kıran Dan Brown İstanbul'a geldi. Ünlü yazarın son kitabı 'Kayıp Sembol' 150 binlik ilk baskıyla bugün piyasaya çıkıyor
    vinci

Dünyada 100 milyon kopya satan 'Da Vinci Şifresi'' kitabının yazarı Dan Brown İstanbul'a geldi. THY'nin tarifeli seferiyle 12.30'da Milano'dan İstanbul'a gelen ünlü yazarı havalimanında Altın Kitaplar Yayınevi yetkilileri karşıladı. İkisi Amerikalı, biri Türk 3 korumanın eşlik ettiği Dan Brown, sempatik tavırlarıyla ilgi odağı oldu. Türkiye'ye ilk kez geldiğini söyleyen yazar, 'Heyecan verici bir ülke olan Türkiye'de bulunmaktan mutluluk duyuyorum'' dedi.

Vatikan'da kara listede
    Yayıncılıkta 50. yılını kutlayan Altın Kitaplar'ın onur konuğu olarak İstanbul'a gelen başarılı yazarın son kitabı 'Kayıp Sembol' de bugün piyasaya çıkacak. 'Da Vinci Şifresi', 'Melekler ve Şeytanlar' ile dünyanın en çok okunan yazarları arasında gösterilen Brown'un son kitabı Kayıp Sembol'de, insanlığın yüzyıllardır beklediği bir gerçeğin peşine düşülüyor. İlk baskısı 150 bin adet çıkartılan kitabın, yeni bir Dan Brown fırtınası estirerek çok satanlar listesini altüst etmesi bekleniyor. Öte yandan ünlü yazar kitapları yüzünden Vatikan tarafından kara listeye alınmıştı.

Dan Brown: Pamuk'u hiç okumadım
    Son kitabı 'Kayıp Sembol'ün (The Lost Symbol) yayıncısı Altın Kitaplar'ın 50. Yıl kutlaması için İstanbul'da bulunan Amerikalı yazar Dan Brown, yayınevi çalışanları, yazarlar, çevirmenler ve medya mensuplarının katıldığı akşam yemeğine iştirak etti. Yemekte ilgi odağı olan Brown, gazetecilere 'Bugüne kadar hiçbir Türk yazarın kitabını okumadım. Buna Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Orhan Pamuk da dahil' dedi.

• Kitapçıma haber bıraktım haftalar öncesinden. Gelir gelmez ayıracak bi tane.
    Dağıtım bugün başladıysa yakında gelir buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Kitapçıma haber bıraktım haftalar öncesinden. Gelir gelmez ayıracak bi tane.
    Dağıtım bugün başladıysa yakında gelir buraya.

acaba adanaya ne zaman gelir ya??
  • kitapyurdunda fiyat 30 TL'dan 25,24 TL'na inmiş...

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=461596
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix07

kitapyurdunda fiyat 30 TL'dan 25,24 TL'na inmiş...

bence talep artınca daha çok iner
  • ARKADAŞLAR DAN BROWN BUGÜN CANLI YAYINDA KANAL D ANA HABERDE...
  • Stephen King gelmez mi ya Türkiye'ye?
  • Uzun zamandır merakla bekliyordum dan brown'un kitap yazmasını. Süleyman anahtarını yazmayı bırakınca çok üzülmüştüm ama neyseki Kayıp sembolle yola devam ediyormuş.. En yakın zamanda alıcam kitabı. 4 kitabınıda aldım, salak gibide arkadaşlara dagıttım okusunlar diye sadece 1 tanesi geri geldi
  • ABD’li yazar Dan Brown’un merakla beklenen “Kayıp Sembol” kitabı bugün okuyucuyla buluşuyor. ABD’de 5 milyon, İngiltere’de 1 milyon adet satışa çıkarılıyor. Harry Potter’ın bir günde en çok satan kitap rekorunu egale etmesi bekleniyor.

MASONLUĞUN en üst seviyesinde, kendine Mal’akh diyen biri. Kimliği gizli, kim olduğunu bilmiyorsunuz. “Bu akşam dönüşümüm tamamlanacak” diyor. Ne kadar güçlü olduğunu anlatıyor. Bir plan var ve sizin bu planı çözmeniz lazım.
    Ve Robert Langdon
    Gizemli adamdan sonra bir uçağın içine geçiyoruz. Dan Brown’un şifre çözücüsü, her kitaptaki protagonisti Hardvardlı Profesör Robert Langdon’a. Akıl hocası Peter Solomon son anda bir not gönderdiği için apar topar başkent Washington DC’ye gitmek zorunda kalmış. ABD Kongresi’nde bir konuşma yapması gerekiyormuş.
    Langdon, uçaktan inip Kongre binasında konuşmasını yapacağı Heykelli Salon’a giriyor. Ancak salonda kimsenin olmadığını fark ediyor. Her şey önceden ayarlanmış meğer. Karşısında bir CIA ajanı, bir de; mahzenle, Amerika’nın kurucusu, mason George Washington’ın tasvirinin yer aldığı kubbenin arasına bırakılmış Solomon’un kesik elini buluyor sadece. Öykü başlıyor.
    Düşmanlar listesi
    New York Dergisi, geçen haftaki sayısında Dan Brown için bir “düşmanlar listesi” hazırlamıştı. Da Vinci Şifresi’nde Dan Brown’un yaptığını daha önce birçok yazar denedi. Neden onlar başarılı olamadı da Da Vinci Şifresi bir fenomene dönüştü diyorlar. Örneğin Hz. İsa’nın Magdalalı Meryem ile evlendiği iddiası daha önce Kutsal Kâse Kutsal Kan (1982) kitabında denenmişti. Ondan bir yıl sonra çıkan Da Vinci Vasiyeti (1983) kitabında da öyküye Da Vinci boyutu eklenmişti. Neden onlar başarılı olamadı da Dan Brown parladı. İyi toparladı diye mi?
    Eleştirmen katili
    Bunun cevabını Batılı eleştirmenler hâlâ bulabilmiş değil. Hatta durum o kadar komik ki, Da Vinci Şifresi’ni ilk okuduğunda kitaba “Saçmalık, orijinal hiçbir tarafı yok” diyen, sonra alelacele yorumumu değiştiren eleştirmenler bile var. Yazdığı kitap, bir eleştirmen katili.
    İşte Amerika’da bugün piyasaya çıkacak Kayıp Sembol de hiç şüphe yok, Da Vinci Şifresi gibi olacak. Da Vinci Şifresi gibi çok konuşulacak. Da Vinci Şifresi gibi üzerine yüzlerce yazı yazılacak. Ve Da Vinci Şifresi gibi filme çekilecek, bir fenomene dönüşecek.
    Çizgi roman formülü
    Dan Brown hakkında okuduğum bir yazıda, biri “Belki de çizgi roman formülü uyguluyordur” demişti. Önceki Louvre Müzesi’nde başlıyordu. Bu, ABD Kongre Binası’nda. Öncekinde albino keşiş vardı. Bunda dövmeli adam. İlham verici mekânlar, karikatürüze edilmiş kötü adamlar... “Bunların hepsi bir çizgi roman klişeleridir” diyordu.
    Dan Brown otobüsü
    Ancak şu da kesin; bunları Dan Brown kendi söylemediği sürece, hiçbirinin önemi yok. Önemli olan ise şu: Daha önce Da Vinci Şifresi çıktıktan sonra Paris, Londra ve New York’ta Dan Brown turları başlamıştı. Kitabı okuyanlar, bu turlara katılıp hikâyenin geçtiği mekânları ziyaret ediyorlardı. Bu sefer tur otobüsünü beklemek zorunda değilsiniz. Çünkü Dan Brown Kayıp Sembol’de bütün mekanların adresini de vermiş.

Kayıp Sembol pazarlama harikası

16 Eylül’de ne okuyacaksın?
    Bu soruyu Amerika’da yaşayan birine soracak olursanız, alacağınız cevap belli:
    Kayıp Sembol.
    Kayıp Sembol, öyküsü dışında yayıncısı Doubleday’in yürüttüğü pazarlama stratejisi açısından da incelenmesi gereken başlı başına bir vaka haline geldi.
    Kitap için bir internet sitesi açıldı ve aylar öncesinden reklamı yapılmaya başlandı.
    İnternet sitesine üye olanlara kitabın içeriği hakkında
    küçük şifreler yollandı ve
    siteye trafik artırıldı.
    İlk aşamada Amerika’da 5 milyon, İngiltere, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Afrika’da da 1.5 milyon basıldı.

Rakamlarla Dan Brown

Da Vinci Şifresi (2003) kitabı 51 dile çevrildi. 2009 başı itibarıyla dünya çapında 80 milyon sattı. 2006’da filme çekildi. Tom Hanks, Audrey Tautou ve Ian McKellen’ın oynadığı film de dünya genelinde 758 milyon dolar hasılat yaptı.
    Dan Brown, İngilizce öğretmenliğinden dünyanın en çok satan yazarları ligine yükseldi. Brown’un kitapları ve telif haklarından yaklaşık 250-300 milyon dolar arasında gelir sağladığını
    tahmin ediyor.
    Dan Brown’ün ilk kitabı Melekler ve Şeytanlar (2000) ise Da Vinci Şifresi parladıktan sonra keşfedildi. Şimdiye kadarki satışı,
    39 milyon. Bu yılın Mayıs’ında gösterime giren filmi de
    484 milyon dolar gelir elde etti.
    Kayıp Sembol’un nasıl bir ticari başarı elde edeceğini merak ediyorsanız, bu rakamlar
    bir fikir verebilir. Altın Kitaplar’ın, kitabı Türkiye’de 15 Aralık’ta satışa çıkaracağı öğrenildi.

Harry Potter İngiltere’de 24 saatte rekor kırmıştı
    KAYIP Sembol, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları isimli
    kitabın rekorunu kırabilir. Harry Potter’ın son kitabı, İngiltere’de 24 saatte 2 milyon
    652 bin 656 adet satarak en hızlı satan kitap rekorunu kırmıştı.

Kaynak : Hürriyet

• Kİtap ilk gün Türkiyede 12.000 adet satmış. Mehmet Ali Birand, Dan Brown ile söyleşi yaparken açıkladı.
  • D&R
    Web fiyatı 24 TL
    Liste fiyatı 30 TL

http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000298622
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix07

kitapyurdunda fiyat 30 TL'dan 25,24 TL'na inmiş...

İyi fiyat, kargoda ücretsiz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.