Şimdi Ara

DAFT PUNK - Random Access Memories (Çıkış Tarihi: 21 Mayıs)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  DAFT PUNK - Random Access Memories (Çıkış Tarihi: 21 Mayıs)

Albüm iTunes'ta indirilebilir ve dinlenilebilir durumda.

Fransız ikili Daft Punk yeni albümü 21 Mayıs’ta yayınlıyor.

Random Access Memories adındaki DP’nin 13 parçalık yeni albümü, Columbia Records etiketi taşıyacak.

Columbia Records albümün parça listesini değil ama şarkı sürelerini yayınladı. O sırada ikili yeni albüme web sayfası açtı.

Söylentilere göre Animal Collective’den Panda Bear, söz yazarı Paul Williams, Feist’ten tanıdığımız Chilly Gonzales ve disko efsanesi Giorgio Moroder’in albümde katkıları bulunuyor.

İlk Albüm Tanıtımı:

Albümde Pharell'in de olduğu ortaya çıktı. Fransız TV'lerde yayınlanan ikinci reklam:

Get Lucky (Radio Edit) parçası yayınlandı:

ŞARKI LİSTESİ AÇIKLANDI:

01 - give life back to music featuring nile rodgers
    02 - the game of love
    03 - giorgio by moroder featuring giorgio moroder
    04 - within featuring gonzales
    05 - instant crush featuring julian castelblancas
    06 - lose yourself to dance featuring pharrell williams on vocals and nile rodgers on guitar
    07 - touch featuring paul williams
    08 - get lucky featuring pharrell williams on vocals and nile rodgers on guitar
    09 - beyond
    10 - motherhood
    11 - fragments of time featuring todd edwards
    12 - doin’ it right featuring noah lennox (panda bear)
    13 - contact with dj falcon

quote:

Orijinalden alıntı: şirek3_5

https://itunes.apple.com/us/album/random-access-memories/id617154241

albümün tamamı...

Tanımayanlar İçin: TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sispanzer -- 17 Mayıs 2013; 15:02:20 >

• Daft Punk - Get Lucky (Radio Edit)

https://soundcloud.com/loudersoft/daft-punk-get-lucky-radio-edit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iTunes'tan Get Lucky Radio Edit'i satın aldım, albüm çıkınca şarkıların durumuna göre albümü de satın alabilirim.
  • Get Lucky'i dinlemekten replay tuşu bozuldu mpc'de. Albüm şahane birşey olacak gibi.
  • Vize haftası dolayısıyla bakamadım, radio edit çıkmış :D hayatımda ilk kez replay tuşunun yerini bakmadan buluyorum.

Orjinal albüm almak isteyen olursa amazonda ön satış çıkmış. Ben D&R gelmesini beklicem.
  • get lucky.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vaybe funk disco-pop geri dönmüş..
  • https://soundcloud.com/netodrade/daft-punk-random-access-memories

http://search.itunes.apple.com/WebObjects/MZContentLink.woa/wa/link?path=daftpunk

albümün tamamı...

üstteki link telif hakkı yüzünden kaldırılmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şirek3_5 -- 14 Mayıs 2013; 17:59:43 >

• dün iTunes'dan dinlemeye açtılar albümü, yarısına kadar dinleyebildim, 6'da 5 iyi gitti. Within parçasına bayıldım, bugün de geri kalanını dinlerim.
  • Giorgio by Moroder, Instant Crush (feat. Julian Casablancas), Doin' It Right bu üçünü çok beğendim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Giorgio by Moroder, Instant Crush (feat. Julian Casablancas), Doin' It Right bu üçünü çok beğendim ben.

aynen hocam bide bunların yanına contact ı ekleyeyim ben touch da iyi ama bunlar kadar öne çıkmıyor ınstant crush efsane olmuş
  • albüm efsane olmuş ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre1996

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Giorgio by Moroder, Instant Crush (feat. Julian Casablancas), Doin' It Right bu üçünü çok beğendim ben.

aynen hocam bide bunların yanına contact ı ekleyeyim ben touch da iyi ama bunlar kadar öne çıkmıyor ınstant crush efsane olmuş

Contact da çok güzel ama en güzeli Instant Crush olmuş, dinledikçe dinleyesim geliyor.
  • bu türe çok çok çok yabancı biri olarak ( imzamdan anlaşılacağı üzere ) albümü torrent sitesinde gördüm ve indirdim, hoş bir albüm, değişiklik oldu, iyi oldu benim için
  • albüm kendi içinde bir compilation olmuş. tek bir tarz yok. 2-3 soundun derlemesi gibi. get lucky'den sonra sanki 2. part başlıyor gibi.
    ben beyond ve motherboard'u çok beğendim. Genel olarakta albüm iyi. bu tarz müzik yapanlar pek kalmadı zaten.
  •  DAFT PUNK - Random Access Memories (Çıkış Tarihi: 21 Mayıs)
  • unutmuştum albümün çıkacağını.. arama tarama yapalım bu akşam bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

albüm kendi içinde bir compilation olmuş. tek bir tarz yok. 2-3 soundun derlemesi gibi. get lucky'den sonra sanki 2. part başlıyor gibi.
    ben beyond ve motherboard'u çok beğendim. Genel olarakta albüm iyi. bu tarz müzik yapanlar pek kalmadı zaten.

Bende şimdi albümü dinlemeyi bitirdim, aynen katılıyorum. 9dk lık parça dışında geri kalan bütün şarkılar mükemmel.

Benim favori parçam instant crush oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.