Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızılaySU kullanıyoruz. Böyle devlet tabanlı hizmetler kar gğtmediği için bence hem kaliteli hemde ucuz oluyo.
    4,5 ytl
    erikli 7,5 ytl
  • Hamidiyenin kendisi kısmen osmoz kullanırken böyle saldırması biraz abes olmuş.. Aslında Uğur Dündar'la beraber bunların Kemerburgaz'daki fabrikalarına bir baskın yapıp merdivenaltında kilitli bulunan osmoz cihazlarının hangi ulvi amaçla bulunduklarını sormak lazım
    Bunların hepsi iğrenç rant kavgalarıdır arkadaşlar, burada neyazıkki kurban(kobay) olan bizleriz. Sudaki bütün safsızlıklar (ister mineral ister yabancı madde) elektrolizle saf H2O'dan ayrıştırılır. Bunda garip birşey yok-içilip içilmeyeceğini de göstermez ama bununla göz boyayan kapı satıcılarına ve en azından kısmi olarak R.O kullanıpta doğal su diye millete kakalayanlara da lanet olsun diyorum. Ben artık bu iğrençliklerden bıktığım için kendi sistemimi kurdum ve r.o ünitesi ile kendi saf suyumu içiyorum. En azından kaynağı biliyorum ve eminim. Sağlığımı paraya tapan vicdanlara emanet etmedim. Sudan alacağınız günlük mineralin belki 10 katını emin olun günlük gıdalarınızdan zaten alıyorsunuz. Geriye bir tek ağız tadı kalıyor ondan da artık neyazıkki sağlık için feragat edeceğiz. Çünkü kimseye güven yok, ne varsa ne yoksa herşey para için yapılıyor, insan sağlığı vs. herşey hak getire...

• quote:

Orjinalden alıntı: oaston

Hamidiyenin kendisi kısmen osmoz kullanırken böyle saldırması biraz abes olmuş.. Aslında Uğur Dündar'la beraber bunların Kemerburgaz'daki fabrikalarına bir baskın yapıp merdivenaltında kilitli bulunan osmoz cihazlarının hangi ulvi amaçla bulunduklarını sormak lazım
    Bunların hepsi iğrenç rant kavgalarıdır arkadaşlar, burada neyazıkki kurban(kobay) olan bizleriz. Sudaki bütün safsızlıklar (ister mineral ister yabancı madde) elektrolizle saf H2O'dan ayrıştırılır. Bunda garip birşey yok-içilip içilmeyeceğini de göstermez ama bununla göz boyayan kapı satıcılarına ve en azından kısmi olarak R.O kullanıpta doğal su diye millete kakalayanlara da lanet olsun diyorum. Ben artık bu iğrençliklerden bıktığım için kendi sistemimi kurdum ve r.o ünitesi ile kendi saf suyumu içiyorum. En azından kaynağı biliyorum ve eminim. Sağlığımı paraya tapan vicdanlara emanet etmedim. Sudan alacağınız günlük mineralin belki 10 katını emin olun günlük gıdalarınızdan zaten alıyorsunuz. Geriye bir tek ağız tadı kalıyor ondan da artık neyazıkki sağlık için feragat edeceğiz. Çünkü kimseye güven yok, ne varsa ne yoksa herşey para için yapılıyor, insan sağlığı vs. herşey hak getire...

hadi diyelim içtiğimiz suyu bazı düzenekler ile sağlıklı hale getirdik ve ohh ne ala diye içmeye başladık
    sağlık meselesini sadece içme suyumuz ile çözebiliyormuyuz?

yediğimiz sebzeler ve meyveler, soluğumuz hava, ve hatta yaz mevsimi geçmiş olsa bile girdiğimiz deniz, göl ve nehir.....kısaca çevre kirliliği, hatta elimizin dokunduğu her yerdeki kirlilik....... .bunları ne yapacağız? sağlık sorunu sadece içme suyundan ibaret değil ki.......
    "sağlık" derseniz içme suyundan başka konuşulacak daha çok şey var ama neyse...
    biz konumuza dönelim yoksa yaşam içinden çıkılmaz hale geliyor....

• Ro sistemleri yurt dışında çok yaygın.. hatta deniz suyunun içme suyuna çevrilmesinde ro sitemleri kullanılıyor.. mineral kaybı insan sağlığı açısından ihmal edilebilir oranda olduğu söyleniyor..dediği gibi maden suyu ile takviye yapnak isteyen yapabilir..

Bu arada geçen hafta ank suyunu ölçtüm tds ile, 660 ppm çıktı, artıldıktan sonra 20 ppm civarında.. anklı olarak çok şüpheli bir suyumuz var

quote:

Orjinalden alıntı: freeagle89

Arkadaşlar bu ayrıştırma işine dikkat etmek lazım zira, o broşürde bi ifade var " suya elektrik akımı vermek, su içindeki doğal minerallerin ayrıştırılması demektir" bu çok yanıltıcı bir ifade. Çünkü burdan suyun renk değiştirmesi iyi bir şeymiş gibi algılanıyor. Ben eskişehirde oturuyorum. Burayı biraz tanıyan kişiler musluk sularının ne kadar sağlıksız olduğunu bilirler, kesinlikle içilmez ancak bu elektroliz olayında en çok renk değiştiren su çeşme suyu oldu. Ne yani şimdi bizim çeşme suyu mineral deposu mu, kesinlikle hayır. Suyun renk değiştirmesi safsızlığını gösterir. İnsan vicudununda saf sudan çok mineralli suya ihtiyacı var, ancak piyasadaki çoğu suda içerdiği mineral yanında bi ton yabancı madde taşıyor. Şimdi aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık gibi bi durum çıkıyor. Arıtma su kullansan mineral eksikliği, normal su kullansan için rahat etmiyo. Bu arada ben yaklaşık 5 yıldır evde arıtma su kullanıyorm. Bu güne kadar sudan kaynaklanan hiç bi problem yaşamadm, hatta kardeşim normal suları içemiyor. Ancak şunuda belirteyim arıtma su kullananlar haftada en az 2-3 şişe maden suyu tüketmeli diye düşünüyorum

• Aqua Turka kullanıyorum
    ilk defa haymanada termalde içmiştim, yemekte 5 bardak su içtim, ama hiç şişkinlik yapmamıştı, ailecek denedik beğendilk ve halen de kullanıyorum.
    tavsiye ederim.
    5 ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaballi -- 6 Ekim 2008; 15:57:26 >
  • ben 3,50 e alıyom
  • hamidiye 5 ytl
    yalısu 2,5 ytl aralarında da içim olarak çok bi fark goremedim.
  • Çene suyu hakkında fikri olan var mı arkadaşlar? Abdullah gülün kızının düğününde falan sponsormuş, öle boş bi firma değil gibi, sertliği en düşük olan suymuş öle dediler. Adamlar baya iddalı. 19 lt 5 ytl.
  • Bildiğim kadarıyla deniz suyunu içilebilir hale getirmek oldukça masraflı, çene suyu köklü bir firma sanırım. Ayrıca coca-cola ve pepsinin üreticiliğini yaptığı sular ilk çıktıklarında işlenmiş su olarak piyasadaydılar. Yani kuyu suyu vs. işleyerek içilebilir hale getiriyorlardı. Sonradan doğal kaynak suyuna geçtiler(mi) diye düşünüyor insan
  • Arkadaşlar içinizde profosyonel olarak su dağıtım işi yapan arkadaşlar varsa görüşebilirmiyiz acaba bende trakyada su dağıtım işi yapmak istiyorum hangi markayı önerirler kaçtan alınır kaça satılır görüşmek istiyoırum.
  • Kızılay su kullanıyoruz. 4,95 oldu. Tadı ve fiyatı uygun.
  • TDS Metre ile Ankara suyu 600 ppm çıktı
    Pınar sular (5 lt likler) ,25-30 ppm çıktı

Bu arada tds metreyi ebay den aldım, 20-25 ytl ye maloldu. Türkiyeden 50 den aşağı zor bulunuyor

Şu kişiden aldım, düşünenlere

EBAY LINK

Damacana Su Fırsatları (19lt.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 8 Ekim 2008; 19:47:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eeerdinc

Arkadaşlar içinizde profosyonel olarak su dağıtım işi yapan arkadaşlar varsa görüşebilirmiyiz acaba bende trakyada su dağıtım işi yapmak istiyorum hangi markayı önerirler kaçtan alınır kaça satılır görüşmek istiyoırum.

ben su bayiliği yapıyorum ne öğrenmek istiyorsun ?
  • aynı tds metreyi 40 ytl verip aldım istanbulda 320 ppm
    quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

TDS Metre ile Ankara suyu 600 ppm çıktı
    Pınar sular (5 lt likler) ,25-30 ppm çıktı

Bu arada tds metreyi ebay den aldım, 20-25 ytl ye maloldu. Türkiyeden 50 den aşağı zor bulunuyor

Şu kişiden aldım, düşünenlere

EBAY LINK

Damacana Su Fırsatları (19lt.)

• iyi günler arkadaşlar ben 1 aydır arıtma suyu kullanıyoruz ama benim mide ekşimesi gibi bir sorunum oluyor phyi ölçtürdüm 6.85 civarı çıkıyor. nedeni ne olabilir.
  • arkadaşlar ben erikli'nin sömürüsünden bıktım ve kızılay su aldım. kaynağının istanbul'da olması biraz kuşku duymama neden oldu fakat analiz değerlerini görünce almaya karar verdim. tadı oldukça güzel ve bana göre erikli'den bir farkı yok. fiyatı 5 ytl, çok yoğun olmadığı için su hemen geliyor. kızılay adına başka bir firma üretiyor ama yine de kızılay'a da para gidiyordur satışlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinangin -- 14 Ekim 2008; 0:58:33 >
  • sultan su depozitosuz bence...5,5 -6 ya bulunuyor.tadı da erikli gibi yumuşak uludağ suyu.
    o damacanaların yıkanmasına güvenmiyorum.içine işeyenlerini biliyorum.
  • hayat su 90-95 ppm çıktı..Bilginize
  • Eriklinin Şişlide 19lt damacanası 7.70 Ytl.
    Migrosda 10lt damacana Erikli 3.30 Ytl. yani 20 Lt. 'si 6.60 Ytl ye geliyor.
    Hem daha ucuz hem 1lt fazla hem de yeniden doldurulabilir değil.
  • Kirazlıyayla hem ucuz , hem de tadı güzel .
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.