Şimdi Ara

Daha fazla FPS için ne eklemeliyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Abra A5 V7.1 15.6" Oyun Bilgisayarı laptopa sahibim ve güncelleme sonrası yinede maksimum 60 fps görüyorum bunu en azında 70-80 e çıkarabilmek için ne yapmam gerek? Overclock yapmamı tavsiye eden oldu RAM ekleme yapıp 8 den 16 ya çıkmamı söyleyen oldu.Maalesef ekran kartı değişimi olmuyormuş laptopu değiştirmeyide düşünmüyorum.Acaba tavsiye ettiğiniz bir şey var mıdır?

Notebook Serisi ABRA A5
    İşlemci Mimarisi 6.Nesil Skylake
    İşlemci Kod Adı Intel® Skylake Core™ i7-6700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.6GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm
    Chipset Intel® HM170 Express Chipset
    VGA Belleği 4GB
    VGA Bellek Veri Yolu 128-Bit
    VGA 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12
    Ekran 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran
    M.2 SATA SSD Portu 1x M.2 SATA SSD

• 2x8 ram yapsan da 20 fps fark yapacağını sanmıyorum ama ilerisi için ram eklemesi yapmak mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 25 Aralık 2017; 4:41:33 >
  • Pekala teşekkür ederim.
  • Laptopta eklenti imkanı belli bir yere kadar,ram eklentisiyle çok bir fps farkı olacağını sanmıyorum,oyunu ssdye kur biraz daha akıcı oynayabilirsin,kasa olsa ekran kartı işlemci vs derdik ama laptopta öyle bir şans yok maalesef. Gittiği kadar bu haliyle oynaman en mantıklısı bence.
  • Anladım teşekkür ederim zaten SSD ye kurulu oyun sadece kalabalık alanlarda yakın temas çatışmaya girdiğimde fpsim düşüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu olayı bu kadar önemli mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.