Şimdi Ara

Dan Brown ın kitapları gibi bilgi veren kitaplar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilindiği gibi her kitap bilgi vermiyor. Yani şu anlamda mesela da vinci şifresinde biraz matematikteki altın orandan bahsediliyor. Sion tarikatından vb şeylerden. ya da melekler ve şeytanlarda illimunati ve biraz fizikten bahsediyor. Ya da adam fawer ın olasılıksız kitabında aynı şekilde kuantum fiziği ve matematikteki olasılıktan bahsediyor. Sizin bildiğiniz dikkat çekici ve gerçek bilgiler içeren kitapları yazan başka yazarlar var mı?

• Okumadıysan cehennem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chuck Palahniuk kitapları.
  • teşekkürler.

Ayrıca cehennemi okumadım. Daha da okumadığım kitapları da var. Yazarın tarzı diye her kitabında böyle bilgilendirmeler olacağından başka yazarları sormuştum ama önemli değil ilginiz yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

teşekkürler.

Ayrıca cehennemi okumadım. Daha da okumadığım kitapları da var. Yazarın tarzı diye her kitabında böyle bilgilendirmeler olacağından başka yazarları sormuştum ama önemli değil ilginiz yeterli

Mutlaka oku derim Cehennem'i
  • Dan Brown-Cehennem adlı kitabını aldım fakat kitapları çıkış tarihine göre okuduğum için ve aynı zamanda üst üste 2-3 kitap okuduğum için bir türlü sıra gelmedi daha İhanet Noktası adlı kitabındayım her kitabı da çok iyi. Ben Metro 2033 gibi kitapları tavsiye ederim gerçek bir Metro'dan bahsediliyor orada belli mi olur belki ileri de lazım olur.
  • Glenn Meade
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.