Şimdi Ara

Daha fazla hit mi, bonuslar mı ? (Rogue)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. BC'den beri daggerdan vazgeçmemiş benim şimdi şöyle bir cevapa ihtiyacım var. Yarı hardcore bir guildde Assasination talentımda Rogue oynuyorum. Şimdi Rogue oynayıp dropları inceleyenler iyi bilir. Bir kısım item var ki hit ağırlıklı bir kısım item var ki agility ve haste ağırlıklı. Şimdi 523 hite sahip biri olarak genelde damage done da birinci sıradayım fakat melee saldırılarımı yakından incelediğimde miss yüzünden %7 gibi bir damage done kaybettiğimi görüyorum. Fakat artık haste ve agility ağırlıklı itemlere mi yönelmeliyim, yoksa hit cape ulaşma çabama devam mı etmeliyim ? Ya da yönelmem gereken bir stat var mı ? Sorum bu.

-Bırak daggerı şunu bunu al, combat ol gibi cevapları görmezden geleceğim arkadaşlar. Her zaman dagger. Oyundaki en büyük takıntım. Ulduar 25'den fist düştü roll atmadım, o derece.

Şurada armory linkim;

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Slavez

Teşekkürler şimdiden.

• bence gereksiz hit kasmışsın attack power ın cok düşük bütün gemlerini ap tak
  • Bütün gemleri ap takar isem ap 200-300 artar fakat miss durumu çok çok berbat eder durumu diye düşünüyorum.
  • bütün rog ların genelde 300-400 civarı hit raitng i 3.5k-4k ap leri oluyor gear a göre yani hit rating belli bir noktadan sonra önemsiz oluyor zaten cap leme gibi bir imkanın yok ap kasman lazım
  • Capleme gibi bir imkanım evet var. İstersem bunu yaparım. Fakat assasination talentı bolca hızlı vurduğu için emin ol misslerin olmaması çok şey ifade edebiliyor. Attack power'ın kendini bolca hissettirdiği talent ise combat. Bunları da göz önünde bulundurmanı isterim. Ama yorumun için teşekkürler.
  • mutilate pve build için gerekli hit 318, bu da poison hit captir. gerisi için ap gelmelemelisin. gearında buna göre olmalı. assassination build için hitden daha önemli bişey expertise, 18-20 arası bi expertise elde edebilirsen iyi olur.
  • biraz alakasız olacak ama, recount'tan missleri nasıl görebiliyorduk?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • madem bu kadar misse önem veriyorsun, neden expertise 13 ?? ilk işin o hit gemlerin bir kısmını expertise e çevirip 26 expertise'e ulaşmak olsun, onun dışında arkadaşların dedigi gibi hit gemleri yerine ap falan degil direk agility takmalısın, çünkü dagger rogue a göre crit oranını da düşük buldum, gözüm kapalı güvendigim bir rogue armory si atıcam pm den, single target damage done da onu geçebilen insan sayısı pek azdır :) incelersen onun gem dizilişi, enchant, talent, glyph vs hepsini baz alabilirsin, ben kefilim :)
  • mutilate talent a göre falza hit kasmışsın . 315 poison ve special attack cap i olduğu için bu rakamı yakalaman yeterli hadi 315 değil 330 olsun.. muti talentte asıl dmg i poison ve special hitlerin (mutilate) yaptığı için auto attack ı göz ardı edebilirsin. bu built te gitmen gereken değerler haste,crit,ap dir tabi expertise ı caplediğini düşünerek söylüyorum bunu. başına en çok bela olacak şey exp. ulduarda çoğu boss a kafadan dalman gerektiği için 13 exp ile bol bol parry görürsün. illede hit hit hit diyosan da sana tavsiyem combat spec denemen çünkü bu build kullandığın silahların dmg aralığı daha geniş olduğu için auto attack önemli yani hit + haste iş yapar. envenom kullan bol şans...

buda benim armory:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Wildhammer&n=Dawshan kafana takılan bişey olursa ingame ulaşabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

mutilate pve build için gerekli hit 318, bu da poison hit captir. gerisi için ap gelmelemelisin. gearında buna göre olmalı. assassination build için hitden daha önemli bişey expertise, 18-20 arası bi expertise elde edebilirsen iyi olur.

quote:

Orjinalden alıntı: Tinkifinki

mutilate talent a göre falza hit kasmışsın . 315 poison ve special attack cap i olduğu için bu rakamı yakalaman yeterli hadi 315 değil 330 olsun.. muti talentte asıl dmg i poison ve special hitlerin (mutilate) yaptığı için auto attack ı göz ardı edebilirsin. bu built te gitmen gereken değerler haste,crit,ap dir tabi expertise ı caplediğini düşünerek söylüyorum bunu. başına en çok bela olacak şey exp. ulduarda çoğu boss a kafadan dalman gerektiği için 13 exp ile bol bol parry görürsün. illede hit hit hit diyosan da sana tavsiyem combat spec denemen çünkü bu build kullandığın silahların dmg aralığı daha geniş olduğu için auto attack önemli yani hit + haste iş yapar. envenom kullan bol şans...

quote:

Orjinalden alıntı: Enqq

madem bu kadar misse önem veriyorsun, neden expertise 13 ?? ilk işin o hit gemlerin bir kısmını expertise e çevirip 26 expertise'e ulaşmak olsun, onun dışında arkadaşların dedigi gibi hit gemleri yerine ap falan degil direk agility takmalısın, çünkü dagger rogue a göre crit oranını da düşük buldum, gözüm kapalı güvendigim bir rogue armory si atıcam pm den, single target damage done da onu geçebilen insan sayısı pek azdır :) incelersen onun gem dizilişi, enchant, talent, glyph vs hepsini baz alabilirsin, ben kefilim :)

arkadaşların dediklerine katılıyorum ve bu arkadaşlarda yanılmıyor emin olabilirsin...
    (gerçi ben combatım ama bir combat rog olarak senin kadar önem vermiyorum white capin sağlanmasına)
    http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Draenor&cn=Yaikiuza&gn=G+G+Y

• recountta miss'in %10'un üzerindeyse hit kas, dummy'i baz alma raidde chance to hit buffları çok etkiliyo.
    Dodge'un %5'ten fazlaysa expertise ufak bi miktar
    Parry yapıyosan bossun arkasına geç
    geri kalanına attack power, crit, armor penetration giydir gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 6 Temmuz 2009; 20:25:48 >
  • 500 kusur cok fazla gereksiz kesinlikle 330kesinlikle yeterlidir mutilate de gidiyosan bence critic-ap kasmalisin
    Expertise e gelince mutlaka 26 olmali !
  • hocam naptın ne o hit
  • hit cap LK ile birlikte şimdilik öldü
    poison cap yeterli fazlası gereksiz
  • Peki o zaman yarın oyuna girince 320 hit yapıp bırakıcam. Expertise açıpımı gemlerle kapatıp gerisini statlara yüklenirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.