Şimdi Ara

daha önce hiç görmediğim şekilde pc açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba ve kolay gelsin arkadaşlar.

bana yardımcı olmanızı diliyorum :D

sorunum şu daha önce hiç başıma gelmemişti.

LoL denilen oyunu oynuyordum her zamanki gibi oyunda hiç kasma donma yokken birden oyun dondu pc resetledi ve pcde ilk giriş ekranından sonra şu uyarı geliyor :

normalde burda windows7 - windows7 loader vardı w7 yi seçerek girerdim pcye.

resim şu :http://a1209.hizliresim.com/11/2/ck3d6.jpg

ne oldu bende anlamadım google amcayada danıştım hiçbir bilgi bulamadım. işin aksi tarafları ise şunlar :

win7 cdsi kayıp ,

pc daha yeni sayılır 2 yıl oldu alalı (2 gb ram 1gb ekran kartı 500 hdd )

evde 2 netbook 1 masaüstü var yeni win7 dvdsi çeksem diyorum netbookların writerleri yok .

ne yapıcam kafayı yemek üzereyim acaba parça degisikligi mi ?

• birincil HDDyi görmüyor. Biosa gir ve windows 7 kurdugun hddyi 1.sıraya koy

sanıyorum pcde şuan bi USB flash bellek var ve anakartın onu birincil olarak seçmiş boot yaparken windows olmadıgı için missing operation diyor genelde benim başıma geliyor bi tane toshiba flash belleğimin yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdvantaN®

birincil HDDyi görmüyor. Biosa gir ve windows 7 kurdugun hddyi 1.sıraya koy

sanıyorum pcde şuan bi USB flash bellek var ve anakartın onu birincil olarak seçmiş boot yaparken windows olmadıgı için missing operation diyor genelde benim başıma geliyor bi tane toshiba flash belleğimin yüzünden

hocam baktım ben zaten 1. sırada hdd. denedim tekrar olmadı sağol yinede. öyle olsaydı oyundayken direk resetlermiydi ? işlemcim 6 yıllık ondan süpheleniyorum acaba onda olabilir mi sorun?
  • yardımınız lazım arkadaşlar
  • f8 tuşuna bas oradan hdd yi seç öyle girmeyi dene. burdanda girmesse sorunu format çözecek gibi duruyo kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.