Şimdi Ara

Daha önce hayvan-insan çiftleşmesinden doğan oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar troll değil gerçekten bilmediğim için soruyorum. Atıyorum bir insan eşekle çiftleşse (kaldı ki Anadolu'da çiftleşenler var) çocuk olabilme şansı var mı biyolojik olarak? Yarı insan yarı eşek düşünemiyorum :D Bence bu denenmeli.



  • İmkansız hayvan ve insan dna sı uyuşmadığı için böyle birşey olması mümkün değil. Ama Homunculus deneyine bakabilirsin buna inanmıyorum ben ama inananıda çok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jaeger0

    İmkansız hayvan ve insan dna sı uyuşmadığı için böyle birşey olması mümkün değil. Ama Homunculus deneyine bakabilirsin buna inanmıyorum ben ama inananıda çok.
    Teşekkür ederim hocam araştıracağım. Benim de aklıma mantıklı gelmemişti zaten böyle bir şey olsaydı daha önceden çıkardı resimleri. Yalnız olabilseydi gerçekten çok komik olurdu mesela yarı insan yarı köpek canlıları görmek isterdim. Nasıl bir yetenekleri olabilirdi acaba.
  • Jaeger0 kullanıcısına yanıt
    Evrim Ağacı
    Homunculus deneyi bir efsane mi? | Soru & Cevap - Evrim Ağacı
    https://evrimagaci.org/soru/homunculus-deneyi-bir-efsane-mi--834




  • Dogal yollardan mumkun degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen dünyadaki son orneksin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sen yaparsan olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsan 2.kez aşık olur mu ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.