Şimdi Ara

Dali zensor 3 için amfi önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    takıntı değilde, üründe bir sorun olup olmadığı için ve bu ürünü kullanacak olanlar için hakkında bilgi olsun diye.

dac usb2 modunda ve 44.1 (örnekleme hızı) ve bunu hiç bir şekilde değiştiremiyorum,

standby/on (açma/kapatma) zaten,

source - 4 kanal geçişi yapıyor( pc, s/p dif 1, s/p dif 2, toslink )

source i basılı tuttuğum da, (örnekleme hızı) 44.1, 48, 88.2, 96, 192 sinyal hepsinden geçerek 44.1 de kalıyor.

Dali zensor 3 için amfi önerisi

• eklemeyi unutmuşum, eklentiyi yükledikten sonra ses çıkış ayarını wasapi (push) : dac olacak şekilde ayarlamalısınız.

Dali zensor 3 için amfi önerisi[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthSidious -- 22 Ekim 2015; 20:42:41 >
    Kaynak 1:Pioneer PD-S701 CD Player Kaynak 2:Raspberry Pi3 DAC:Cambridge Audio DacMagic Plus Interconnect:DH Labs Silver Sonic BL-1 Ampli:Pioneer A-757 Mark II Kablo: [HF]Qed Silver Anniversary XT [LF]Ecosse ES2.23 Hoparlör:Klipsch R-28F Floorstanding
  • DarthSidious kullanıcısına yanıt
    yardımlarınız için çok teşekkür ederim,

bu şekilde yaptım, yine olmadı, 44.1 olarak devrede.

Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi

• dac usb 1 (mod)

1- foobar / windows ses ara yüzü ile, 96 (örnekleme)
    2- foobar + wasapi plugin ile, 44.1 (örnekleme)

dac usb 2 (mod)

1- foobar / windows ses ara yüzü ile, 44.1 (örnekleme)

dac s/p dif 1 (anakart dijital giriş) (mod)

1- foobar / windows ses ara yüzü ile, 44.1 (örnekleme)

windows ses ayarlarından, 44.1, 48, 88.2, 96 (örnekleme) lerinden hangisini seçiyorsam dac onu aktif ediyor.

sorun burda 192 (örnekleme) yok.

Orijinalden alıntı: DarthSidious

selamlar, yeni ekipmanlarinizi gule gule kullanin. daciniz usb baglantida 2 modda calisir. su an 96khz den yukari cikmiyorsa 1. modda kullaniyorsunuz demektir. bu mod driver istemez ve usb 1, 1.1 baglanti kurar. 2. mod ise usb 2.0 baglanti gerceklestirir ve driver kurmaniz gerekir.

Your DacMagic 100 will come set to driverless USB Audio Class 1.0 by default, but it can be configured to run in either USB Class Audio 1.0 or 2.0 mode. To change USB Class, press & hold the Source button while bringing the unit out of standby . One of the digital input source LEDs will illuminate to indicate the current USB setting: Digital 1 represents USB Audio Class 1.0, likewise Digital 2 is USB Audio Class 2.0.

buradan anladigim bu modu degistirmek icin cihaz standby modundan cikasiya kadar source tusuna basili tutun. daha sonra cihaz hangi modda ise spdif 1/2 girisleri yanip sonecek. siz bunu 2 ye alacaksiniz.

driver icinse :

https://techsupport.cambridgeaudio.com/hc/en-us/categories/200118702-USB-Audio

interconnect icinse ust frekans basarimini arttirmasi acisindan gumus kaplama olmasi ve f/p bakimindan iyi bir urun olmasi sebebiyle dh labs bl-1 tercih ettim. belki fikir verebilir. 2. el 150tl civarina bulunabiliyor.

teşekkürler üstat,

dediğiniz gibi usb2 de 192hz açılıyor,
    "windows ses ara yüzü" ile oldu,

ama "foobar + wasapi plugin" da nedense olmadı.

bazen, çözüm gözümüzün önünde iken, biz çözümü başka yerlerde bulmaya/aramaya çalışıyoruz,
    oysaki bu ayarları çoğu zaman görüyorum, ben "dac" tan ayarlandığını düşünüyordum!!!

• rica ederim ne demek :) 192khz yi cozuyorsa usb2 modu tamamdir demek. fakat foobar+wasapi kombininde farkli ornekleme hizlarinda dac dogal ornekleme hizina neden gecmiyor anlamadim. ben de tatilden sonra dac i usb den baglayip deneyecegim. farkli birsey farkedersem sizinle paylasirim. bu arada deneyebilirseniz ses kartininin dijital cikisi ile deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kaynak 1:Pioneer PD-S701 CD Player Kaynak 2:Raspberry Pi3 DAC:Cambridge Audio DacMagic Plus Interconnect:DH Labs Silver Sonic BL-1 Ampli:Pioneer A-757 Mark II Kablo: [HF]Qed Silver Anniversary XT [LF]Ecosse ES2.23 Hoparlör:Klipsch R-28F Floorstanding
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    Selamlar.dün dali zensor 3 test ettim.denonlarla dac&amp ses sanki yuzde 40dan sonra hafif bozulmalar oldu.biraz suphede kaldim.siz memnunmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotolardaki gibi konumlandırma Zensor'ler için eziyet :) Arka duvardan bi 30 cm önde, yan duvarlardan da biraz uzak olacak şekilde konumlandırılmalı. Duvara dayandığında hoparlör resmen sönüyor. Hifi hoparlörler 2+1 ses sistemleri gibi PC masalarına aralarında 1 metre olacak şekilde konumlandırılmazlar. Mümkünse 70-80 CM yüksekliğinde, ağır bi stand üzerine dinleyici ve hoparlörler arasında eşkenar üçgen olacak şekilde konumlandırılırlar.
    Odanız uygun değildir o ayrı mesele ama elinizdeki ürünlerin hakkını veremediğinizi düşünüyorum, eğer hoparlörlere 1 metre yakından müzik dinliyorsanız PC masasında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 29 Nisan 2016; 9:02:14 >
    Ryzen 5 3600 - MSI B450 TOMAHAWK MAX - Corsair Vengeance 16GB 3200CL16 @3600CL18 - Sapphire RX590 - Adata XPG Gammix nVme - Samsung Evo 860 SSD - Cooler Master Haf 912 - Arctic Freezer Esports Duo Cpu Cooler - BeQuite PureWings X4 -

Donanım Haber Bilgisayar Mühendisleri Odası
  • FrontLiner F kullanıcısına yanıt
    Çok doğru yorumlar.
    Kulakla Tweeterlar aynı hizada olmalı. 60 derece açıyla dinlenmeli. Ama Dali hoparlörleri duvara paralel yönlendirmeyi öneriyor.

Ben bunları diyorum ama şu anki konumuyla hoparlörleri katlediyorum. Zorunluluk

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.