Şimdi Ara

DAIKIN KLİMADA İNANILMAZ FİYATLAR İZMİRDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
18.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün izmirde spot mağazaları gezerken dikkatimi çekti daıkın ınverter cihazlarda inanılmaz fiyatlar var 24000 btu 2450 ytl pazarlık payı size kalmış.

Satılan magazalar ise İREM ticaret mağazaları alacaklar acele etsin kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribıl -- 12 Eylül 2007; 20:06:25 >

• şimdi reklamları izlediniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tribıl

Arkadaşlar bugün izmirde spot mağazaları gezerken dikkatimi çekti daıkın ınverter cihazlarda inanılmaz fiyatlar var 24000 btu 2450 ytl pazarlık payı size kalmış.

daikin da spotlara düşmüş yani... olamazzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: insecta

quote:

Orjinalden alıntı: tribıl

Arkadaşlar bugün izmirde spot mağazaları gezerken dikkatimi çekti daıkın ınverter cihazlarda inanılmaz fiyatlar var 24000 btu 2450 ytl pazarlık payı size kalmış.

daikin da spotlara düşmüş yani... olamazzzz

Burada başka bir olay var aslında,bu cihazlar ısısanın değilmiş eski teba ve özkay ticaretin getirdikleri ortalığı karıştırmasın diye elden çıkarıyorlar cihaz aynı cihaz ama garanti olay farklı biraz.

Bunun yanında toshibada spotta satılıyor şu spota bu spota diyerek küçümsememek lazım,belki biliyorsunuzdur,bu ülkede spota düşmeyen mal nerede ise kalmayacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: unpop

şimdi reklamları izlediniz

Ne reklamı arkadaşım herkesi kendinizmi sandınız,benim daıkınla ,sharpla,mitsubishi,toshiba,hitachi ile alakam yoktur,dolaşırken gördüm haber verdim bu suçsa daha çok suç işleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribıl -- 13 Eylül 2007; 18:36:04 >
  • @tribıl

kusura bakmayın duyunca çok şaşırdım sadece. daikin ın spot olarak diğer markalarla garantisiz olarak satılması hoş gelmedi. Sonuçta bu markanın bir imajı var. Önceden tebanın satmış olması sonra tebanın batması ve ortam karışıklığının giderilmesi gibi faktörler hafifletici zaten tebanın rezil etmediği kurum ve kişi neredeyse kalmadı.

edit: aklıma bişey geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insecta -- 13 Eylül 2007; 18:33:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: insecta

@tribıl

kusura bakmayın duyunca çok şaşırdım sadece. daikin ın spot olarak diğer markalarla garantisiz olarak satılması hoş gelmedi. Sonuçta bu markanın bir imajı var. Önceden tebanın satmış olması sonra tebanın batması ve ortam karışıklığının giderilmesi gibi faktörler hafifletici zaten tebanın rezil etmediği kurum ve kişi neredeyse kalmadı.

edit: aklıma bişey geldi.

Evet teba önce çalışanlarını (orada arkadaşlarım vardı) sonra bayilerini rezil etti ama daıkına bir şey olmaz,hani derler ya altın çamurada düşse altın gene altındır,ayrıca daıkın garantisiz satılmıyor satanlar garanti veriyor 2 yıl,sonra zaten parçasını bulabilirsiniz tabii gerekirse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik klimalar ile kış geçti
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu an bende Daikin klima bakıyorum.

Bir bayisinden sormuştum. (Isısan) 12 btu inverter klimaya 1750 dedi. Sizce fiyat nasıl?

Ayrıca bu İrem Ticaret nerede var ?

İzmirden Selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

Şu an bende Daikin klima bakıyorum.

Bir bayisinden sormuştum. (Isısan) 12 btu inverter klimaya 1750 dedi. Sizce fiyat nasıl?

Ayrıca bu İrem Ticaret nerede var ?

İzmirden Selamlar.

Sorduğunuz delux serisi ise vede taksitli ise normal fiyat vermişler,pazarlıkda edebilirsiniz,irem ticaret magazaları bornova manavkuyudan merkeze giderken sag tarafta yavaşça giderseniz görürsünüz,yada hatay bahçelievler migros var,migrosu sağınıza alın dümdüz yürüyün sağ tarafta iki yane var yada şirinyere yaghaneler tarafından girerken tern yoluna yaklaşınca sol tarafta bunlardan birine ugrayın az kaldı bitmek üzere.

Siz kaç metre kare yere alacaksınız belikde aynı paraya 18000 btu olanını alırsınız,kaçırmayın yanında çamaşır makineside veriyorlar almazsanız düşüyorlar fiyattan

• Delux modeli olduğunu bilmiyorum 12 btu inverter. odadaki harekete karşı duyarlı ve buna göre ısı arttırımı/azaltması yapma öz. vb özellikleri var.

Satıcı 1750 liraya 1 peşin kalanı ise gelecek ay için verdi.

odamız 15 metrekare, çatı katı, ve balkonu içeri aldığımızdan çok pencere var. Odanın Kuzeybatı - kuzeydoğu çift cephesi var.

Özellikle şunu sormak istiyorum.
    Uzun süre kullanımlarda inverterin daha ekonomik olduğunu söylediler. Hanımda bende çalışıyorum. Saat 19 dan sonra klimayı kullanıcaz. İnvertee 10 saatlik (veya üstü) kullanımlarda ekonomi sağladığı doğru mu yada bu bilgi yanlış mı?

Göztepede otutduğum için Hatay Bahçelievler daha yakın. zamanım olurSa en kısa zamanda uğramaya çalışacam. Daikin ana bayisinden almakla bnuradan klima almak arasında bir dezavantaj olurmu acaba?(Servis garanti vb. için)
  • Bende DAIKIN marka 12.000 BTU inverter klima var. İzmirde kullanıyorum. Satarken bana asit yagmuruna bile dayanıklı oldugunu söylediler ancak klimanın dış ünitesindeki ana kart rutubetten dolayı (deniz etkisinden) yandı.Klima 5 yıllık ama cok fazla kullanılmadı.Servise sordum 419 Euro + kvd imiş fiyatı.Tabii taktırmayı düsünmüyorum. Başka bir marka klima alacagım.Size bunu anlatmamdaki sebep alacagın klimanın arıza yaparsa parcasını uygun fiyata bulabilmeyide hesaplayın. Seçeceginiz markayı buna göre seçin. Yeni Daikin klimalar söylendigi kadar dayanıklı degil.Üstelikte yedek parçaları çok pahalı.
  • Arkadaslar Daikin klimalar piyasadaki diger klimalara göre daha pahalılar. Ancak daha saglam degiller yani onlarda arıza yapıyorlar. üstelik arıza yaptılarmı 2 klima parası kadar tamirine para veriyorsunuz. Voltaj düşüklüğünden azrıza yapan ana kartı yenilemeye 886 YTL istediler. Bence daha uygun fiyatlı klimalara bakın Daikinden uzak durun. Benim Daikin klimam da arıza yapmıştı, tamirine dünya para istediler söktüm attım. Bir daha da asla Daikin klima almam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaliha35

Bende DAIKIN marka 12.000 BTU inverter klima var. İzmirde kullanıyorum. Satarken bana asit yagmuruna bile dayanıklı oldugunu söylediler ancak klimanın dış ünitesindeki ana kart rutubetten dolayı (deniz etkisinden) yandı.Klima 5 yıllık ama cok fazla kullanılmadı.Servise sordum 419 Euro + kvd imiş fiyatı.Tabii taktırmayı düsünmüyorum. Başka bir marka klima alacagım.Size bunu anlatmamdaki sebep alacagın klimanın arıza yaparsa parcasını uygun fiyata bulabilmeyide hesaplayın. Seçeceginiz markayı buna göre seçin. Yeni Daikin klimalar söylendigi kadar dayanıklı degil.Üstelikte yedek parçaları çok pahalı.

Kim kimdir karar verin burada marka karalamayın ayıp oluyor gerçekleri yazın sizin yaptıgınız ne acaba.

http://forum.donanimhaber.com/m_3306812/mpage_61//tm.htm#17706798

burada sizmi o arkadaşmı yoksa ikiside sizmisiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

Delux modeli olduğunu bilmiyorum 12 btu inverter. odadaki harekete karşı duyarlı ve buna göre ısı arttırımı/azaltması yapma öz. vb özellikleri var.

Satıcı 1750 liraya 1 peşin kalanı ise gelecek ay için verdi.

odamız 15 metrekare, çatı katı, ve balkonu içeri aldığımızdan çok pencere var. Odanın Kuzeybatı - kuzeydoğu çift cephesi var.

Özellikle şunu sormak istiyorum.
    Uzun süre kullanımlarda inverterin daha ekonomik olduğunu söylediler. Hanımda bende çalışıyorum. Saat 19 dan sonra klimayı kullanıcaz. İnvertee 10 saatlik (veya üstü) kullanımlarda ekonomi sağladığı doğru mu yada bu bilgi yanlış mı?

Göztepede otutduğum için Hatay Bahçelievler daha yakın. zamanım olurSa en kısa zamanda uğramaya çalışacam. Daikin ana bayisinden almakla bnuradan klima almak arasında bir dezavantaj olurmu acaba?(Servis garanti vb. için)

Nereden ucuza bulursanız oaradan alın.

Ayrıca ınverter alırsanız size faydası olur gece sabaha kadar çalıştırırsınız saat 22:00 dan sonra ,10 saat üstü daha kullanımlı oldugu doğru ınverter için

• Arkadasım ben başıma gelen bir olayı anlattım ister inan istersen inanma. Bu tamamen sana kalmış. Eger bir gün başına buna benzer bir olay gelirse benim yazdıklarımı hatırlarsın.Uyarması benden ama uyarıyı dikkatte alırsın almazsın onu bilemem. İstersen Daikin almadan bir dış ünitenin kartının fiyatını soru ver Isısan a. O zaman söylediklerimin gercek oldugunu anlarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shovalye

Arkadasım ben başıma gelen bir olayı anlattım ister inan istersen inanma. Bu tamamen sana kalmış. Eger bir gün başına buna benzer bir olay gelirse benim yazdıklarımı hatırlarsın.Uyarması benden ama uyarıyı dikkatte alırsın almazsın onu bilemem. İstersen Daikin almadan bir dış ünitenin kartının fiyatını soru ver Isısan a. O zaman söylediklerimin gercek oldugunu anlarsın.

Biz kart yanmaz demedik herşeyin yolu vardır ,bu gibi yerlerde otuyorsanız evinize regülatör alırsınız sorun biter,hangi klimanın kart yanarsa yansın hepsi pahalıdır,ben senelerdir kullanıyorum başıma gelmedi,gelmeyecek degil tabii ama bu hepsi için herşey için geçerli o zaman bir şey almamamız geekiyor o olacvak bu oalacak diye.
  • arkadaşlar merhaba
    ben bornova özkanlarda oturuyorum ve bu denen yere gittim daikin 24000 inverter rxd 60 diye bi model satıyolar ne daikin ın sitesinde ne de internette bir yerde böle bir modele rastlamadım nerden bulup getirdikleri meçhul fiyatı da piyasadaki daikin lara göre çok düşük bu işin içinde bir iş war ama ben anlayamadım anlayan varsa anlatsın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: atrix

arkadaşlar merhaba
    ben bornova özkanlarda oturuyorum ve bu denen yere gittim daikin 24000 inverter rxd 60 diye bi model satıyolar ne daikin ın sitesinde ne de internette bir yerde böle bir modele rastlamadım nerden bulup getirdikleri meçhul fiyatı da piyasadaki daikin lara göre çok düşük bu işin içinde bir iş war ama ben anlayamadım anlayan varsa anlatsın lütfen

Anlamı şu bu klimalar eski tebadan kalma ve dogru dürüst garantisi yok bunları İREM ticaret toptan almış düşük fiyata satıyorlar ,garanti diyincede biz 2 yıl garanti veriyoruz diyorlar(biliyorlarki bu klima bozulmaz)alacaklar için çok iyi fırsat bu şekilde bir daha bu fiyata olmaz.
  • Taklit olmasın dikkat etmek lazım. Fiyatına aldanmamak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shovalye

Taklit olmasın dikkat etmek lazım. Fiyatına aldanmamak lazım.

Taklit değil yazıldığı gibi tebanın elinde kalan eski klimalar çok uygun çartlarda satılıyor,siz karar verene kadar belkide kalmaz 9000 ve 12000 btu olanları kalmamış zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.