Şimdi Ara

Dahili Hafızalı USB Kart Okuyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acronis programı ile bilgisayarları boot ederek back up ve recovery yapmak istiyorum. Acronis programı sadece FAT olarak biçimlendirilmiş diskleri bootable yapılabiliyor ve pc biosları genel olarak ( En azından benim kullanacağım pcler) maksimum 4GB'a kadar FAT formatındaki diskleri görüyor(NTFS formatında kapasite sorun olmuyor).İlk olarak 32GB lık flash diski sabit disk gibi iki parçaya ayırarak küçük bir kısmını FAT, diğer kısmını NTSF olarak formatlamaya çalıştım fakat başaramadım bununla ilgili internette bulduğum tüm formülleri denedim. İkinci olarak ise 1 veya 2 GB dahili hafızası olan ve aynı zamanda kart okuyucu olarak kullanılabilen flash bellekleri keşfettim bu flash disklerin dahili hafızalarını FAT olarak biçimlendirip pc'leri usb den boot edebilir ve kart okuyucu kısmına taktığım hafıza kartınıda NTSF olarak biçimlendirip back up ları depolayabilirdim. Yaptığım araştırmalarda Kingston'ın bu tarz bir ürününün olduğunu fakat şuan üretilmediğini öğrendim(Amozon da son 5 tane var ama 4 dolarlık kart okuyucuya 15-20 dolar gönderim ücreti istiyor.Buradan görebilirsiniz.).

    Bu kadar ütüden sonra size sorum şunladır,

    1)Dahili hafızaya sahip usb flash bellek boyutlarında bir kart okuyucu biliyor musunuz?
    2)Dahili hafızaya sahip olmayıp iki adet flash kart takabileceğim fakat boyutları yinede flash bellekleri geçmeyecek ve takılan flash kartlar dışarı taşmayacak bir kart okuyucu biliyormusunuz?
    3)Alternatif çözüm önerileriniz nelerdir?

    Not: Piyasadaki bir çok kart okuyucu sorunmu çözebilir fakat buradaki amaç herzaman yanımda taşıyabileceğim ve bana rahatsızlık vermeyecek bir çözüm bulmak.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.