Bildirim
Daha başlamadım öneri?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kimyayı hallet , LYS fizikte sıkıntı yoksa ygs fiziğide yaparsın biraz yorumlar üzeirne çalış, matematikten bol bol soru çöz , aynı şekilde türkçedende bol bol soru çözerek çoğu eksiğini kapatırsın. Biyoloji ve sosyal dersleride bol bol konu anlatımlı kitaplardan düzenli bir şekilde tekrar ederek ve branş denemesi çözerek halledersin , eğer düzgün ve disiplinli çalışırsan 50.000 in çok daha üstüne çıkabilirsin ygs de , ama bunları yaparken LYS konularınada bakmalısın çaktırmadan. -
quote:
Orijinalden alıntı: attj4d
kimyayı hallet , LYS fizikte sıkıntı yoksa ygs fiziğide yaparsın biraz yorumlar üzeirne çalış, matematikten bol bol soru çöz , aynı şekilde türkçedende bol bol soru çözerek çoğu eksiğini kapatırsın. Biyoloji ve sosyal dersleride bol bol konu anlatımlı kitaplardan düzenli bir şekilde tekrar ederek ve branş denemesi çözerek halledersin , eğer düzgün ve disiplinli çalışırsan 50.000 in çok daha üstüne çıkabilirsin ygs de , ama bunları yaparken LYS konularınada bakmalısın çaktırmadan.
İlk önce ygs kimyayı halledeyim o zaman hocam. YGS matematikte son konular kaldı bir tek diğerleri aklımda. Lys matematikte türev integral falan sadece göz atmam yeterli.. Biyolojiden not tutmayı düşünüyorum daha akılda kalıcı oluyor..
YGS kimyayı hallettikten sonra matematik ve kimya deneme çözeyim , o arada ygs fizik biyoloji ve geometri çalışırım...
Sürekli güncelleyeceğim. Teşekkür ederim.
-
benimkide ilk 40 bin bende daha yeni başlıcam -
quote:
Orijinalden alıntı: fakirky
benimkide ilk 40 bin bende daha yeni başlıcam
Hadi hayırlısı. -
Temelin iyiyse biseyler basarirsin ama gecen sene bende bu tarihlerde basladim, bak hala calisiyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yıldız Tozu
Temelin iyiyse biseyler basarirsin ama gecen sene bende bu tarihlerde basladim, bak hala calisiyorum...
temel var hocam sadece tekrara bakıyor. -
Günde bi deneme çöz yapamadığın sorulara kaynak kitaplardan hallet nasıl olsa soru kalıpları benzer birbirine daha çok verim alabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Yıldız Tozu
gecen sene temelin var mıydı?
bir şey sorucam bende ygs ye gireceğimde tıbbi görüntüleme bölümü için vakıf üniv düşünüyorum acaba 200 puan yeterli olurmu -
quote:
Orijinalden alıntı: Dalağına Talibim
Günde bi deneme çöz yapamadığın sorulara kaynak kitaplardan hallet nasıl olsa soru kalıpları benzer birbirine daha çok verim alabilirsin
Her dersten mi yoksa sadece matematikten mi hocam? -
deneme bildiğin işte ygs denemeleri kendi bölümünü çöz eşit ağırlıksan fen çözme falan işte. -
quote:
deneme bildiğin işte ygs denemeleri kendi bölümünü çöz eşit ağırlıksan fen çözme falan işte.
hocam bölüm denemesi çözmek daha mantıklı olmaz mı. -
up -
Kardesim hedefin dusuk o sebeple cok stres yapma ama bence bu saatten sonra yapacagin en mantikli sey paso deneme abanmak. Denemelere yuklen kalan zmanlarda eksik konularini calis yeterli
quote:
Orijinalden alıntı: viper_3
Kardesim hedefin dusuk o sebeple cok stres yapma ama bence bu saatten sonra yapacagin en mantikli sey paso deneme abanmak. Denemelere yuklen kalan zmanlarda eksik konularini calis yeterli
Teşekkür ederim hocam. -
Yok hayır sonuçta YGS bu önüne geleni çözmen senin için her zaman + puan demektir. O yüzden çözebilidiğin kadar soru çöz soru kalıpları çok benzer ygs de yapma şansın artar ygs den ne kadar yüksek puan yaparsan Lys için okadar iyi olur ve moral olur. Ygs den kötü bir not çıkartırsan moral falan kalmaz çalışasın bile kalmaz berbat bi Lys geçirirsin. -
quote:
Yok hayır sonuçta YGS bu önüne geleni çözmen senin için her zaman + puan demektir. O yüzden çözebilidiğin kadar soru çöz soru kalıpları çok benzer ygs de yapma şansın artar ygs den ne kadar yüksek puan yaparsan Lys için okadar iyi olur ve moral olur. Ygs den kötü bir not çıkartırsan moral falan kalmaz çalışasın bile kalmaz berbat bi Lys geçirirsin.
hocam ygs den tıbbi görüntüleme bölümü için kaç almam gerekir vakıf üniv. için :) -
Bilmiyorum bende bu sene giricem -
YGS Fizik için Kartezyen Yayınları Konu Kavrama Serisini tavsiye ederim.
Benzer içerikler
- bilgi sarmal geometri zor mu
- sağlık kurulu heyetinde ne soruyorlar
- genlik neye bağlıdır
- sayısaldan hukuk okunur mu
- yarı metaller kodlama
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X