Şimdi Ara

DALGA GEÇMEYİN ARKADAŞLAR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Erken uyan
    Kendine güven
    Farklı düşün
    Su iç
    Yazılım öğren
    Spor yap
    Hayallerini asla başkalarına anlatma
    Sabırla çalış ve asla pes etme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsini yapıp ilk yazdığın maddeyi yapınca bi b*k yaparız gibi 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Benim düşüncem iyi ki yaşamışsın bunları senin yaşamadıklarını yaşamak isteyen çok insan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cok benzer seyler yasamisiz hocam ayni yillarda ben de 2013 civari Bukrese master a gitmistim Turk lirasi degerliydi ben de ictim ettim ama senin kadar abartmamistim icki konusunu. Benim zayif yonum kadinlardi hala da oyle cunku hala Bukresteyim. Her yastan renkten boydan tipten kadinlar birlikte oldum belli ara. Simdi daha ciddi seyler yasiyorum sonu yok cunku.

• siyahatlıprens kullanıcısına yanıt

Bunu anlıyorum. Çünkü insanlara ilginç geliyor. Hele genç yaşlarda. Yaşın kaç bilmiyorum ama şu anda yaptıklarımın belki 100 katı fazlasını yapabilirdim eğer erken yaşta biraz akıllansaydım.

• inonu88 kullanıcısına yanıt

Romanya'nın hayatı diğer balkan ülkeleri ile benzerdir. Konudan ayrı olacak belki ama; neden yunanistan'ı balkan ülkesi sayadıklarını anlamıyorum. Yunanistan daha çok istanbul, izmir ve eğer dağlık bölgelere gidersen kayseri konya. Akıllanmamda en büyük etken zaten ilerleyen yaşım olmuştu :) ingiltere'ye gidince ilk başta okul işini daha ciddiye aldım. 1 sene hiç bir yere çıkmadım diyebilirim. aynı guruptan iki rus arkadaş ile yakınlık kurdum da o dönemi öyle atlattım, ama bir yerden sonra ilginçtir çocuklu babalar dikkatimi çekmeye başlamıştı. Ne kadar mutluydular. Bir de kedi besleyenlere bakıyordum ki arkadaşım vardı eski kedisi kaçtı gitti. çocuk yıkıldı falan. dedim deliriyorsun kedi için trip yapılır mı? mesela köpek besleyen arkadaşım var köpek bunun ağzını falan yalıyor, tabağından yiyor. Oğlum falan diyor. o anlarda dedim yahu ben de mi böyle olucam? 35 e kadar evlenmem, tozarım gezerim diyordum. Tabi 28 yaşında eşimi tanıdım. zaten kafamda babalık vardı. dedim 35 ten sonra 21 yaşında kız mı sana bakacak ki de aradın buldun konuştun 38 39 ... 39 da sana 21lik gelse ne oalcak? kızın yaşında vs. Zaten eşimle aramda 8 yaş var :)

işte bu düşüncelerden sonra artık iyice gece hayatımı bitirdim. normalde yurtta bile içmiyordum sadece diskolarda içiyordum. mesela eşimin kasabasına gittiğimizde varna'ya 2,5 saat uzakta ... diskoya gitmiştim ki bu varnaya 8 sene aradan sonra gidişimdi. sonra ufak jack söyledim. ufak viski direkt vurdu beni mesela. sonra sabaha kaltım kafa ağrısı vs. yaş o ara 30.

5 senemi orada harcamak yerine keşke daha erkenden ingiltere'ye gitseydim. düşününce 1 senede 20.000 kenara koysaydım o yıllarda 5 senede 100.000 pound. al sonra yatırım yap, iş yap, büyü. tutmazsa başka iş denersin falan.

Katiliyorum okul bitince once 1 yil gidip Atinada calistim hic begenmedim mutlu olamadim orda bile takildigim kizlarin cogu rumendi. Sonra Romanyaya geri dondum burda omrumu tamamlamak isterim cok mutluyum ben sahsen her yonden.

Bulgaristanada hem tatile vs cok gittim Varnaya fln hem de otobusle Istanbula gelirken defalarca gectim. Ben Amerikada fln da yasadim hocam o yuzden ben pisman degilim yani keske Ingiletere vs daha gelismis bir ulkeye gitseydim demiyorum sahsen.

Ben burda romanya icin fena kazanmiyorum icki kadinlar vs su gibi hayat cok guzel cok sukur baska yerde boyle mutlu olamam ben kendimi biliyorum.

• whynotguys W kullanıcısına yanıt
    Çünkü sen bir hiçsin tabi zengin değilsen tabi hiçsizliği kabul etmelisin anın hayatın tadını çıkarmaya bak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt

kültür olarak benziyorlar yakınlar. en fakiri bile çıkıp kafede oturup arkadaşları ile buluşup iki laf edebiliyor. İngiltere'de bu pubta oluyor ama onlar da yalan arkadaşlıklar. Almanya'da ise ortam buz gibi. hiç zevki yok. şimdi de her yer arap doldu. Eşimin eğitimi bitse de bulgaristan'a yerleşsem diyorum. Eşim hala sofya'da eski hatunların beni otobanda şehir girişinde beklediğini düşünüyor. o yüzden biraz soğuk bu fikre.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.