Şimdi Ara

damacana su sizin orda ne kadar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EN İYİ SU HANGİSİ ARKADAŞLAR ERİKLİ Mİ YOKSA PINAR MI?? BU İKİSİ ARASINDA SEÇİM YAPILACAK ÇIKAN SONUÇTA O SUYU KULLANALIM
  • ist. bahçelievlerde erikli 4.5ytl
  • bızım burda aydının ılcesı doldurma yerı var beles doldur dolduragbıldıgın kadar baska yere paralı satılıyoo
  • 4,75 ytl erikli
    Akhisar

damacana su sizin orda ne kadar
  • Halis muhlis kalabak suyumuz sadece 1.30 Ytl (Eskişehir)
  • istanbul//güngören

erikli 6,50 ytl
  • istanbul / ümraniye

sırma 19 lt. 3,00 ytl
  • Ben Kilerden pet şişede alıyorum :) 1.5litrelik pet 30YKR yani bir damacanalık yaklaşık 3.8YTLye geliyor eğer 5litrelik alırsanız 85YKR ki bu durumda ise 3.2YTL civarına geliyor :) hem rahat hem güzel suyu markası KAYIŞDAĞ
  • Antalya/Merkez 3.00 ytl
  • bilmem ama ben çeşme suyunu daha cok seviyorum.

aydın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

5.5 YTL Erikli

EDİRNE

Aynen 5.5 ytl Erikli su

Çorlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

quote:

Orjinalden alıntı: The_Economist

ankara javsu=>3.75

Javsuyu bende duydum içimi nasıl güzelmi?

bizim orda da var javsu denemeyi düsünüyorum.
  • 4 ,5 ytl kıklareli lüleburgaz

bizim beden hocası bu işle uğraşır.

gelişi 1 ytl diyor.
  • izmir doldurma yerinde 50ykr
  • İst- Caddebostan 5 YTL.
  • ankara
    damla: 5,25
  • Kocaeli>İzmit>Hayat su>19lt>4ytl
  • istanbulda 3 ile 7 arasında dğeşiyo ama fark ortada oluyo 3 milyonluk su terkos suyu resmen tadından belli ama 6 ytlik bi bardak daha içirtiyo
  • arkadasım bu su fiyatlarının bu kadar pahalı ve şehirlere göre fiyatlarının değişmesi tamemen nakliye giderlerine göre hesaplnıyor.su fabrikadan çıkış sırasında 1 liraya felan mal oluyo.tasınma ve nakliye masrafları girince maliyet bu kadar katlanıyo.birde firmalar para kazanmak için ekliyolar,bole fiyatlar çıkıyo.bizde girmeyi düsünüyoz bu damacana su işine
  • yer : istanbul. var mı daha pahalı olan 7lira erikli su içen şifa buluyo her derde deva

bizim burda erikli suyu önce 6tl ye satıyorlardı sonra 6.5 oldu en son 6.95 yapmışlar 7 bile değil yani ucuz

ben istanbul dışında okuduğum için evdede anne baba var sadece.neyse okul bitince su parasını öğrenince şok oldum.3 aydır almıyoruz.dedim anneme bi daha almayın adam mı kazıklıyolar.karşımızda bim var sırma su 5 lt 1.19 lira 20 litre alsan 4.5 tl yapar.bimden sırma su alıyoruz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 3 Kasım 2007; 23:41:10 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.