arkadaşlar ben charizard'ımı 51. levele getirirken gökkuşağı rozetini tekrar aldım ateş pokemonları çimeni yendiği için kolayca 4'ünü de charizard la yendim levelim her iki ya da 3 canavar için 1 artması gerekirken 4 canavar yendiğimmiçin 4 level birden arttı (bana mı mahsus oldu anlayamadım)rozet yerlerinde daha kolay level atlar
trainer'lar gym lere bin takar sen bi trainerleri dene
diosun?ben de trainerlerle oynuyom ama bende normal (her 2-3-4-5-6 canavar için bir level atlıyo leveline göre) ama gymlerde her 1 canavar için 1 level atlıo
bak ghost-dark-ground fln poke bul git 1 8 lwl adamla onlar sana vuramıo.sen onları dow en az bi battlede 65 lwl olursun
ok saol deneyeyim de d-s-m-g çıktığı mı var bi efsanevi s-d-m-g çıkmıo
arkadaşlar bu arada dersinizi alın bu topictenaldınız mı? eeeeeeeeeeveeeeet yayında ve yapımda emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler beni sizler yarattınız. poke nik:EMÜÜ
biri sormuş bu işte kavulma çığlığıydı emüü yü işten kovuoyom başka gazinoyaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: EMÜÜ
ok saol deneyeyim de d-s-m-g çıktığı mı var bi efsanevi s-d-m-g çıkmıo
arkadaşlar bu arada dersinizi alın bu topictenaldınız mı? eeeeeeeeeeveeeeet . poke nik:EMÜÜ
¨yayında ve yapımda emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler beni sizler yarattınız¨ allahım ya ölmek istiyorum şimdi ben senin babanmıyım
kardeş artık başka yere gider kovdum saz fln çalar
SEN ASIL KENDİNİ KOV HİÇ MUHATAP OLMİİM BEN
KENDİ ÇAPINCA ESPİRİ YAPION NEYYYYSSSEEE O LAF İŞİN ESPRİSİ BENİ SİZLER YARATTINIZ DİOM AMA SENİ BABAN MI YARATTI ALLAH MI
malesef patronlar kendini kovamıyor zaten muhattap olmam utanma cicim
ehehe sabit konu bile vardı bununla ilgili
la 13 yaşındaki bebeler daha kndilerinden büyük olduğunu bilmedikleri kişilere kafa tutuyor.Sözüm sana Lucario ..
Kalkmış snn ...
yeni gördüğüm mesaj var demişsin ki bi pokeye bi lwl ben g sableye kasarken 9 lwden 75e çıktı gerçi biraz fazla oldu ama neyse
13 olduğumu ne biliyon ne attıyon
sen neden kendi kendine gelin güvey oluyon sen şeker dükkanın patronusundur ancak hemen lafın altınla laf arayın ben hem size sölemedim bilmeyenlere söledim.biliosan okuma yorum yazma bu kadar. ayrıca görmemişim o konuyu pardon ama sizden deil
bak ben 1 level attınca poke bayram yapan bi adam deilim ilk önc e forumda adam gibi yer bul sonra ister küfür yaz ister ....