Sen kendini kandırmaya ve böyle avutmaya devam et olur mu He cihaz işemeyi de unutma sıkışınca... Malum ihtiyacın oluyor... |
![]() |
sen kendini kandırmaya devam et ben kullanıyorum istediğim ekipmanı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 1 Eylül 2023; 0:38:23 > |
Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
|
Süpersin! |
para biriktirip fosi v3 alınca yazarsın izlenimlerini < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 1 Eylül 2023; 0:49:56 > |
Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
|
|
Amazon Türkiye de satılıyor hocam. Bence besler LS50 ile ilginç bir eşleşme olur. |
|
Ben değiştirip denemek istiyorum. OPA2134, LME49720 ve Muses 8820 tavsiye edildiğini okudum siz hangi opamp ı tavsiye edersiniz? |
TPA3255 son yıllarda baya sükse yarattı. Ben de araştırmıştım. Yalnız 48 volt yerine 42 voltla beslemek ses kalitesi olarak daha iyi sonuç verdiğini gösteren test vardı ama bulamadım şuan. Hazır adaptörler yerine kesinle custom besleme katıyla çalıştırmalı. Şöyle güzel sarılmış toroid trafo ve crc filtre iyi olur. Hazırda pre ampliniz yada pre çıkışlı dac'ınız varsa TPA3255'i kit olarak alıp power ampli olarakta kullanabilirsiniz. |
Op amp için ulaşılması kolay ve yüzde 10 indirimli. https://fosiaudioshop.com/products/op-amp-chip-muses02-opa2604ap-opa2134pa Ayrıca OPA1612A de kullanılmış ama SMD olduğundan biraz tecrübeli lehimleme gerektiriyor. Chi-fi'da elini sallasan OPA1612A'lı bir cihaza çarpar |
|