Endustriyel ro membranla aritiyorlarlardir pislikli dereden cekebilirler daglardan fiskirdi diye satabilirler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Haziran 2024; 22:9:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Damacana Su Bayileri Batmaya Başladı !! (7. sayfa)

-
-
dün 2 tane küçük 500ml sulardan alayım diye pastaneye girdim. borcum ne kadar dedim. 40 LİRA dedi. oha çüşş dedim (içimden). 15 lira almıştım yanıma, 1 tane alabilir miyim bari dedim, tamam dedi. aldım çıktım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 8 Haziran 2024; 10:41:0 > -
34 senedir bu işi yapıyorum. Şu an 120 liraya satiyorum. Bir damacana suyun müşterinin kapısına gelene kadar maliyeti kılı kılına 120 lira. Ne kazanıyorsun derseniz, işciliği kendimiz yapıyoruz. İşçiye vericemiz para bize kalıyor. Aksini iddia eden bir Allah kulu varsa koyduğunun 10 katı fazlasını vermek şartıyla iddiaya girer masrafları çıkarırım. Bedava peynir fare kapanında olur beyler. Vucudunuzun yüzde yetmişini oluştiran suyun doğallığı ile oynamayın. Su arıtma firmalarını değilde profosörleri dinleyin bu konuda. Saf yağmur suyu nasıl topraktaki mineralleri emerse, arıtılmış saf suda hem mineral olmaz, hem gıdalardan alınan mineralleri emer, idrae yoluyla lavabiya yollar. Ölmezsiniz ama bağışıklığınız zayıflar. Bağışıklığı zayıf insanıda siz araştırın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu niçün hortlattın ?
-
Damacanacı oldugu icin. Diyor ki, "Arıtma cihazı gullanmayın, para gazanamıyoz"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Haziran 2025; 7:16:17 > -
ulan DeepImpact. neden böyle diyorum ben de meğersem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X