Bildirim
Daha önce hayvan-insan çiftleşmesinden doğan oldu mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İmkansız hayvan ve insan dna sı uyuşmadığı için böyle birşey olması mümkün değil. Ama Homunculus deneyine bakabilirsin buna inanmıyorum ben ama inananıda çok. -
Teşekkür ederim hocam araştıracağım. Benim de aklıma mantıklı gelmemişti zaten böyle bir şey olsaydı daha önceden çıkardı resimleri. Yalnız olabilseydi gerçekten çok komik olurdu mesela yarı insan yarı köpek canlıları görmek isterdim. Nasıl bir yetenekleri olabilirdi acaba.quote:
Orijinalden alıntı: Jaeger0
İmkansız hayvan ve insan dna sı uyuşmadığı için böyle birşey olması mümkün değil. Ama Homunculus deneyine bakabilirsin buna inanmıyorum ben ama inananıda çok. -
Evrim Ağacı
Homunculus deneyi bir efsane mi? | Soru & Cevap - Evrim Ağacıhttps://evrimagaci.org/soru/homunculus-deneyi-bir-efsane-mi--834
-
Dogal yollardan mumkun degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen dünyadaki son orneksin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sen yaparsan olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X