Şimdi Ara

Dağ (2012) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu ben sinemaya gittim 30 Kasıma ertelenmiş bana öyle söylediler. Vizyonda değilmiş henüz :(

Orijinalden alıntı: Yafoo

wolkytolky e katılıyorum.Zaman ve para kaybı bana göre beş para etmez bir film kısacası gitmeyin.

büyük bir hevesle gittim filme ama malesef !
    İstemek yetmez, yapmalıyız
  • Ya 3 fragmanınada baktım acıckaıs bu kadar kotu bır flım olması bana zor gozukuyor

yarın ızlıycem bende hadı hayırlısı ama ben begenıcegımı dusunuyorum
  • Hani filmi ilk gördüğümde aklıma nefes vatan sğolsun filmi geldi onla mukayese etmek gerekirse biraz ona benzetmeye çalışmışlar ama eksik kalmış gibi, ortaya çok daha iyi bi film çıkabilirmiş aslında.Çatışma sahneleri olsa güzel olurdu mesela fragmanda da diyor işte çevirmişler baskın yapcaklar diye insan ister istemez çatışma sahneleri bekliyo ama o konuda yetersiz kalmış.Hani güzel film ama sinemada izlemesem tvde felanda izlesem de olurmuş yani ama kesinlikle izlemek isteyeceğim bi film olurdu vakit kaybı falan da demezdim.

Orijinalden alıntı: aeson01

Hani filmi ilk gördüğümde aklıma nefes vatan sğolsun filmi geldi onla mukayese etmek gerekirse biraz ona benzetmeye çalışmışlar ama eksik kalmış gibi, ortaya çok daha iyi bi film çıkabilirmiş aslında.Çatışma sahneleri olsa güzel olurdu mesela fragmanda da diyor işte çevirmişler baskın yapcaklar diye insan ister istemez çatışma sahneleri bekliyo ama o konuda yetersiz kalmış.Hani güzel film ama sinemada izlemesem tvde felanda izlesem de olurmuş yani ama kesinlikle izlemek isteyeceğim bi film olurdu vakit kaybı falan da demezdim.

zaten tv dizisi gibi olmuş sinemaya yakıştıramadım bende

Orijinalden alıntı: wolkytolky

quote:

Hani filmi ilk gördüğümde aklıma nefes vatan sğolsun filmi geldi onla mukayese etmek gerekirse biraz ona benzetmeye çalışmışlar ama eksik kalmış gibi, ortaya çok daha iyi bi film çıkabilirmiş aslında.Çatışma sahneleri olsa güzel olurdu mesela fragmanda da diyor işte çevirmişler baskın yapcaklar diye insan ister istemez çatışma sahneleri bekliyo ama o konuda yetersiz kalmış.Hani güzel film ama sinemada izlemesem tvde felanda izlesem de olurmuş yani ama kesinlikle izlemek isteyeceğim bi film olurdu vakit kaybı falan da demezdim.

Beklentiyi yüksek tutmadan izelemeye gideydim iyiydi yinede iyi filmdi işte :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

quote:

Beklentiyi yüksek tutmadan izelemeye gideydim iyiydi yinede iyi filmdi işte :)

aynen büyük heyecanla gittim ama boş döndüm malesef

• Arkadaşlar uzun zamandır izlediğim en iyi filmdi kesinlikle. Beğenmeyenler filmin savaş filmi olmadığının farkında değiller sanırım.

Kesinlikle askerlerin psikolojisini çok iyi yansıtmış.

Herkesin izlemesi gereken bir film bence
  • Gerilim ve kasveti sevenler için harikaydı. Ben izledim.. Gerildim , bazı mantık hatalı çok bariz göze çarpıyor .. Ve toplasan 10 dk lık aksiyon sahnesi bulunamaz. Filmde toplam 2 esas 2 yan olmak üzere 4 karakter bulunuyor.
  • Film mars group'un(cinemaximum) filmi olduğundan sinemalar da çok reklamı yapıldı o yüzden beklenti baya arttı. Gene de güzel film denildiği gibi bir kaç mantık hatası var. Filmin sonunda 1984 den günümüze bütün şehitlerimizin ismi geçiyor ve ne kadar çok kişinin bu vatan için öldüğünü anlıyoruz.
  • filmden şimdi geldik..

efektsel şeyler bekleyenler gitmesin çünkü film sanki evde yapılmış gibi (efekt yönünden öyle, büyük ihtimalde home studio made)

sesler idare eder ama fon ve action müzikleri bildiğini yüzüklerin efendisi tarzı fantastik filmlerin klasik savaş sahnelerinin müzikleriydi

filmin sonundaki sahnede kıraç ve şehitlerin isimleri filme bir nebze saygı duymanızı sağlıyor özellikle kıraç gönül telimizi titretti

ufuk bayraktarın (bekir) oyunculuğu çok iyi çok garip ama zeki demir kubuzun "kader" isimli filminde ufuk bayrakta yine bekir isimli karakteri canlandırıyordu hatta oynadığı rolde yanıyıdı ben bir ara iki film arasında bağlantı var sandım.

malesef produksiyon olarak zayıf yine boyası soyulmuş tel maşa G3 ler tahtadan yapılma uyduruk kalaşnikof çakması dragunovlar silahlar vasat..

ama yinede gidin bizim sinamamız kazansın..

bunlar hassas konular bence daha düzgün değinilip belgesel tadında yada sanatsal olarak yapılması lazım diyorum..

• Güzel filme benziyor
  • Askerliğin ne derece sıkıcı olduğunu, aslında o kapıdan içeri girildiğinde bambaşka bir dünyaya girildiğini güzel yansıtmış. Ama o kadar, filmde başka hiç bir şey yoktu. Hollywood vari bir hava vermeye çalışmışlar, Nefes'teki gibi gerçekçi bir anlatım yok. Çok manasız yerlerde hiç bir anlam ifade etmeyenler haykırışlar, kurşuna meydan okumalar falan ciddi ciddi içine edilmiş filmin. Askerliği doğal bir şekilde yansıtırsan güzel olur, çatışırken edilen küfürler bile o kadar yapmacık duruyor ki; ama koğuştaki bağırışlar "Ulan harbiden de böyle dedirtiyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 19 Kasım 2012; 17:42:29 >
  • arkadaş bir film fragmanla bukadar insanlarda beklenti oluştururda gidince bu kadarmı fos çıkar. Paranıza yazık gitmeyin. Bu kadar saçma mantık hatası dolu konuşmlardan tut müziklere efektlere kadar sapa saçma bişey görmedim. Ben çok kötü film gördümde bu kadarını görmedim. Resmen demişlerki ne kadar saçma ve boş bir film çekerizde insanların 2 saatini çalarız diye uğraşmışlar. Zamanınız ve paranız değerliyse ne izleyin ne izlettirin. Türk sineması para kazanacak diyede çöpe para veremeyiz. Adam şunu ekrana koymaya utanır.

• Hafıza da kalacak bir film değil,tv filmi tadında. Nefes'i sevenler bunu da sevecektir.İkisinide mecburiyetten izledim ama bu nefese göre daha başarılı.Belki Ufuk Bayraktar ve Fırat D. sayesinde olabilir.

Ufuk bayraktar (Bekir) 'in askere gitmeden önce rakı içtiği sahne dışında kayda değer bir sahne yok.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.