Şimdi Ara

Daha fazla rezil olamazdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi sizlerle başımdan geçen tamamen gerçek bir hikayeyi anlatmak istiyorum. bu olay dün öğle saatlerinde başıma geldi ve öğleden sonra okuldan kaçtım. neden olduğunu birazdan anlayacaksınız beyler , bir liselinin dramına hepimiz şahit olacağız

10. sınıf yabancı dil öğrencisiyim , bu sene sınıfa çok güzel bir kız geldi. adı meltem... her fırsatta kızı kesiyorum ama bana yüz vermiyor cool takılıyorum bu yüzden okulda çok çevrem var kızlarlada aram iyi ama şu çok güzel ve havalı olanlara yaklaşamadım bir türlü. herneyse sınıfta muhabbeti çeviriyoruz olmuş 3. tenefüs beyler muhabbet süper crysis 2den girdik karı kızdan çıktık. bu sırada elemanlarda benim durumumu biliyor. kıza yanığım resmini falan çekmek istiyorum , gel kanka dediler çaktırmadan çekersin sen hem ne olacak yakalansan sonunda ölüm yok ya bende gaza geldim yeter lan dedim verdim kemal'e benim telefonu (bu arada telefonla filan pek fazla ilgilenmiyorum yani ayarları filan pek bilmem) kemal dedim şu telefonu ayarla kanka konuşuyormuş gibi yapacam fotosunu çekecem sevdiceğimin , flash'ı ve sesi kapat dedim kız çakarsa biterim. kemal telefonu ayarladı verdi bana , konuşuyormuş gibi yap dedi çakmaz. tamam lan dedim şimdi sizde dikkat çekmek için tahtaya kalkın bişiler karalayın , cümbür cemaat kalktık , artık operasyon başlamıştı herkes yerlerini aldı. ben kız anlayacak korkmaya başladım , arada bir cesaret geliyordu ama rezil olacağımı nerden bilebilirdim... aldım telefonu kız tahtaya bakıyordu açtım kameraya çok güzel bir poz yakaladım yanlız çekerken hem flash patladı hemde ses çıktı kız bana dönüp baktı ne yapıyorsun sen be dedi. ben de noluyor lan gibisinden telefona bi baktım ve anladım bizimkiler bana tuzak kurmuştu ben yerin dibine geçtim kız yerinden kalktı bana doğru geliyor hızlı hızlı bizim sınıftakilerde hemen dışarı çıktı sınıfta 5 kız 1 erkek kaldık.
    ben yerin dibindeyim kız bana başladı saymaya sen ne yaptığını zannediyorsunda nasıl fotomu çekersin , benim başladı gözlerim kararmaya o sırada sınıfa öğretmen girdi derse başladık. ben tabii öğleden sonra firar

özet: rezil oldum beyler

• kız ve peşinden koşan salyalarını akıtan köpeği olan erkek hikayesi.başlıga da bunu koy.
    sonra neden kızlar havalı diyorlar ?
  • olsun olsun bişi olmaz ama arkadaların iyi yapmış
  • telefonu aç.
    fotoğraflara gir.
    eline sabunu al.

gerisini biliyorsun.
  • sürekli seni görmek görmek için yaptım bir türlü aklımdan çıkmıyorsun fian deseydin kızı ayarlamış olurdun ayrıca o arkadaşlarınada pek güvenme artık
  • Anladık telefonunun flaşı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

sürekli seni görmek görmek için yaptım bir türlü aklımdan çıkmıyorsun fian deseydin kızı ayarlamış olurdun ayrıca o arkadaşlarınada pek güvenme artık

+100000 biraz uyanık ol kardeşim tam zamanıydı varya bu lafı söyleseydin kızın %100 hoşuna giderdi bak %100 diyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracksiz Bilgisayar -- 16 Ekim 2010; 12:28:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

sürekli seni görmek görmek için yaptım bir türlü aklımdan çıkmıyorsun fian deseydin kızı ayarlamış olurdun ayrıca o arkadaşlarınada pek güvenme artık

Vay hacı vaayyy
    bu nasıl bir kıvrak zeka
  • tamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.