Bildirim
'damat' marka takım elbisede 50 beden bana uyar mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
50 beden olurda bol gelebilir. _____________________________ uzaktan taş gelmez
gerçek işini kolaylaştırır
düşenin dostu ol -
51 al. Seneye de giyersin. _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
50 beden olurda bol gelebilir.
burada damat mağazası da yok.. nasıl emin olabilirim acaba.. netten alıcam.. gerçi olmadı geri veririm ama çok hoşuma gitti..
_____________________________ -
İnternetten takım alınmaz. Tişört, kazak vs. olsa neyse de ceketi mutlaka denemen lazım. Çok komik durabilir üstünde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 22 Haziran 2013; 11:18:41 >_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Glukhovsky
İnternetten takım alınmaz. Tişört, kazak vs. olsa neyse de ceketi mutlaka denemen lazım. Çok komik durabilir üstünde.
normalde zaten markaya göre 48-50 oluyor hocam.. ama "damat"ın dar kalıpları nasıldır? bana olur mu? sıkıntı o noktada.. komik durmaz az biraz büyük gelir olacağı o olur.. aman ya ne bileyim işte.. takım da çok hoşuma gitti.. zaten ihtiyacım da var ama işte?
quote:
Orijinalden alıntı: photo_canon1
quote:
normalde zaten markaya göre 48-50 oluyor hocam.. ama "damat"ın dar kalıpları nasıldır? bana olur mu? sıkıntı o noktada.. komik durmaz az biraz büyük gelir olacağı o olur.. aman ya ne bileyim işte.. takım da çok hoşuma gitti.. zaten ihtiyacım da var ama işte?
Başka yerden al Damat şart mı ? Ama mutlaka dene._____________________________ 
-
quote:
quote:
quote:
Başka yerden al Damat şart mı ? Ama mutlaka dene.
burazda kığılı ve pierre cardin var.. kığılıdan pek hoşlanmıyorum, pierre cardin desen beni aşar.. aşmayanları da yaramaz.. kısıtlı seçenek var yani.. off beeee offffffffff
aldığın yerde değiştirme imkanın vardır zaten niye bu kadar dert ediyorsun ki? olmazsa yollarsın 48ini alırsın_____________________________ uzaktan taş gelmez
gerçek işini kolaylaştırır
düşenin dostu ol -
quote:
Orijinalden alıntı: oheleme
48 al bence bende 48 giyiyorum 185 boy 76 kg ım
kolları kısa gelmiyor mu hocam? gerçi kişiye göre değişiyor işte.. o yüzden denemeden almak sıkıntı gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
89 kiloda 52 beden oluyordu bana -fit olanlardan-. 50 beden sana gelir sırıtmazda ama tam oturmaz. zaten denemeden üzerine tam oturan takımı bulmak imkansıza yakın.
aldığın yerde değiştirme imkanın vardır zaten niye bu kadar dert ediyorsun ki? olmazsa yollarsın 48ini alırsın
tek bedeni var çünkü hocam o da 50 beden
anca iade ederim alırsam ama üzülürüm ya
48-50 olur illaki benimde boy kilo aynı damatta 50 beden giyiyorum 48 dar geliyor biraz. _____________________________ TR PSN--Keremk54TR -
quote:
Orijinalden alıntı: DaveJones
48-50 olur illaki benimde boy kilo aynı damatta 50 beden giyiyorum 48 dar geliyor biraz.
ben geçen hafta şehirdışında öylesine gireyim dedim tween mağazasına.. bakındım, 50 giydim biraz bol geldi.. ama damatın kalıbı farklı mı olur işte orası muamma.. spor kesim gerçi, önden 2 düğmeli, biraz dar yapılmıştır sanırım.._____________________________ -
Şöyle bir durum var tween/damat ürünleri aynı mağazadadır.
Birde bunlar alt grupları ds'damat/Twn var biraz daha alt kalite yani.
Ancak kalıplar aşağı yukarı aynı.Bana 2 sindede 50 beden oluyor.Olmazsa acelesi yoksa geri gönderirsiniz zaten._____________________________ TR PSN--Keremk54TR -
quote:
Orijinalden alıntı: DaveJones
Şöyle bir durum var tween/damat ürünleri aynı mağazadadır.
Birde bunlar alt grupları ds'damat/Twn var biraz daha alt kalite yani.
Ancak kalıplar aşağı yukarı aynı.Bana 2 sindede 50 beden oluyor.Olmazsa acelesi yoksa geri gönderirsiniz zaten.
eyv hocam.. sağol.. alalım gitsin.. olmadı iade ederim diycem de kıyabileceğimi hiç sanmıyorum
quote:
quote:
kolları kısa gelmiyor mu hocam? gerçi kişiye göre değişiyor işte.. o yüzden denemeden almak sıkıntı gibi..
48/8 giyiyorum tam oluyor.internetten alacağının kol uzunluğunu 6 mı 8 mi_____________________________ -
Damat, DS Damat, Damat Tween; bunlardan hangisi ki? DS Damat ise 48 al derim. _____________________________ Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..
| Her gördüğümde beni salaklaştıran o imansız için büyük bir alkış istiyorum!.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gereqsiz
Damat, DS Damat, Damat Tween; bunlardan hangisi ki? DS Damat ise 48 al derim.
Damat hocam.. en kalitelisi Damat olanlar mı oluyor? bunu da öğreneyim de..
quote:
quote:
quote:
48/8 giyiyorum tam oluyor.internetten alacağının kol uzunluğunu 6 mı 8 mi
o konuda birşey yazmamışlar.. arar öğrenirim gerçi ama şimdi sen 185 boy 76 kilo deyince bana bol gelir gibime geliyor 50 beden..
şimdi sipariş verecektim ama belki biraz daha beklesem daha iyi olacak gibi.. 48 bedeni de gelir benzerlerinin sanırım..
- adidas orjinallik sorgulama
- bira kokusu kaç saatte geçer
- risperdal kullanıp iyileşenler
- büşra akrostiş
- sadece ad soyad ile tc kimlik no öğrenme
- dünyanın en büyük vinci
- para sayma makinesi bim
- p**** video
- deprem ağı izleniyor ne demek
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler