Bildirim
daha kac kere tekten yatabilirim :((

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benide ordu yatırdı az önce, 3 lira basmıştım 110 lira alacaktım, adana-ordu maçına ms2 oynadım, ilk yarı ordu 1 gol attı, 2. yarı 5 maçtır kazanamayan adana demirspor 3 gol attı. Bu ordu maçı tutsaydı, bitek genoa-juventus maçı kalacaktı onada iy2 oynadım her türlü gelirdi o maç. Bana ders oldu bidaha ptt ligine oynamıycam kolay kolay, maçı sattılarmı ne yaptılar belli değil, aklım almıyor kötü adana demirspor, orduya nasıl 3 tane atabilir, neyse sağlık olsun. -
hocam kupon da fantaziye gidersen yatarsın ki 1.5 gol üstünden kaç defa yattığımı ben bile hatırlamıyorum...sen +7 den yattım diye üzülme. -
quote:
Orijinalden alıntı: hernan77
hocam kupon da fantaziye gidersen yatarsın ki 1.5 gol üstünden kaç defa yattığımı ben bile hatırlamıyorum...sen +7 den yattım diye üzülme.
zevkine öyn adığım için süpriz yapıyorum genelde ama tekten yatınca da kötü oluyo insan -
Sevgili Mister Spak, belli ki bu oyunun inceliklerini kavramış, iyi bir tahmincisin. Yakın zamanda üzerindeki tek maç şanssızlığını kırıp güzel tutmuş kuponlarını forumda paylaşman dileklerimle... Sevgiler, iyi kazançlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahminzamani -- 16 Mart 2014; 22:02:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tahminzamani
Sevgili Mister Spak, belli ki bu oyunun inceliklerini kavramış, iyi bir tahmincisin. Yakın zamanda üzerindeki tek maç şanssızlığını kırıp güzel tutmuş kuponlarını forumda paylaşman dileklerimle... Sevgiler, iyi kazançlar...
yok hocam kendi çaıpımızda birşeyler yapıyoruz, teşekkürler size de başarılar
-
gayet normal +7 olmayacagını bılıyordun sende
para mı kazanmak istiyorsun 3 maça oyna 4.uçuk ve imkansız maçı oynama :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SantiagoMontail.13
gayet normal +7 olmayacagını bılıyordun sende
para mı kazanmak istiyorsun 3 maça oyna 4.uçuk ve imkansız maçı oynama :)
uzun aradan sonra ilk defa tam kadro çıkıyorduk egemen haricinde, eğer maçı izlediyseniz çok rahat olabilirdi, sow biraz şanssızdı. neyse yapacak bir şey yok -
sadece sow 4 tane %100 kaçırdı, volkan 2 tane enfes kurtarış yaptı. yazık olmuş
bende bir kuponda 3,5 üsttü diğeri kgv -
2 lira basarak İddaadan para kazanamazsınız zevk için oynayın yine arada ama 2 lira basarsanız para kazanmaya unutun.Liseli.kuponu dediğimiz 1den 2 +7 vb bilmeniz.lazım oda denk gelirse sans işi.
quote:
Orijinalden alıntı: .master
2 lira basarak İddaadan para kazanamazsınız zevk için oynayın yine arada ama 2 lira basarsanız para kazanmaya unutun.Liseli.kuponu dediğimiz 1den 2 +7 vb bilmeniz.lazım oda denk gelirse sans işi.
zaten amacim para kazanmak degil genelde boyle kuponlar yapiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Mister Spak
quote:
Orijinalden alıntı: .master
zaten amacim para kazanmak degil genelde boyle kuponlar yapiyorum.
Diğer tahminleriniz başarılı ama eğer hep boyle başarılı iseniz sistem 3 4 5 veya 4 5 6 kuponları ile iyi paralar kazanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X