Bildirim
daha düne kadar çalıştırdıgım oyunu şimdi açmıyor...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
UP -
virüs taraması yap -
Tüm oyunlarda da aynı sorun mu var? -
selamlar mesela futbol menager oynuyordum 2 gün önce bugün tıklıyorum oyun yükleniyor tam açacakken birden masaüstü açılıyor. sorun bu dünden beri halledemiyorum. zaten makinada 3 tane oyun var 2 tane simülatör 1 tane menagerlik oyunu -
quote:
Orijinalden alıntı: bayhakan
selamlar laptopum daha düne kadar actıgı oyunları şimdi açmıyor. oyunu tıklıyorum tam yüklemeye başlıyor derken kendiliğinden masaüstü açılıyor...
makinede 8 gb ram ve i-5 işlemci var ekran karı n vdia gt 520
sorun ne olabilir
Sistem geri yükleme yapabilirsin..
Yukardaki arkadaşlarada katılıyorum.. -
virüs taraması yaptırdım bişey çıkmadı sistem geri yükleme yaptım olmadı -
quote:
virüs taraması yaptırdım bişey çıkmadı sistem geri yükleme yaptım olmadı
Masaüstüne atarken bir hata veriyor mu, yada tek bir oyundamı yapıyor. ?
Ekran kartı driverini kaldırıp tekrar güncel sürüm kurarak deneyin birde.. -
dostum ilgilendiğin teşekkürler oyun açılacakken masaüstüne atıyor hata mesajı vermiyor sanki oyunu hiç açmamışım gibi... tüm oyunlar böyle... ekran kartının çözünürlüğünü 800*600 yaptım bu sefer oyuna girdi sonra tekrar attı... -
quote:
dostum ilgilendiğin teşekkürler oyun açılacakken masaüstüne atıyor hata mesajı vermiyor sanki oyunu hiç açmamışım gibi... tüm oyunlar böyle... ekran kartının çözünürlüğünü 800*600 yaptım bu sefer oyuna girdi sonra tekrar attı...
Dediğim gibi ekran kartı driverinden kaynaklanıyor kaldırıp tekrar kurmayı dene.. -
ok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X