Şimdi Ara

Dalgalı deniz için nereye gideyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çook uzun zamandır tatil için Didim / Akbük e gidiyorum, bilenler bilir havuz gibidir denizi, hiç kıpırtı yok.
    Ben sıkıldım ama, Şööle bol dalgalı, insanı atan tutan denizi olan bir yer biliyormusunuz?
    hani akşamüstleri çıkarda müthiş eğlenirsinizya, öyle birşey. Bilmem derdimi anlatabildim mi?
    Yalnız karadeniz demeyin, Yaz mevsiminde egedeyim. Aydın İzmir Muğla Antalya illerinde herhangi biryer olabilir.
    Teşekkürler şimdiden

Dalgalı deniz için nereye gideyim?

• Marmaris'te boncuk koyu diye bir yer var,akşamları karadeniz'i aratmayan dalgalar oluyor.Tam açıkdenize karşı olduğu için.Ayrıca köpekbalığı tehlikesi var
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spell Of Destruction -- 20 Haziran 2009; 2:14:54 >
  • çeşme alaçatı hocam en dalgalı deniz ordadır herhalde sörf turnuvaları bile yapılıor çağla kubat paso ordaymış
  • İzmir-Özdere...

Çok temiz bir denize sahip...Etrafta apaçi yok...Sadece pazar günleri tipik günübirlik adamlar geliyor...O da heryerde var...Fiyatlar çok ucuz...Dalga konusunda bayağı iyi...Özellikle öğleden sonra 4,30 - 5 gibi kendini Aqua Park'ta gibi hissedersin...
  • arkadaşlar teşekkürler önerilerinizi dikkate alıcam
  • kardeş bizimde yazlık didim-akbükde.Denizi bırak koskoca yerde bi kıpırtı yok.Ben bi kere didimden halamların yanına kuşadasına gittimde anam o ne dalgalar her tarafıma girdi nasıl dalgaysa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sırf karaburun demek için girmiştim ama karadeniz demeyin diyince hayallerim suya düştü
  • Şile
  • alaçatıya gitcen dalga çok var sörf yapıyolar orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Mazot -- 21 Haziran 2009; 0:07:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zmirlee_DarTT

İzmir-Özdere...

Çok temiz bir denize sahip...Etrafta apaçi yok...Sadece pazar günleri tipik günübirlik adamlar geliyor...O da heryerde var...Fiyatlar çok ucuz...Dalga konusunda bayağı iyi...Özellikle öğleden sonra 4,30 - 5 gibi kendini Aqua Park'ta gibi hissedersin...

ağustosda ordayım krdeş görüşelim istersen sonuçta özdere küçük bir yer bilidiği kadarıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.