Şimdi Ara

DAĞ VE KOMD.TUG.K.LIĞI HAKKARİ OTLUCA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.057
Cevap
6
Favori
170.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: efsane_asker

slm cesur yürek ewet doğru 150 ytl alıyorlar

slm efsane_asker ilginize tşk ler
  • tesekkur ederım efsane asker evet bız kavustuk darısı sızlere hatırlarmısın daha 142 gunum var demıstım gecermı dıe bak bıttı ıste bıraz daha sabırr..
  • slm efsane asker sesin çıkmıyorduda ondan sordum :) gizemcim seninde hayırlı olsun kavuştunuz sonunda sıra efsane askerde sonrada cesur yürekle ikimizde eşimle şimdilik hergün konuşuyoruz 1 hafta içinde şu aşcılık işi belli olucakmış inşallah olur bakalım hayırlısı allahım sizi kavuşturdu bizide kavuştutur inşallah biran önce...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizem58

tesekkur ederım efsane asker evet bız kavustuk darısı sızlere hatırlarmısın daha 142 gunum var demıstım gecermı dıe bak bıttı ıste bıraz daha sabırr..

Gözleriniz aydın olsun darısı bizlerin başına biz biraz daha korkusuz_komando ile kalıcıyız burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesur yürek_1 -- 21 Kasım 2008; 8:59:16 >
  • hepınıze tesekkur edıyorum bırer bırer darısı sızlerın ve tum asker bekleyen analarımızın basına :) gorusmek dılegıylee bıraz daha sabır..
  • slm arkadaşlar hayırdır bugün kimsenin sesi soluğu çıkmamış hiç
  • evet korkusuz komando nerdesın cesur yurek :) nerdesınız.. bak ben bıe kavustugum hald buaradyım ;)
  • sormayın arkadaşlar ya bugün internet bağlantımda bi sorun vardı sabahtan beri giremedim ancak girebiliyorum..
  • efsane asker ben girdim bana nerelerdesin derken sen çıktın gittin nereye kayboldun yaa birden öyle çıkıyorum deseydin bi bari :) ben gündüzleri fazla giremiyorum bu arada geceleri genellikle de saat 10 dan sonra falan giriyorum bilgin olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizem58

evet korkusuz komando nerdesın cesur yurek :) nerdesınız.. bak ben bıe kavustugum hald buaradyım ;)

Slm ark lar terk edermiyim burayı.uzun bir zaman burdayım.kendinize iyi bakın.
  • Bugün yanlız kaldım.bu saatten sonrada gelen olmaz.
  • Arkadaşlar yazılanları şöyle bir okudum aklımda kalanlara cevap vereyim, ben 2004aralık - 2005mayıs arasında orda kaldım kısa dönem olarak:

-tugay kantininde mini bir ptt bürosu var oraya para gönderebilirsiniz alır.
    -tugayın içinde mini bir oyakbank şubesi vardı hala var mıdır bilemiicem kantinin karşısında.
    -tugayın internet cafesi var 5 bilgisayarlık biz ordayken dial-up du, sonra adsl gelmiş diye duydum.
    -ben oradayken uzun dönemler 120 ytl kısalar 32 ytl alıyordu aylık.
    -evet kantinin içinde bir mini sinema salonu var hafta sonları zaman geçirtiyor.. :)

sorularınıza elimden geldiğince cevap vereceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Simonsorcerer

Arkadaşlar yazılanları şöyle bir okudum aklımda kalanlara cevap vereyim, ben 2004aralık - 2005mayıs arasında orda kaldım kısa dönem olarak:

-tugay kantininde mini bir ptt bürosu var oraya para gönderebilirsiniz alır.
    -tugayın içinde mini bir oyakbank şubesi vardı hala var mıdır bilemiicem kantinin karşısında.
    -tugayın internet cafesi var 5 bilgisayarlık biz ordayken dial-up du, sonra adsl gelmiş diye duydum.
    -ben oradayken uzun dönemler 120 ytl kısalar 32 ytl alıyordu aylık.
    -evet kantinin içinde bir mini sinema salonu var hafta sonları zaman geçirtiyor.. :)

sorularınıza elimden geldiğince cevap vereceğim

İlginize tşk ler arkadaşım oğlum şu an otluca'da 88/3 muhabere bl olduğunu söyledi.tüm mehmetciklerimizin allah yardımcısı olsun.şafak 364

• gizemm nerelerdesin yaa unutmicam dedin kavuşsamda buradayım dedin sesin pek çıkmıyor kavuştuğundan beri bi kaç defa yazdın bidaha sesin çıkmadı sende mi bıraktın yoksa kavuşunca bizi
  • HERŞEYE RAĞMEN ŞAFAK 411
  • cesur yürek_1 muhabere bölüğünde görevli arkadaşlarım vardı koğuşları binaları falan tugayın her imkanı çok güzel, genelde tahmin edildiğinden çook daha güzel hiç merak etmeyin. süper bir deneyim ve hayata bambaşka bir bakış kazandıran olgunlaştıran bir yer :) allah esas size sabır versin, eminim ki beklemek daha zordur...
  • slm simonsorcerer tugayın internet kafesi var demişsin eminmisin eşim gitmeden önce bizde öyle duymuştuk ama eşim şuan orada ve kafe falan yokmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Simonsorcerer

cesur yürek_1 muhabere bölüğünde görevli arkadaşlarım vardı koğuşları binaları falan tugayın her imkanı çok güzel, genelde tahmin edildiğinden çook daha güzel hiç merak etmeyin. süper bir deneyim ve hayata bambaşka bir bakış kazandıran olgunlaştıran bir yer :) allah esas size sabır versin, eminim ki beklemek daha zordur...

Evet oğlumda söyledi güzel bir yer olduğunu ama nede olsa adı asker ve bulunduğu yer doğu.
  • hayır korkusuz komando bırakırmıyım sızlerı aynı duyguları bende yasadım sızlerı yanlız bırakmamaya ozen gosterıyorum :) INSALLAH hepınızı kavusturcak rabbım.. gorusmek uzere
  • allah allah kaldırmışlar o zaman komando gazinosunda muhasebenin yanında internet cafe vardı, orda yarım saat chat yapmak için ne sıralar bekledim :)

hakkari dağ ve komando tugayından bahsediyoruz dimi? korkusuz komando 5.taburda olabilir mi? orda yok çünkü o tugayın baaya üstünde kalıyo aynı tugayda ama merkezine biraz uzak...?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.