Şimdi Ara

- - Damat Adayına TV Önerisi Lütfen - -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir aksilik olmazsa Haziran'da evleniyorum. Bir adet TV'ye ihtiyacım var. Geçen haftalara kadar TV'lerden pek anlamaz iken; sizlerin başlıkları, yorumları ve önerileri ile birçok özelliğin neye yaradığını öğrenmiş olup, ne tür bir TV istediğimi şekillendirmiş oldum. Lakin, hemen hemen her TV Modeli için olumlu ve olumsuz yorumlar yapılmış. Açıkçası bunlar da benim kafamı karıştırdı. Siz değerli donanımhaber kullanıcılarından aşağıda belirttiğim özelliklerde iyi bir TV önermenizi rica ediyorum. Lütfen bu kardeşinize yardımcı olunuz :)

46 veya 47 Inch LED - Full HD - Smart TV, Wifi - 1920 x 1080 piksel - 400 veya 600 veya 800 Hertz - 3D ve Pasif gözlük - 2D => 3D dönüştürme, HDMI, USB, DLNA - Dahili Uydu Alıcılı - Film, Müzik, Resim Oynatma - Türkçe Alt Yazı Sorunu yaşamayacağım - Dizi sitelerine internet üzerinden bağlanıp tam ekran olarak sorunsuz bir şekilde izleyebileceğim - Hızlı hareket sahnelerinde sıkıntı yaşamayan (Özellikle maçlarda) - Ses Kalitesi iyi olan - Işık Sızması ve Ölü Piksel olma olasılığı çok düşük bir TV

Maksimum çıkabileceğim rakam 2500 TL.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortaerexmatthew -- 3 Nisan 2013; 10:49:09 >

• Kasa Kalitesi panel kalitesi ve SD HD görüntü kalitesi diyorsan

Panasonic tx-l47et50e fıyatı elektroworlde 2399 tl dırkı bu model ve marka gercekten f/p ürünüdür.Smart wifi 800hz ful hd dır
    aktıf 3 d gozlukludur haberın olsun vede ıcınde dahılı uydu yoktur tek eksıgı bu ıkısı bence bunu al derım

buyukluk oalyın varsa 50es6100 samsung modelınıde 2400 tl rahat bulabılrısın 200 hz ful hd smart wifi vardır ama bundada dahılı uydu sanırsam yok 3d oalyı pasıf gozlukle ızlenebılıyor ya ben samsungun kalıtesınıde ehrzaman ebgenmısımdır bunuda soylıyım 50 ınc bır tv ıcın guzel fıyat bence googledan aratsan cok rahat bu fıyata bulursun bence almısken 50 ınc al

philips 46pfl5507k modelı 400 hz ful hd smart wifi vs yıne var dahılı uydu alıcıı var ama kanal gecıslerı ortalarma 5-8 sn kı bu dahılı uyduyu kullanamıycaksın sınırden demek ama en ıyı ve keskın SD goruntusu philips modellerındedır bunu unutma Eğerki SD kanallar onemlıyse vede hd uydu alıcısını harıcı alıcam dıyorsan bunu al fıyatıda 2000 tl dır.3d olayı bundada aktıftır.Hemde cok para harcamamıs olursun

Umarım fıkırlerım ıyı olmustur sneın ıcın unutma 3 onerımde 2012 modeldır ve 3 markanında 2013 modellerı 1-2 aya tamamen pıyasayı ele gecırıcektır zamanın varsa eger sadece 2 ay daha bekle ve bu onerdıgım modellerı 300 tl daha az para odıyerek al

• Panasonic tx-l47et50e bence bunu al akrdesım sıkıntısız sorunsuz yıllarca kullan sadece 1-2 ay bekle oyle al daha ucuza alırsın sımdı alrısan 2400 2 ay sonra alırsan 2100 felan rahat bulursun

http://www.electroworld.com.tr/p/panasonic-47et50-3d-led-tv/

2,399 TL KDV DAHİL

47" / 120cm
    800 Hz
    Smart Viera
    Wi-Fi Dahili
    PC-In
    4x HDMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 19 Mart 2013; 10:44:22 >
  • Bu modele hiç bakmamıştım, gerçekten iyi özellikleri var. Değerlendireceklerimin listesinin ilk modeli belli oldu, teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortaerexmatthew

Bu modele hiç bakmamıştım, gerçekten iyi özellikleri var. Değerlendireceklerimin listesinin ilk modeli belli oldu, teşekkürler :)

bence listeye ikinci olarakta bu tvyi ekle ben 3D diyince LG derim.ardağın özellikten fazlası var,müşteri memnuniyetini çok duydum fiyatıda dediğin rakamndan 100liar aşağı.ben evlenince bu tvyi düşünüyorum ama ben evlenene kadarr ne tvler çıkar onu düşünemiyorum :) şimdiden allah mutlu mesut etsin

http://www.hizlial.com/u05.011.1165.0222/lg-47lm660s-119cm-400hz-usbmovie-wifi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-4

• LG 47LM660S 'de listeye girmiştir. Başka öneriler? :)
  • quote:

LG 47LM660S 'de listeye girmiştir. Başka öneriler? :)

bencede bu tv hic ugrasna bakmana gerek yok baska tv.. o ladar arastirdim en sonunda karar kildigim tv bu .. benimde onerim budur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaşlı için tv tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.kliksa.com/urun/lg-47lm640-dvb-s-full-hd-3d-led-lcd-tv-4-gozluk/900366114 axess ve avantajix ile 1825 e kadar düşüyor ben kullanıyorum cok memnunum
  • İlk Samsung düşünmüştüm, sonra aklım LG'ye kaymıştı ve şu sıralar Philips 47PFL6877 ve 47PFL6907 çekici gelmeye başladı. İyice allak bullak oldum.

Düşüncelerinizi alabilir miyim arkadaşlar. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortaerexmatthew -- 27 Mart 2013; 9:12:26 >
  • Güncel.
  • Haber başlığını gördüm şaşırdım, konunun içine girdim daha çok şaşırdım bende evleneceğim Haziran'da ve televizyon bakıyorum bu aralar.Özelliklerde sizin baktıklarınız ile aynıları neredeyse Kafamda Samsung var benimde fakat o kadar çok sorunlar okuyorum ki acaba diyor insan ister istemez..Şuan Panasonic kullanıyorum sağlamlığına laf yok ama onunda arayüzünden,film oynatmasından vs. memnun değilim..Anlayacağınız kafalar karışık bizimde..Samsung F serisi modellerinin çıkmasını bekliyorum.Fiyat durumlarına göre yolumu daha çok belli etmiş olacağım..
  • evet başlık çok iyi...

düğün masrafları diye bir başlık var mı burada herşey toptan konuşulsun :D

tv olayı çok karışık ya tv yi ucuz buldun mu alacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkg88tr

Haber başlığını gördüm şaşırdım, konunun içine girdim daha çok şaşırdım bende evleneceğim Haziran'da ve televizyon bakıyorum bu aralar.Özelliklerde sizin baktıklarınız ile aynıları neredeyse Kafamda Samsung var benimde fakat o kadar çok sorunlar okuyorum ki acaba diyor insan ister istemez..Şuan Panasonic kullanıyorum sağlamlığına laf yok ama onunda arayüzünden,film oynatmasından vs. memnun değilim..Anlayacağınız kafalar karışık bizimde..Samsung F serisi modellerinin çıkmasını bekliyorum.Fiyat durumlarına göre yolumu daha çok belli etmiş olacağım..

Hocam forumdan araştırdığım kadarıyla orta düzeyde en optimum özelliklere sahip bir televizyon bu özelliklere sahip olmalı diye düşünüyorum. En azından verilecek parayı değmeli.

Samsung'u ben de çok düşünmüştüm ama Aktif Gözlük'ten dolayı eledim hocam, 3D seyredelim derken gözleri bozmayalım ne kendimizin ne de ailemizin :)

• Aslında derdimiz görüntü kalitesi olmalı neden diyicekseniz zaten nete notebooktan girer tv ye baglarsın vsvs

SD yayınlarda en iyi görüntüye sahip tv yi seçmeliyiz buda bana göre philips 46pfl5507k ama şimdi bununda 2013 modeli geliyor

philips 47pfl6008k bu özellikle incelenmeli ama 2013 model oldugundan pahalı olucaktır bunun 2012 modellerıne bakılabılır yıne mesela;

47pfl6067k-3d

http://www.electroworld.com.tr/p/philips-47pfl6067k-3d-led-televizyon/?ref=akakce&v=1.85.2

ama ben yinede sabredebilen sabretsin diyiyorum arkadaşlar ***47pfl6008k*** bu tv 50w harcıyor A+++ dusunun yanı tasarufu

vede tasarım ve kasa kaliteside çok iyi yanı o kadar inceki resim çerçevesi duvarda bundan kalın durur

sımdılık fıyatı pahalı 3300tl ama dunyaya daha yenı cıktı:)ıste bır 7-8 ay beklıyebılrısenız bunu 2300-2400 alırsınız bencede harcadıgı elektırık ve tasarım goruntu kalıtesı olsun cok ıyı ya 50 w ya dusunun yanı elektırık tasarfunu

**** tv 3 yıllık elektırık faturası farkını dusunucek olursan kendını cıkartır****

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-47pfl6008k-47-500hz-wi-fi-cift-cekirdekli-ambilight-smart-3d-led-tv-4-gozluk-klavyeli-kumanda/productDetails.aspx?productId=evph47pfl6008k&categoryId=163192

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 28 Mart 2013; 10:16:39 >

• SD yayın değil değilde bana teledunya karıtını modulle takıp kullanabileceğim aynı zamanda "herhangi" bir usb yada flash bellek takıp altyazı sorunu cekmeden "butun" formatları oynatabilecek bir TV lazım genellemede..Ek özellikler ne olabilir diye düşünüyorum; P.I.P. ,
    harddiske kayıt(modulle), dahili wireless ile arayüzden web browser ile girip internetten full ekran dizi film vs izleyebilmek , ps3 veya extra konsol bağlayabilmek , bir de 3D pasif gözlükle rahatça seyretmek(aklıma gelenler)..Tabi bu her bir ek özellik maliyet getiriyor burada hangileri en gerekli olanlarsa belirleyip ona göre almakta fayda var diye düşünmekteyim.Panasonic arayüz ve dizi oynatmakta ne kadar başarısız olduğu tecrübesini yaşadım.Samsung bunda ne kadar başarılı gördüm.LG hakkında bilgim yok.Bu yüzden LG veya Samsung bakıyorum..
  • Eğer Samsun'da yaşıyorsan vatan bilgisayar Samsun mağazasına özel LG 47LM660S fiyatını 1999 tl ye çekti. Maximum ve bonusa 10 taksit de yapılıyor.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bir aksilik olmazsa Haziran'da evleniyorum. Bir adet TV'ye ihtiyacım var. Geçen haftalara kadar TV'lerden pek anlamaz iken; sizlerin başlıkları, yorumları ve önerileri ile birçok özelliğin neye yaradığını öğrenmiş olup, ne tür bir TV istediğimi şekillendirmiş oldum. Lakin, hemen hemen her TV Modeli için olumlu ve olumsuz yorumlar yapılmış. Açıkçası bunlar da benim kafamı karıştırdı. Siz değerli donanımhaber kullanıcılarından aşağıda belirttiğim özelliklerde iyi bir TV önermenizi rica ediyorum. Lütfen bu kardeşinize yardımcı olunuz :)

46 veya 47 Inch LED - Full HD - Smart TV, Wifi - 1920 x 1080 piksel - 400 veya 600 veya 800 Hertz - 3D ve Pasif gözlük - 2D => 3D dönüştürme, HDMI, USB, DLNA - Dahili Uydu Alıcılı - Film, Müzik, Resim Oynatma - Türkçe Alt Yazı Sorunu yaşamayacağım - Dizi sitelerine internet üzerinden bağlanıp tam ekran olarak sorunsuz bir şekilde izleyebileceğim - Hızlı hareket sahnelerinde sıkıntı yaşamayan (Özellikle maçlarda) - Ses Kalitesi iyi olan - Işık Sızması ve Ölü Piksel olma olasılığı çok düşük bir TV

Selamlar,

Aşağıda arkadaşlar 2 model önermişler. Panasonic TX-L47ET50E ve LG 47LM660S.

İkiside iyi modeldir. Panasonic aktif (SG), LG pasif (FPR) panel kullanır. LG'de ışık sızması ve bulutlanma yaşayabilirsin. Panasonic'te daha önce böyle bir sorunu yaşayan arkadaşı ben duymadım. Ama yine de dikkatli olmakta fayda var.

Aşağıda 6877K demişsin ama o modelin Türkiye stokları tükendi yanlış hatırlamıyorsam. Son alanlardan biri eski sevgilimdi. Pazar günü aldı o da. Mağazalarda stoklar tükenmiş, depolardan getiriyorlardı artık. Sanmıyorum stokta olduğunu artık. 6907 ise güzel televizyondur. 6877K kadar iyi görüntü verir nerdeyse. Ama smart konusunda Philips zayıf kalıyor. DTS codec sıkıntısı var, altyazı sorunu var ama o bilgisayarda halledilebilecek bir şey.

Laptop'u TV'ye bağlayıp seyrederim derseniz smart aramayın derim ve direk Philips alabilirsiniz.

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

Belki KArar Vermenize Yardımcı olur :)
     - - Damat Adayına TV Önerisi Lütfen - - - - Damat Adayına TV Önerisi Lütfen - - - - Damat Adayına TV Önerisi Lütfen - - - - Damat Adayına TV Önerisi Lütfen - -

• quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

Belki KArar Vermenize Yardımcı olur :)
     - - Damat Adayına TV Önerisi Lütfen - - - - Damat Adayına TV Önerisi Lütfen - - - - Damat Adayına TV Önerisi Lütfen - - - - Damat Adayına TV Önerisi Lütfen - -

Olay budur hocam.

• Sana tek önerim var:

EVLENME.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.