Şimdi Ara

Dalga geçiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mucit olmak istiyorum ama dalga geçiyorlar boş iş yapamazsın sen diye

Hep büyük bir buluş yaptığımı hayal ediyorum insanlığa yardım ettiğimi fakat bunu birine anlattığımda gülüp geçiyor

Ama deneyeceğim çalışacağım projelerim üzerinde belki dalga geçicekler yapamazsın diyecekler ama deneyeceğim

Keşke destek çıkacak biri olsa ama yok nabalım kendim deneyeceğim

İlk hedef : Yarışmalara katılmak

Tübitak veyahut Google Science Fair

Bu sene yok projedir ödevdir taslak ve bozuk prototiplerden ileri geçemedim

Ama bu sene buna çalışacağım lise 1 heba olacak ama hayallerimden vazgeçmeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem5466 -- 26 Eylül 2015; 19:45:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TARçinIN ARKADAŞLARI GÜLÇİN NURÇİN VE YALÇIN'I İSTER MİSİN TANIMAYI KAKULE'Yİ TARÇIN'I ELMIR ONLARA GELİNCE ÇOCUKLAR SEVİNİNCE TARÇIN SANA GÜLÜMSER NE BİLMEK İSTERSİN DER BİR TOHUM FİLİZLENİR SERPİLİR ÇİÇEK AÇAR SIRLAR AÇIĞA ÇIKAR VE MERAKLANIR ÇOCUKLAR ÇIN ÇIN ÇIN ÇIN ÇIN ÇIK ORTAYA TARÇIN
  • Bende Ardunio uno r3 almak istiyorum tesla bobini felan yapmak istiyorum öylesine ama.
    Para ayıramıyorum.
    edit:Param var ama ayıramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B15AE3FD1 -- 26 Eylül 2015; 19:48:24 >
  • Doğrudan mucitlik diye bir şey yok tabi. Derslerini iyi tutup sağlam bir yerde elektronik, mekatronik vesaire okuyup üstüne de yurt dışında yüksek lisans yaparsın, anca bir şeyler öğrenmeye başlarsın, kolay değil öyle. Tübitak falan yarışmalarına girebilirsin tabi zararı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Doğrudan mucitlik diye bir şey yok tabi. Derslerini iyi tutup sağlam bir yerde elektronik, mekatronik vesaire okuyup üstüne de yurt dışında yüksek lisans yaparsın, anca bir şeyler öğrenmeye başlarsın, kolay değil öyle. Tübitak falan yarışmalarına girebilirsin tabi zararı yok.

Aklımda iyi bir fikir var ama tam yapamıyorum prototipi gerçi onu icat saymazlar artık ama genede deneyeceğim

Planım öyle ama çok iyi bir lisede değilim çalışmadığımdan gidemedim

Ama iyi bir üni çok iyi olur benim için

Sağolun bu arada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.