Bir zaman geldi GS lider oldu FB 4. oldu.bütün GS taraftarından şampiyonluk sesleri yükseldi.FBliler umutlarını yitirdi.Bu olay kaç hafta önce oldu 2 bilemedin 3. Yani daha 21 puan potansiyelimiz varken bu yas niye? Her iki takımından futbolu meydandaydı.Fener top oynamadı gole kadar GS bi ara futboluyla ezdi ancak skora gidemedi.Biz fenerden kötü bir takım değiliz sadece şansımız yaver gitmiyor.emin olun 7 hafta içinde daha neler olacak beyler.Ben GS FB BJK BURSA nın şampiyonluk şanslarını eşit görüyorum ancak bana göre kadro kalitemizden dolayı biz 1 adım daha öndeyiz(bana göre).Beyler üzülmeyin!
Mutlu Son Çok Yakın Beyler! Sadece 7 hafta daha bekleyin!
biraz pollyannacılık geldi bana ama olsun =)
Takımda herkes ayrı telden çalıyor uyum yok.Bugünde gördük Fenerbahçe yürüyerek geçiyor ortasahayı, bir baskı bir topa sert girme yok.Bu kolay kolay düzelmez, ben şampiyon olucağımızı düşünmüyorum, şampiyon adayımda Beşiktaş.
Lig bittiğinde her türlü hort zort mort cart curt serbest
Bursaspor olsun. Bursaspor olursa şampiyon bence artık 3 büyükler bir kenara çekilip iyice düşünmeli. Yazıklar olsun ligin en kötü oynunu oynuyor 3 büyükler
Belki sezon sonunda şampiyon da olabiliriz belki daha da kötüye gidebilir ama en büyük rakibimize yenildiğimiz için taraftarın herşey bitmiş gibi üzülmesi doğaldır.Bir hafta sonra geçer.Ben çok yaşadım.Geçiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Lorenzo Von Matterhorn
Takımda herkes ayrı telden çalıyor uyum yok.Bugünde gördük Fenerbahçe yürüyerek geçiyor ortasahayı, bir baskı bir topa sert girme yok.Bu kolay kolay düzelmez, ben şampiyon olucağımızı düşünmüyorum, şampiyon adayımda Beşiktaş.
Yok arkadaş! takım iyiydi sadece sonuca gidemiyoruz o kadar. ben bunu bilir bunu söylerim.Bi ara feneri unuttum maçta o kadar iyi oynadık ama yok arkadaş gol yok! artık iyi hucum yapamadıgımızdan mı organizasyon yapamadığımızdan mı yoksa başka şeyler oldugundan mı bilemiyorum
2006 yılında fenerden 4 yemiştik ama ona rağmen şampiyon olmuştuk..Evet şampiyonluk bugün bizden uzak ama imkansız değil..Ama şu da bi gerçek ki takım iyi top oynamıyor
Şampiyon olursak şaşırmam ben ama çok sinirliyim kelimelerle anlatamıyorum. Hele o Volkan yok mu? Koca milli takımın kalecisi ay-yıldızı giyerken utanmayacaksın değil mi? İnşallah Hiddink keser atar seni. İnsanda biraz kişilik olur. Milyonlarca insanın huzuruna çıkıyorsun yaptığın harekete bak. Dünyada en nefret ettiğim canlı varlıksın artık.
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Bir zaman geldi GS lider oldu FB 4. oldu.bütün GS taraftarından şampiyonluk sesleri yükseldi.FBliler umutlarını yitirdi.Bu olay kaç hafta önce oldu 2 bilemedin 3. Yani daha 21 puan potansiyelimiz varken bu yas niye? Her iki takımından futbolu meydandaydı.Fener top oynamadı gole kadar GS bi ara futboluyla ezdi ancak skora gidemedi.Biz fenerden kötü bir takım değiliz sadece şansımız yaver gitmiyor.emin olun 7 hafta içinde daha neler olacak beyler.Ben GS FB BJK BURSA nın şampiyonluk şanslarını eşit görüyorum ancak bana göre kadro kalitemizden dolayı biz 1 adım daha öndeyiz(bana göre).Beyler üzülmeyin!
Yaw sen bu dandik futbolla şampiyon olacağına inanıyorsa Galatasarayın, git bir bardak süt yada su iç kafanı yastığa koyup yorucu bir haftaya başla...
alexe gelen maddeden dolayi , gs ceza alicaktir daha . bence cok iyimser yorum olmus . 3 hafta oncede "10 da 10 " basliklarida gorduk ...
zor dostum zor
bu takım şampiyonluğu hak etmiyor
İkinci olalım yeter, bu futbolcular şampiyonluğu hak etmiyor. Tek temennim önümüzdeki sene şampiyonlar liginde boy göstermek.
quote:
Orijinalden alıntı: Gennosuke
zor dostum zor
bu takım şampiyonluğu hak etmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
quote:
Yaw sen bu dandik futbolla şampiyon olacağına inanıyorsa Galatasarayın, git bir bardak süt yada su iç kafanı yastığa koyup yorucu bir haftaya başla...
ss alındı.
Bu saatten sonra şampiyon olsan ne yazar. Feneri içerde dışarda yenememişiz. İstemem öyle şampiyonluğu.
şampiyon olabiliriz ama kasımpaşa, ibb, bursa hem bizden hem de diğer büyüklerden daha iyi oynuyor en azından daha fazla mücadele ediyor, şu an bursasporun üstünde gs, fb ya da bjk forması olsa uzak ara şampiyon olurdu..
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
İkinci olalım yeter, bu futbolcular şampiyonluğu hak etmiyor. Tek temennim önümüzdeki sene şampiyonlar liginde boy göstermek.
Lig ikincisi olan takım 2 tane ön eleme oynayacak diye biliyorum. Yanılıyor muyum?
Şampiyonluk falan olmaz bu saatten sonra. Bari 2. olup Şampiyonlar Ligine gidebilsek.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Lorenzo Von Matterhorn
Yok arkadaş! takım iyiydi sadece sonuca gidemiyoruz o kadar. ben bunu bilir bunu söylerim.Bi ara feneri unuttum maçta o kadar iyi oynadık ama yok arkadaş gol yok! artık iyi hucum yapamadıgımızdan mı organizasyon yapamadığımızdan mı yoksa başka şeyler oldugundan mı bilemiyorum
biz farkli maclari seyrettik heralde. bu nasil iyi oynama? kac tane pozisyonun var? gulunc valla boyle bir futbola cok iyi, mukemmel diyorsak turk futbolunun gelismemesi cok normal.