Şimdi Ara

Dali zensor 3 için amfi önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cd girişinde ses düzeldi..
  • İyi dinlemeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 18 Ekim 2015; 14:52:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • "Cambridge Audio DacMagic 100 Analog Converter" de geldi,

sistem, kablo bağlıntıları dışında şimdi tamam gibi, bendeki kablolar ile daha kaliteli kablolar arasında, performans nekadar farkederki?

sistem tavsiyesinde, yardımcı olan herkese ve özellikle " Apache Air Fighter " teşekkür ederim...

italodiscoforever!!!
     Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi

• fewlive99 F kullanıcısına yanıt
    Ne demek. Güle güle dinleyin geriye sadece kablolama kaldı işiniz, güzel bir giriş seviye sistem kurmuş oldunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Apache Air Fighter @fewlive99

Ghent audio kablolarına fiyatına göre çok iyi diyorlar. Benimki haftaya gelecek yorum atarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sistem hayırlı olsun.

Kablo olarak supra rondo 2x2,5mm'lik kabloyu tercih edebilirsiniz.

Ben AVR ve Marantz pm6005 stereo amfiyi aynı hoparlör ile kullanmak için switch yaptırmıştım. Amfileri bu switch'e bağlamak için rondo 4x2,5 mm'lik biwire kablosunu kullandım. Ki bağlantıları daha bu cuma yaptım. Hiç kullanılmamış kablolar ile hiçbir fark oluşmadı. Bu sebeple supra rondo serisinin giriş seviyesi sistemler için gayet uygun bir kablo olduğuna kanaat getirdim Size de tavsiye ederim.

Sizin sistemde 1,5 + 1,5 = 3mt kablo yeterli olacaktır. Bu da 120 tl yapar.
    http://www.canhifi.com/markalar/supra-cables/urun-detayi/rondo-2x25-109.636.aspx

Ama daha yüksek metrajlı olarak alacaksanız yurt dışından getirebilirsiniz. Ben 6 mt rondo biwire kabloyu kargo dahil 200tl'ye almıştım. Şimdi Tr'den alsanız 360 tl civarı tutuyor.
    http://www.canhifi.com/markalar/supra-cables/urun-detayi/rondo-4x25-109.637.aspx

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler,

amfi ile dac bağlantısı için (mesafe kısa), bende bulunan 2 rca kablosundan hangisi olmalı, sony olanı 25cm, jvc olanı 200cm yoksa hiçbirimi?

speaker kablosu (1.75cm), sistem için yetersizmi acaba? önerdiğiniz kablo ile bunun arasında performans farkı ne olabilir?

speaker kablosu 75cm yeterlidir, resimde görüldüğü gibi kullanılacak.

cevaplarsanız sevinirim...

Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi

• Formdan radyo nickli arkadaş black radium jive ve interconnect kablolarini satiyor sizin isinizi fazlasiyla görecektir

• Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, yorumunuzu bekliyoruz.
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
  • dac ın, incoming sample rate (Gelen örnekleme hızı) her zaman 96 gösteriyor,
    192 i nasıl yapacaz?
     Dali zensor 3 için amfi önerisi
  • selamlar, yeni ekipmanlarinizi gule gule kullanin. daciniz usb baglantida 2 modda calisir. su an 96khz den yukari cikmiyorsa 1. modda kullaniyorsunuz demektir. bu mod driver istemez ve usb 1, 1.1 baglanti kurar. 2. mod ise usb 2.0 baglanti gerceklestirir ve driver kurmaniz gerekir.

Your DacMagic 100 will come set to driverless USB Audio Class 1.0 by default, but it can be configured to run in either USB Class Audio 1.0 or 2.0 mode. To change USB Class, press & hold the Source button while bringing the unit out of standby . One of the digital input source LEDs will illuminate to indicate the current USB setting: Digital 1 represents USB Audio Class 1.0, likewise Digital 2 is USB Audio Class 2.0.

buradan anladigim bu modu degistirmek icin cihaz standby modundan cikasiya kadar source tusuna basili tutun. daha sonra cihaz hangi modda ise spdif 1/2 girisleri yanip sonecek. siz bunu 2 ye alacaksiniz.

driver icinse :

https://techsupport.cambridgeaudio.com/hc/en-us/categories/200118702-USB-Audio

interconnect icinse ust frekans basarimini arttirmasi acisindan gumus kaplama olmasi ve f/p bakimindan iyi bir urun olmasi sebebiyle dh labs bl-1 tercih ettim. belki fikir verebilir. 2. el 150tl civarina bulunabiliyor.

• DarthSidious kullanıcısına yanıt
    a.s, cevabınız için teşekkür ederim,

driver ı indirdim, ama yüklemede sorun veriyor,

"cihazı bağla ve açık olduğundan emin ol"
    "cihazınız bağlıysa fişten çekin ve tekrar takın"

Dali zensor 3 için amfi önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fewlive99 -- 21 Ekim 2015; 16:03:17 >
  • rica ederim :)
    cok ilginc. aygit yoneticisi acik iken bir tak cikar yapar misiniz? bakalim pc cihazin takilmasina tepki veriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthSidious -- 21 Ekim 2015; 17:27:49 >
  • DarthSidious kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi yaptım, pc bağlantısından tak çıkar yaptığımda, tepki veriyor.
  • aygıt yöneticisinden donanımı kaldırdım, sonra yeniden aygıt yöneticisinden indirdiğim driver ı yükledim sorunsuz bir şekilde,
    ama şimdi "dac ın, incoming sample rate" değeri 44.1 e düştü ve değiştiremiyorum,

örnekleme hızını, bir şekilde değiştire-bilmemiz gerekmiyor-mu? yoksa otomatik olarak mı kalıyor?
    internette bunun hakkında hiç bir bilgi bulamadım.

Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fewlive99 -- 21 Ekim 2015; 22:24:01 >

• pc yi yeniden başlattım, pc aygıtı tanımadı, otomatik driver güncelleme yaptı, eski haline geldi.

Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi

Hocam çok takmayın bence 96 fazlasıyla yeterlidir. Çoğu kaynak insan kulağının 96 ve 192 arasındaki farkı anlayamacağını söylüyor zaten. Sizi bu haliyle tatmin ediyorsa bırakın kalsın

• dac ın modunu usb1 e getirmediyseniz windowsun usb1 olarak otomatik tanımasına anlam veremedim. bunun dışında player olarak ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama benim kullandığım kombinasyonu özet geçeyim :

1- foobar + wasapi plugin (bu en önemlisi. windowsun ses arayüzünü bypass edip ses kartına direkt erişim sağlıyor. bu şekilde örnek olarak 192khz nin dac da işlendiğini görebiliyorum)
    2- tabiiki dac usb2 modunda
    3- farkeder mi bilemiyorum fakat ben s/pdif bağlantı kullanıyorum. ama usb den bağladığımda da değişik örnekleme hızlarında sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.