Şimdi Ara

Dan Brown - Başlangıç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kitabı şimdi bitirdim. Güzel eğlenceli bir kitap fakat yazarın diğer kitapları gibi değil. Sanki git gite bozuyor. Sonunuda tahmin ettim ayrıca biraz klişe olmuş.

Sonunu tahmin ettiğimden katilin kim olduğu pek meraklandırmadı beni. Asıl merak ettiğim buluşun içerğiydi oda çok tatmin etmedi. Yani ne olmuş. Bu buluş dinlerin sonunu getirmezki. Fizik yasaları insanı var etti peki fizik yasalarını kim var etti? Öyle büyük beklentilere sokuyor ki. Ben buluşun hiç ortaya çıkmayacağından korktum. Çünkü dedim bu kadar büyük bir buluş dinleri bitirecek heralde bu kitapta olamaz kesin ai bu sunumu şifreyi öğrenince yok edicek. Ama tersi çıktı. Benim tahmin ettiğim katilin ai olduğuydu. Demem o ki buluş çok abartılıyor fakat aslında o kadarda enteresan değil. Bence asıl buluş ai ve bilgisayar. Asıl işi yapan onlar. Daha çok şey söylenirde uykum geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi adıma keyifle okuyorum. Kitabın ilerleyişi falan klasik Dan Brown kitabı ama içine çekip sürüklüyor. Kitapları arasına ideal bir zaman dilimi koyduğu içinde bana göre sırıtmıyor.

Langdon ve Brown hiç ayrılmadan yola devam etsinler :)
  • kitapyurdun da twitter oylamasıyla %50 indirim vardı 19TL ydi. hemen verdim siparişi . yarım saat sürmeden stoklar bitmiş. bir de enparayla aldım 38TL lik kitap 9,50 TL ye geldi. Şimdi onlar düşünsün
  • makara555 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyata gelmiş biraz daha zorlasan valla bedavaya sepete eklermişsin :).

İyi okumalar ;)
  • 200 sayfayı bitirdim. şimdilik gerçekten iyi gidiyor. Müze tasvirleri, tarihi yerler ve şehir geçişleri insanı gerçekten ispanya'ya götürüyor. O yer ve müzeleri gidip gezmek planlarım arasına girdi bile..
  • Bugün başlayacağım önceki kitaplar gibiyse 2 güne biter

• Kitap guzel ve iddialı basladı. Vasat bitti. Ortaya attıgı iddiaya gore bir sonu yok.

• Den Brown dan daha akıl dolu, tek blr konuya sıkışıp kalmamış müthiş bir kitap önerisi verir misiniz?

• Klasikler dahil çok kitap okudum ancak Evrim AKYOL’ un ‘’ Şans Yolları’’ adlı kitabından sonra okuduğum kitapların hiç birini beğenemiyorum. Sanki bu kitaptan sonra diğer tüm kitaplar yazar hayal gücünden çıkmış uydurma kitaplar gibi geliyor. Keyif alacağım bir kitap tavsiye ederseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.