Şimdi Ara

DAMPİNG ( fiyat düştü ) SATILIK GARANTİLİ FATURALI TERTEMİZ HTC CHACHA (fiyat düştü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    HTC CHACHA A810e CEP TELEFONU

Ürün TEKNOSA GARANTİLİ yurt içi cihazdır.
    14.04.2014 tarihine kadar garantisi devam etmektedir.
    Kutu içeriği ( kulaklık,data kablosu,fatura ) tam şekilde teslim edilecektir.
    Ürün kullanıma bağlı kasa sol üst tarafında çok hafif soyulmalar mevcuttur ama ekranında en ufak bir çizik yoktur.
    Ekran koruyucu ve kılıf ile kullanıldı,size hediye edilecektir.
    Ayrıca 2 gb Transcend Hafıza kartını da hediye edeceğim.
    Bilecikten önce havale sonra kargo şeklinde satış yapabilir,elden ise Eskişehir'e getirebilirim.
    Takas veya pazarlık yoktur maalesef.
    Ürün için istediğim fiyat 199 liradır
    .
     DAMPİNG ( fiyat düştü ) SATILIK GARANTİLİ FATURALI TERTEMİZ HTC CHACHA (fiyat düştü) DAMPİNG ( fiyat düştü ) SATILIK GARANTİLİ FATURALI TERTEMİZ HTC CHACHA (fiyat düştü)
     DAMPİNG ( fiyat düştü ) SATILIK GARANTİLİ FATURALI TERTEMİZ HTC CHACHA (fiyat düştü)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1453_TR -- 12 Mart 2014; 22:49:27 >

• 6 ay garantili salsayı zor sattım 230 a sen düşün bundan 10 ay önce hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özket

6 ay garantili salsayı zor sattım 230 a sen düşün bundan 10 ay önce hayırlı satışlar.

Salsa değil hocam bu , bende 550 liraya aldım .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • salsa ile birerbir özellikleri o yüzden dedim
  • Hocam bunda fiziksel klavye var kullanım alanı farklı BlackBerry tarzı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsi geçen her iki cihazı da ikinci el olarak takastan vs alıp ofis telefon hatlarıma takarak uzun süre kullanmış birisi olarak belirteyim ki. Salsa ile chacha kesinlikle aynı değil. Salsa çok sorunlu. ChaCha hem görünüm hem de kullanım olarak çok daha iyi ve stabil. Ortak sorunları olan hafıza problemi var onuda cihazı rootlayıp güzel bir deoxed costom room atıp, Class10 bir hafıza kartı takıp yeni kurula uygulamaların kurulum yolunu da otomatik olarak SD card olacak şekilde ayarlayarak bu sorunu da aşmak mümkün. Şahsen ben şuan chacha'mı öyle kullanıyorum son derece de memnunum. F butonunu da direk wifi açma ve feneri açıp kapatma olarak atadım, gereksiz uygulamarı kaldırdım şıkır şıkır bir cihaz oldu pili ortalama kullanımla pili 2 3 gün rahat gidiyor. İhtiyaç duyduğum whatsapp, ofis vs fazlasıyla rahat ve sorunsuz çalışıyor. File managerdan sözleşmeyi ağ sunucusuna bağlanarak alıp chacha'da kayıtlı olan mail adersinden dilediğim birisine mail olarak atabiliyor ya da yazıcıdan çıktı aldırabiliyorum. Hatta toplantıları ve sözleşme vs aşamalarını ileride lazım olabilir diye kayıt altına almak için tek butonla direk gizli video kaydına başlayacak şekilde yapılandırdım. Kullanmasını bilirsen bu fiyata android gayet iyi oluyor. Ancak çoğu kişi bunları bilmiyor cihazı rootlamadan stock haliyle kullanmaya çalışmakta cidden eziyet olur. Ve sıfırına 400 500 TL ödeyip aldıkları cihaz felaket şekilde ellerinde patlamış gibi hissettirir. Sonra da nette yarı fiyatına satacağım diye uğraşıyorlar. Burada da tek hata HTC'nin şu cihazlara 2 katı hafıza koysalardı ya da yazılımsal olarak Custom ROM yapımcıları gibi daha az hafıza kullanan ROM desteği sağlasalardı insanların elinde patlamazdı bu cihazlar. İhtiyacınız sabahtan akşama kadar değişik program ve oyunlar yükleyerek kurcalayacağınız bir cihaz ise tavsiye etmem. Ama amaca yönelik verimli ve ucuz olsun diyorsanız saydıklarımı da yapabilecekseniz değerlendirin güzel cihazdır ChaCha. İlan sahibine önerim tuş takımlarında ki silinmeleri ve varsa zor basan tuşları garantisi bitmeden garanti kapsamında servisinde yenileterek daha rahat satabilirsiniz. Hem alana da bir kıyağınız olmuş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

Bahsi geçen her iki cihazı da ikinci el olarak takastan vs alıp ofis telefon hatlarıma takarak uzun süre kullanmış birisi olarak belirteyim ki. Salsa ile chacha kesinlikle aynı değil. Salsa çok sorunlu. ChaCha hem görünüm hem de kullanım olarak çok daha iyi ve stabil. Ortak sorunları olan hafıza problemi var onuda cihazı rootlayıp güzel bir deoxed costom room atıp, Class10 bir hafıza kartı takıp yeni kurula uygulamaların kurulum yolunu da otomatik olarak SD card olacak şekilde ayarlayarak bu sorunu da aşmak mümkün. Şahsen ben şuan chacha'mı öyle kullanıyorum son derece de memnunum. F butonunu da direk wifi açma ve feneri açıp kapatma olarak atadım, gereksiz uygulamarı kaldırdım şıkır şıkır bir cihaz oldu pili ortalama kullanımla pili 2 3 gün rahat gidiyor. İhtiyaç duyduğum whatsapp, ofis vs fazlasıyla rahat ve sorunsuz çalışıyor. File managerdan sözleşmeyi ağ sunucusuna bağlanarak alıp chacha'da kayıtlı olan mail adersinden dilediğim birisine mail olarak atabiliyor ya da yazıcıdan çıktı aldırabiliyorum. Hatta toplantıları ve sözleşme vs aşamalarını ileride lazım olabilir diye kayıt altına almak için tek butonla direk gizli video kaydına başlayacak şekilde yapılandırdım. Kullanmasını bilirsen bu fiyata android gayet iyi oluyor. Ancak çoğu kişi bunları bilmiyor cihazı rootlamadan stock haliyle kullanmaya çalışmakta cidden eziyet olur. Ve sıfırına 400 500 TL ödeyip aldıkları cihaz felaket şekilde ellerinde patlamış gibi hissettirir. Sonra da nette yarı fiyatına satacağım diye uğraşıyorlar. Burada da tek hata HTC'nin şu cihazlara 2 katı hafıza koysalardı ya da yazılımsal olarak Custom ROM yapımcıları gibi daha az hafıza kullanan ROM desteği sağlasalardı insanların elinde patlamazdı bu cihazlar. İhtiyacınız sabahtan akşama kadar değişik program ve oyunlar yükleyerek kurcalayacağınız bir cihaz ise tavsiye etmem. Ama amaca yönelik verimli ve ucuz olsun diyorsanız saydıklarımı da yapabilecekseniz değerlendirin güzel cihazdır ChaCha. İlan sahibine önerim tuş takımlarında ki silinmeleri ve varsa zor basan tuşları garantisi bitmeden garanti kapsamında servisinde yenileterek daha rahat satabilirsiniz. Hem alana da bir kıyağınız olmuş olur.

teşekkür ediyorum,çok iyi bi açıklama olmuş . telefondan bende çok memnundum fakat çok iyi bir fiyata s3 mini aldım,o yüzden bu boşa çıktı .. alana şimdiden hayırlı olsun diyelim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • param olsa düşünmeden alirim. tek eksiği flash desteği sunmamasi. onun disinda whatsapp, facebook, mesajlasmayi sik kullanan biri icin cok kullanışlı bir cihaz. hem android'ten de mahrum degilsin bir cok pro kurulup kullanılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.