Şimdi Ara

Daire testere yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daier testere almayı düşünüyorum. Marka olarak bosch almaya kesin karar verdim. dewalt yada aeg tuzlu geldi. Bosch un 2 modeli arasında kararsız kaldım. Bu işlerden anlayan arkadaşlar varsa sizce hangisinde karar vermeliyim.

bosch-gks-190-profesyonel daha profesyonel diyorlar buna profesyonelden kastı nedir?
    bosch-pks-55-a da toz için kutu var birazda ona meylettim :) birde bazı alengirli özellikleri var :)
    Kafamı karıştıran aslında aralarında 7 tl gibi bir rakam olması.

Not: öyle imalat falan yapmayacağım :) evde bahçede tahta sunta kesimi için kullanacağım. Bu hafta birşeylerle uğraşacağım yani birinde karar vermem gerekiyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekür ederim.

• - Down
  • 100 tL civarına dekupaj testere alırsanız da aynı işi görür. Daire testere daha temiz keser ama o kadar fiyat farkına değer mi bilmem.
  • Bir kaç gün bekledim kimseden cevap gelmeyince bosch-pks-55-a aldım.
    Dekupaj konusunda haklısınız hocam ama dekupajım var. Bana daire testere lazımdı mecbur alacaktım bunu. Daha önce power8 workshop diye bi saçmalık aldım birinin gazıyla, ne daire testeresi nede diğer parçaları dekupajı falan işime yaramadı, sert tahtalarda gücü yetmeyip kesim yaparken duruyordu.
    Bu kadar paraya gerek yok diyorsunuz ama bunlarıda alınca bir kere alıyorsunuz ve (Allah ömür verirse) ömür boyu kullanıyorsunuz.

İlginize ve cevabınıza teşekkür ederim. En azından düşünüp bi şekilde fikir vermek istemişsiniz, tekrar saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendiz001

Bir kaç gün bekledim kimseden cevap gelmeyince bosch-pks-55-a aldım.
    Dekupaj konusunda haklısınız hocam ama dekupajım var. Bana daire testere lazımdı mecbur alacaktım bunu. Daha önce power8 workshop diye bi saçmalık aldım birinin gazıyla, ne daire testeresi nede diğer parçaları dekupajı falan işime yaramadı, sert tahtalarda gücü yetmeyip kesim yaparken duruyordu.
    Bu kadar paraya gerek yok diyorsunuz ama bunlarıda alınca bir kere alıyorsunuz ve (Allah ömür verirse) ömür boyu kullanıyorsunuz.

İlginize ve cevabınıza teşekkür ederim. En azından düşünüp bi şekilde fikir vermek istemişsiniz, tekrar saygılar...

Bu arada power8 workshop dediğiniz şeye baktım çok ilginç bişeye benziyor.
    Ancak elektrikten beslenmemesi kötü bişey.
    Hadi vidalamayı pille halledersin ama kesme işi daha çok güç gerektirir.

• bosch almışsın güle güle kullan. eğer bu konuyu daha önce görmüş olsaydım, sana makitayı önerirdim. bizim atelyedeki makitalardan çok memnunuz.
  • Hocam O Toz Kutsu Çok Bir İşe Yaramıyor Bizde Yakın Bir Sektörde Olduğumuz İçin Söylüyorum İşlevlik Ve Pratiklik Olarak Hangisi Daha Uygun Ve Ergonomikse Onu Seç Bence Bir Yapı Markette İncele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elmas testere fiyatları ne kadardır bilgisi olan varmıdır?
  • Sonmak markalı ürünler hem uygun maliyetli ve gayet kullanışlıdır. Elmas testere ürünleri Mermer , tuğla gibi ürünlerin kesiminde yardımcı olmaktadır. Liman , havalimanları , inşaat şantiyelerinde kullanımı artmıştır. http://www.sonmak.com/ sitesinden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Sonmak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.