Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.424
Cevap
125
Favori
833.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş
  • Bizim fırından veya İstanbul halk ekmekten 10litre hamidiye alıyorum 10 tane falan. Tanesi 2.75 TL ve çok güzel. Sonra damacanaya aktarıyorum. Fiyat/performans olarak daha iyisi yok sanırım.

İstanbul beylikdüzü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 26 Mayıs 2014; 10:57:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gıda hareketinin güncelleme bilgileri neye göre yapılıyor ,anladığım kadarıyla analiz tarihinde ilk analizler yapılmış mesela 2011 de sonrasında farklı tarihlerde yine analizler mi yapılmış yoksa firmalardan güncelleme değerleri geldikçe bu değerleri mi değiştirmişler .
    Firmalardan güncelleme gelmediyse ilk analiz tarihleri bilgileri yansımaya devam mı ediyor buna göre mesela Buzdağ 2014 de güncelleme göndermiş buna göre değerlendirme yapılmış gibi ama Sultan 2011 den bu yana bir güncelleme göndermediyse burada o tarihteki değerler aynen görülüyor gibi .

Orijinalden alıntı: JackDaniels

ben aydosta bi camiden alıyordum yıllardır 1 tl damacanası

o sudan sonra diğerleri hep hikaye kaldı

geçen hafta mühürlemişler il sağlıktan 13000 de ceza kesmişler

şeker sudakilereede yaptılar dediler ama adamlar hala çatır çatır su satıyor anlamadım

kısacası yaz arefesinde susuz kaldık iyimi

il sağlığın mühürleyip 13000TL ceza kestiği sudan sonra diğer suları beğenmedin haaa
    demekki içinde tad verici "şeyler" varmış ve bu senin hoşuna gitmiş.... afiyet olsun ne diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: sismese

Gıda hareketinin güncelleme bilgileri neye göre yapılıyor ,anladığım kadarıyla analiz tarihinde ilk analizler yapılmış mesela 2011 de sonrasında farklı tarihlerde yine analizler mi yapılmış yoksa firmalardan güncelleme değerleri geldikçe bu değerleri mi değiştirmişler .
    Firmalardan güncelleme gelmediyse ilk analiz tarihleri bilgileri yansımaya devam mı ediyor buna göre mesela Buzdağ 2014 de güncelleme göndermiş buna göre değerlendirme yapılmış gibi ama Sultan 2011 den bu yana bir güncelleme göndermediyse burada o tarihteki değerler aynen görülüyor gibi .

linkte bazı cevaplar var

http://www.gidahareketi.org/su/

tabloyu incelemeden hangi su daha iyi diye karar vermemek lazım....

http://www.gidahareketi.org/su/tablo/

• Bu aralar Yemeksepeti'nden Aytaç su alıyorum. Yanında 4 x 0,50 l su da hediye. Fastpay ile 7,50 liradan 6 liraya düşüyor fiyatı.

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: sismese

Gıda hareketinin güncelleme bilgileri neye göre yapılıyor ,anladığım kadarıyla analiz tarihinde ilk analizler yapılmış mesela 2011 de sonrasında farklı tarihlerde yine analizler mi yapılmış yoksa firmalardan güncelleme değerleri geldikçe bu değerleri mi değiştirmişler .

linkte bazı cevaplar var

tabloyu incelemeden hangi su daha iyi diye karar vermemek lazım....

http://www.gidahareketi.org/su/tablo/

Hocam verdiğin linke göre damla su da bir sorun yok. Ortada damla su için bir karalama kampanyası var sanırım nedenini bilmiyorum. Ben kulanıyorum tadı kötü gelmiyor bana.

• quote:

quote:

şeker sudakilereede yaptılar dediler ama adamlar hala çatır çatır su satıyor anlamadım

il sağlığın mühürleyip 13000TL ceza kestiği sudan sonra diğer suları beğenmedin haaa
    demekki içinde tad verici "şeyler" varmış ve bu senin hoşuna gitmiş.... afiyet olsun ne diyelim

Il sagliga cokda guvenmem

Zaten su kirli diye degil acik satiyo diye muhurledi

Kartal civarinda oturup belkide 40 yildir kapisinda kuyruk olan sekersuyunu bilmeyen yoktur

onlarda muhurlendi ve suan icme degil kullanma suyu diye satiyorlar ve hala kuyruk var

Saatlerce gunlerce gunesin altinda bekleyip ictigin kapali damacana cam veya pet suya tercih ederim bu sulari acikcasi

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

şok ta saka su alıyorum 10 lt 3,75 nasıl sizce

Goztepedeki sokts ayni saka su 10 lt 2.50 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

İndirim filan mı var? Fiyat baya iyiymiş.

Ne zaman alsam hep ayni fiyat zaten gelince herkes aliyor kampanyami bilmiyorum acikcasi

33 kuruş verip her seferinde kod ile uğraşmaktansa 8 liraya almaya devam ederim, pek sıcak değil

Orijinalden alıntı: m_atar

ben 8tl ödeyip alıyorum kampanyayı hiç duymamıştım.

33 kuruş verip her seferinde kod ile uğraşmaktansa 8 liraya almaya devam ederim, pek sıcak değil

bende 6 tl ye hayat su almaya başladım.
  • quote:

quote:

quote:

Il sagliga cokda guvenmem

Zaten su kirli diye degil acik satiyo diye muhurledi

Kartal civarinda oturup belkide 40 yildir kapisinda kuyruk olan sekersuyunu bilmeyen yoktur

onlarda muhurlendi ve suan icme degil kullanma suyu diye satiyorlar ve hala kuyruk var

Saatlerce gunlerce gunesin altinda bekleyip ictigin kapali damacana cam veya pet suya tercih ederim bu sulari acikcasi

kartaldaki şeker suyu bilirim.... içine kanalizasyon karıştığı için çok şekerli olduğundan şekersu demişler herhalde....
    hatta şile beykoz civarında içine kanalizasyon ve türlü pislik karışan deresularını tankerler ile çekip basit mekanik filitreden geçirip satanları da gördük.......
    en güzeli geri dönüşümsüz petlerdir....
    su analiz raporlarını ve bu doğrultuda yapılan raporları takip edip geri dönüşümsüz ambalajdaki suları için..... kanalizasyon karışan tatlı sulardan kesinlikle daha iyidir.

http://http://www.gidahareketi.org/su/tablo/

• anlaşamadığımız bi konu var

2011de 2009 da su analizi yaplmış bir suyun şuanki halini biliyormusunuz

ikincisi geri dönüşümlü dönüşümsüz farketmez günde 12 saat güneşin altında bekletilen pet şişelerdeki su geri dönüşümsüz olunca dahamı iyi tatlanıyor ve sağlıklı oluyor

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • o-raiser kullanıcısına yanıt
    Hocam bu avea Elmacık kampanyasında her gelişte mi avea'ya mesaj atıp kod veriyoruz.Yoksa sadece ilk alırken mi ?

anlaşamadığımız bi konu var

2011de 2009 da su analizi yaplmış bir suyun şuanki halini biliyormusunuz

ikincisi geri dönüşümlü dönüşümsüz farketmez günde 12 saat güneşin altında bekletilen pet şişelerdeki su geri dönüşümsüz olunca dahamı iyi tatlanıyor ve sağlıklı oluyor

hocam önce sen şu alttaki sayfayı ve pdf dosyaları oku....

okumadan yorum yapıyorsun belliki...
    sonra dünyadan bir haber kanalizasyonlu suları mis mis diye içiyorsun ve ardından birileri sana içtiğin su yaramaz insan sağlığı için zararlı diyince kızıyorsun...
    dikkatlice okusan belki egon zarar görecek ama sağlığın için olumlu olacak.....

gıda güvenliği hareketi öncelikle tüketici yararına bir organizasyondur.... bu biline....
    değerlendirmesi yapılan su firmalarının su analiz raporları ve ruhsata esas analiz sertifikaları istenmektedir...

zaten okursanız "Tablomuzda ruhsat almış tüm firmalar mevcuttur. Verilerine ulaşamadığımız firmalar da analiz bilgilerini bizimle paylaştıkları takdirde komuoyuna sunulacaktır." diye bir ifade olduğunu göreceksiniz....

bütün bunlardan sonra sizin "2011de 2009 da su analizi yaplmış bir suyun şuanki halini biliyormusunuz" demeniz çok ilginç... belliki bahsettiğiniz su firmaları su analizlerinin bilinmesini istemiyor... siz nasıl oluyor da sattıkları suyun içeriğini ve analiz bilgilerini vermekten çekinen bir firmadan şüphe etmek yerine karşılıksız halk sağlığı için birşeyler yapma çabasında olanlardan şüphe duyabiliyorsunuz... çok ilginç.... hemde çok....

anlaşamadığımız bi konu yok aslında "sizin anlayamadığınız bir ya da bir çok konu var"......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Mayıs 2014; 12:35:03 >

• Bozdoğan Belediyesi Madran 19 lt'yi 5 TL'ye alıyoruz. Fiyat iyi mi ?

Orijinalden alıntı: slazenger

Hocam bu avea Elmacık kampanyasında her gelişte mi avea'ya mesaj atıp kod veriyoruz.Yoksa sadece ilk alırken mi ?

Şifreyi 1 kez vermek yetiyor hocam. Daha sonra hiçbir şey yapmadan o fiyata almaya devam ediyorsunuz.
  • Arkadaşlar İstanbul K.Çekmecede Hamidiye suyu 6.5 liraya alıyoruz. Geçen pet şişe Hamidiye aldım ve usulüne uygun olarak ozon ile ... yazıyordu. Benim midem bulandı zira kaynağından temiz elde edilen bir suda böyle bir işleme neden gerek duyulsun.

Bu civarlarda alabileceğim makul fiyatlı ve ozon işlemine tabi tutulmamış su tavsiye edebilir misiniz?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.